Reklama

Reklama

Alien Psychosis

Trailer

Recenze (8)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najstrašidelnejší na filme je názov. Potom tam už len skáče nejaký napíchaný neherec, ktorý má na umelom bicepse vytetované husté slniečko, a hysterická ženská, ktorá kričí od strachu, len čo niekto zaklope na dvere. Na zhutnenie atmosféry pustí pán režisér do pozadia nejaké expirované husle a všetci sa ideme údesom posrať. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se tu chtěl pozérsky stylizovat do role ochránce špatnejch filmů, ale nemůžu si pomoct - bavilo mě to. Dialogy jsou možná trochu těžkopádnější a scénář šel jistě napsat líp, ale v rámci žánru "nízkorozpočtový béčkový thriller" dobrá práce. Ideální stopáž, jemně mysteriózní až psychedelická zápletka, celkem záživnej děj, v němž zlověstný napětí slušně graduje až do zajímavýho a nečekaně krvavýho finále, nejasnej a otevřenej konec kterej mi dobře sednul, závěrečný záběry proložený závěrečnejma titulema považuju za dobrej nápad, a hlavní hérečka by byla hodně pěkná baba, kdyby to jenom tolik nepřeháněla s makeupem. Pointu ať si pak každej vysvětluje po svým, podle mě žádná zjevně není a jedná se jenom o prachobyčejnej mindfuck, jímž si tvůrci ušetřili práci s přemýšlením a zároveň jím škodolibě na.rali většinovýho diváka. A já dávám čtvrtou jednak ze stejný škodolibosti, druhak proto, že mám podobný levný a nepodbízivý filmy tuze rád a tenhle rozhodně do černejch nepatří. P.S.: Na YT něco z předchozí rejžovy tvorby a minimálně 3 Hours Till Dead vypadá lákavě. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Válečný veterán se vrací domů k šeredné manželce a debilnímu švagrovi, takže je jasné, že mu záhy začne hrabat. Blbé videocéčko, které se snaží motat dohromady scifárnu s ufounským vetřelcem a klasický home invasion. Výsledek je mizerný, protože Mills nemá v rámci žánru co nabídnout. Snad jen závěr člověka donutí trochu zbystřit, ale zase ne natolik, aby film vytáhl z odpadu. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Alien Psychosis sa miestami tvári ako home invasion, miestami ako paranormal horor, miestami ako rodinná dráma, no divák je už od začiatku presvedčený, že v tomto snímku nefunguje absolútne nič. Nie je tu snaha o atmosféru, snaha vystrašiť a ani snaha o zmysluplný dej. Ak k tomu priradíme úplne blbý koniec, ktorý vlastne ani nie je zakončený, jedná sa o naozaj hroznú záležitosť. Niečo pozitívne a zároveň aj pozoruhodné tu ale je - z neznámych okolností som to dopozeral celé. Ale nemení to skutočnosť, že toto dielo je vo všetkých smeroch zlé. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vojak, postrelený počas misie sa vracia do rodného mestečka k svojej tehotnej manželke, ktorej počas jeho neprítomnosti robí spoločnosť jej brat. Vzťah švagrov nemožno vôbec označiť ako priateľsky a tak sa Stephanie zo všetkých síl snaží, aby spolu začali lepšie vychádzať. V správach sa objavujú správy o množiacich sa kruhoch v obilí a manželia majú pocit, že ich niekto sleduje...Naozaj nepochopím pravdepodobne ani názov filmu a ani prítomnosť emzákov v tomto príbehu. Ak by sa film celý odohral ako psychologický thriler s pointou v štýle filmu Oni a mal o niečo lepšie dialógy mohol vyletieť do podstatne vyšších čísel. Treba oceniť možnosť otvoreného konca príbehu aj to, že pri troche fantázie si ho celý môžete vysvetliť po svojom, avšak ani vynikajúca kamera nebude dostatočnou náplasťou na príliš jednoduché konverzácie, ktoré na celom filme vadia asi najviac a spolu s /ne/prítomnosťou mimozemšťanov sú pre mnohých ľudí dostatočným dôvodom k najnižšiemu možnému hodnoteniu. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslel, že se dívám na horor a ono místo toho 3/4 filmu sleduji psychologické drama mezi těhotnou pizdou, jejím ochranářským fízlovským bratrem (hups spoiler stejně to není důležité pro film) a jejím přítelem co se vrátil postřelený z války. Cca 15 minut se tam něco dít ačkoliv to z názvem a obalem nemá absolutně nic společného celkově ani s předchozím dějem žádné kruhy v obilí se nevyřeší a spíše mě přijde, že si někdo chtěl zahrát na Znamení pak si řekl beztak točím sračku a změnil typ filmu. P.s. kdy ta ženská jako stihla porodit v posledním záběru ještě to děcko venku neměla a pak ho držel ten bratr navíc nic nenaznačovalo, že byla v takovém měsíci kdy půjde ven. P.s. 2 ten konec byl jako co tak, že jich bylo více to je sice pěkné, ale takových konců už bylo desítky 0 procent ()

CharlieSs odpad!

všechny recenze uživatele

A to mělo být jako co? Bez smyslu, bez logiky, smíchanina všeho možného, ale ve výsledku hovno. Nepochopeno, zavrženo. Nazdar. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Začiatok snímku bol fakt divný! Chlap s prelepenými ústami a zviazanými rukami snáď o kachličky, kedže naokolo nebolo nič k čomu by mohol byť priviazaný, sa tam trasie ako ryba na suchu. Ten čo ho zviazal sa pomaly vkráda z druhej miestnosti... áno, chápem snahu filmárov o napätie. To bolo asi tak všetko čo ma zaujalo, potom už len neskutočná nuda doprevádza príbeh a nakoniec home invasion. Celkové hodnotenie: príšerný amatérsky videofilm pre pochybné videopožičovne, ktorý si nikto asi ani nepožičia. ()

Reklama

Reklama