Reklama

Reklama

Skorosestry

  • Francie Demi-sœurs (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebyl žádný důvod k tomu, aby se jejich cesty zkřížily... Až do dne, kdy po smrti jejich biologického otce, kterého nikdy nepoznaly, společně zdědí překrásný byt v Paříži. Lauren, rozkošná 29 letá žena se snaží proniknout do módního prostředí. 28 letá, trochu mentálně strohá Olivia, je posedlá dvěma myšlenkami: zachránit cukrářství svých rodičů a najít ideálního manžela. 26 letá Salma, horkokrevná profesorka dějepisu, žije stále u své matky na předměstí Paříže. Pro tyto tři sestry, které nemají nic společného, bude společné bydlení poněkud výbušné... (Mirius FD)

(více)

Recenze (22)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet EUR2,500,000 ($3milióny)Tržby Celosvetovo $1,855,000▐ Troška na silu preplácané, ničím extra to nestrhne. /40%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná Francie, ale díky Sabrině Ouazani a skvělé Alici David je naštěstí, na co koukat ( povětšinou tu běhají v kalhotkách). Ženské intimní fórky potěší a zápletka je poměrně trhlá, takže ideální oddychovka. 60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Uhozená komedie, která od začátku až do konce ničím nepřekvapí. Určitě se dalo vytěžít mnohem více vtipnějších situací mezí třemi rsestrami a přišlo mi, že tvůrci tápou ve tmě. Povedenějších momentů je méně, než jsem čekal a jako v tvářící se serioznější francozké komedii bylo nudných a přepálených momentů až moc.......4/10 ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to určitě nenazvala, jelikož vtipných momentů je tam opravdu málo. Spíše je to trapné, než vtipné. Námět působil docela fajn, ale jeho zpracování zase až tak zajímavé nebylo. Myslím si, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc. Nicméně taky musím upozornit na to, že mé hodnocení může být trošku podhodnocené, jelikož mi to celou dobu kazil český dabing, který možná, co se týče humorné stránky, tomu trochu ubral. Herečky ale byly sympatické a jejich životy i celkem nápaditě zajímavé. Jako oddechovka je to fajn, ale víckrát už bych to snad ani nemusela. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

A není to málo, Antone Pavloviči? Není. Ulítlé, ztřeštěné, občas trapné, hezky nasnímané, fajn. Nejvíc mi ale z filmu utkvěla ona do nebe volající nespravedlnost jevu, nazývaném a zde hojně předváděném: „vstala a šla“. V tomto ohledu je nejvíc nesnesitelná krásná Alice David, o jejímž továrním nastavení si většina z nás může nechat jen zdát. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Potkají se v jednom luxusním pařížském bytě židovka, arabka a čistokrevná francouzka ... to není vtip, ale námět komedie o třech nevlastních sestrách, kterým jejich otec odkáže byt v šestém pařížském obvodu a musí o něj soupeřit s biologickou rodinou. Je to takové svěží, má to spád, hezky se na to kouká, dialogy otevřené ( občas se sice tlačí moc na fekální pubertální humor ), jenže podtrženo sečteno výsledek je jaksi slabší tři hvězdy bez humoru, bez nějakého lepšího vyvrcholení a s rádoby sociálními a politickými konflikty ( židovka je většinu času za mrchu ). ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Súčasná sociálna dráma vo Francúzsku. Zápletka preplnená 'first world problems'', absurdnými podprahovými správami o integrácii arabskej menšiny a prvoplánovej sexuality (nečudo, že Francúzi majú momentálne pôrodnosť 2 deti na každú jednu ženu). Podobne pôsobí aj humor, ktorý sa zväčša pohybuje iba na rovine telesných vtipov, vďaka čomu prinesie len máločo, čo by stálo za smiech. Celkovo mi chýbala možnosť charaktery dôkladne spoznať, kde by som s nimi potenciálne mohol začať viac sympatizovať. Naopak, akonáhle v druhej polovici nastane zaujímavý zvrat, ktorý filmárov vovádza do poriadnej rozprávačskej výhody, film sa neuspokojivo zauzlí, a napokon vedie k otvorenému záveru. Verím, že skúsenejší režiséri by dali snímke omnoho viac čara. Takto to domácej kinematografii nesiaha ani len po členky. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mi přijdou báječné, se svým potrhlým až groteskním příběhem, vtipně vystavěnými scénkami, báječnými humornými dialogy a především perfektním hereckým ztvárněním. Ani Skoro sestry nebyly výjimkou, byl to pro mě moc milý a příjemný zážitek. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Svojská (Francúzka) „komédia“, keď sa to dá takto nazvať. Tri rôzne charaktery a ani jedna nedokáže dostatočne podržať film. (Len) Krásne slečny k takej „komédii“ nestačia. Je k tomu potrebný aj mierne údernejší scenár (a samozrejme a j scény). Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Sabrina Ouazani a Alice David boli hlavným dôvod ,že som to vydržal až do konca.Inak by som to pasoval do kategórie odpadu!.Ak vo francúzku trapné znamená vtipné tak potom to bola komédia ináč nie. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

To se tak potkají Italka, Arabka a Židovka... ne, teď vážně... potkají tři sestry, které se v životě neviděly, každá je jiná, ze začátku každá dost nesympatická, ale to se u (některých) změní. Já si to pustila kvůli tomu, že jsem na filmovým plakátu viděla Sabrinu Ouazani, Nicméně tady byla hlavním lákadlem spíš asi překrásná Alice David, jejíž kalhotky hrály nesčetněkrát prim. Je to oddechovka, kde míříme od bodu A do bodu B a pokud nikdo nečeká zatáčku do C, mohl by být spokojen. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mám ráda, ale tahle se nějak nevyvedla. Slibně načrtnutý příběh se bohužel nerozjede, komických scén hodně málo na čistokrevnou komedii. A ten otevřený, neukončený závěr filmu také moc nepřidal. Že by prostor pro možné pokračování? Snad ne. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Už to tady napsalo několik lidí přede mnou. Není to nejhorší, na ústřední trojici se celkem dá dívat, ale je to takové... nějaké scénáristicky nedotažené, v průběhu filmu tomu nějak dochází dech, jako by scénárista nevěděl, co s tou situací dělat, konec je takový nijaký, vlastně nevíme, jak to s celou záležitostí kolem bytu dopadlo. Nebo aspoň mně to krátký záběr na dopis ve francouzštině s jediným srozumitelným údajem - 500 000 EUR - opravdu neprozradil. Takže hodnocení průměrné. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako za mě, hodně prima pohodička, od který se nemusí nic čekat, a nakonec to navalí docela spokojnost. Jakože, ty kočky až na tu vyprdle vyčudlou Olíviji jsou mile šukózní, kvartýr je též fajn, a bez jedinýho zaškobrtnutí to zafungovalo až po cávěrečný titule. Takže Co?? Doporučuji. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná, ničím nezaujímavá, franúzska komédia, ktorá je ako jednohubka na poobedné posedenie fajn, ale ktorá vás zas až tak extra nepobaví, ale na druhej strane ani moc neurazí. Je to proste snímok ako jeden z toho milióna priemerných filmov, ktorý má skôr televízny ako kinový potenciál. Vhodnejšie skôr pre ženy. 50 % ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie se silně nedotaženým koncem, ale i tak bylo několik momentů, kdy jsem dobře bavil. Je to spíše na jedno shlédnutí, ale ústřední trojice je opravdu sympatická. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 hvězdy, byť film je trochu tuctový námětem a podezřívám autory i z inspirace z amerického westernu stejného námětu. Ale jedna hvězda za výběr hereček, protože byly originální a ty arabsko-židovské souboje byly skvostné. Jedna za profilaci chudiny, kterak k bohatství bez práce přišla. To bylo dost trefné. Třetí za opak, za ty, co mají skoro vše a co jsou nepřející a nenažraní. 4tvrtá za odvahu ukázat francouzské arabsko-černé školy nejen z pohledu jejich chování ve škole, ale i jejich názory (Jak to že se žádná škola ve Francii nejmenuje po nějakém černochovi nebo Arabovi, ptá se student..). Skoro se divím, že film cenzurně vůbec prošel a nebyl předmětem protestů. Závěrečné kosmopolitní objímání už ale bylo podle předepsaného scénáře EU, tak proto to asi prošlo. I s tím nemocničním prděním... ()

Reklama

Reklama