Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou první sérii považuji za mimořádně zdařilou.Už jsem si zvykl,že u nás natočené sitcomy nejsou příliš funkční,ale Autobazar Monte Karlo je zářná vyjímka.Obsazení je naprosto dokonalé,hlášky jsou skvělé a větší výhrady jsem měl jen k jedné epizodě,takže za sebe můžu říct,že jsem fakt spokojený.Dovedu si ale představit,že kdybych v reálném životě kupoval auto v bazaru a dopadl bych podobně jako zákazníci Karla Čížka,asi bych se u seriálu příliš nebavil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak se mi to pro Vás narodilo." Každé auto má svého ženicha a když se k tomu namalují správné noty, tak má Karlos vyděláno. Tohle je zkrátka poučná sranda, která mne nutí vyhýbat se autobazarům velkým obloukem. Nechci si totiž koupit papírově omlazenou popelnici, kterou prošla povodeň tak důkladně, že jí to stočilo tachometr na polovinu. A všem, kteří si něco drahého kupují bez odborných znalostí, přeju, aby je nějaký pan Čížek stylově obral. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasné, stručné, náramně vtipné, navíc obsahující hlášky, které jen tak nezapomenu... a jistě v tom nebudu sám. Ústřední trojice je zde doplněna epizodními postavami, z nichž většina potěší, ale některé naopak odpudí svým hereckým nevýkonem. Přesto je první série povedená, už jen pro ty díly... a tak jo, vypíšu je: Nákup, prodej, Číňan, Komisní prodej, Inventura, Nové starší auto a samozřejmě závěrečná Svatba! 75% ()

Zajímavosti (14)

  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Ve 3. minutě v pozadí zazní „In The Heat Of The Night“ od Sandry a v závěrečných titulcích hraje „Drive“ od The Cars. (SONY_)
  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)

Reklama

Reklama