Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný a od srdce. Nebudu popírat, že je můj úsudek ovlivněný přítomností psů, u kterých se člověk prostě dojme víc, pokud se jim přihodí něco špatného - koncentrace cibule v kinosále byla místy opět neúsnosná. Rovněž se mi líbilo, jak tvůrci zobrazili postupně se rozvíjející vztah mezi CJ a Trentem a jakým způsobem ztvárnili přechod mezi jednotlivými psími životy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po prvním díle jsem si říkal, že nemá cenu vidět jeho pokračování, ale když je občas sentimentální nálada, tak tyhle optimistické dojáky jsou asi na to nejlepší. V každém případě pokud se Vám líbila jednička, tak pochybuji, že dvojka Vám zkazí náladu. Samozřejmě, že tu nenajdete nic nového a pro dojmutí si vypomáhají ověřenými postupy. Cílová divácká skupina je jasná a pokud nejste pejskař, tak si rovnou můžete minimálně dvě hvězdy odečíst. Navíc musím pochválit scénáristu, že hezky propojil oba filmy a vypadá to, že třetí už snad nenatočí, i když v Americe jsou schopni všeho ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna psí duše neustále se vracející na svět v tělech pejsků různých ras, velikostí a pohlaví, procházející si znovu a znovu běžným vývojem od štěněte až po smrt, a zároveň pamatující si své předchozí životy. Jednoduchý nápad, který funguje. Alespoň tedy na mě jako celoživotního pejskaře určitě. První Psí poslání mi nějak uniklo, tak jsem to zkusil rovnou s druhým dílem, a ono to mě to hned od začátku dostalo. Úžasný hlavní psí hrdina provázející životem vnučku svého milovaného páníčka si mě získal ve všech svých reinkarnacích. Krásná psí pohádka, kdy člověk ví, že v reálu to tak nefunguje, ale to vůbec nevadí. Každý pejskař sní o tom, že jeho milovaný pejsek se mu vrátí v nějaké nové podobě. I já. A možná i proto jsem zase, jako už tolikrát u podobných psích filmů, potřeboval kapesník, abych do něj prolil potoky slz. Herecky i dějově zvládnutý film, který milovníky pejsků nemůže nechat chladnými, a ti ostatní při něm třeba pochopí, proč tolik lidí tato zvířata miluje. Za mě spokojenost a nemůžu jinak, než hodnotit na maximum, protože u psích filmů prostě nemůžu a neumím být objektivní. Jsem nadšený a těším se, až se podívám na první díl. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od prvého filmu by dokázal druhý diel fungovať ako rodinná dráma bez Baileyho ako vyprávača. Opäť sa ale jedná o pekný film, ktorému nechýbajú emócie. Možno vzťahy a charaktery niektorých postáv sú trochu šablónovité, slúžiace len účelu deja. Inak nie je čo dodať, jeden z tých filmov, kvôli ktorým filmy vôbec pozerám. Hudba opäť výborná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama