Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročné akční béčko, které splňuje všechno, co od něj člověk šeká. Rvačky, střílečky, jedna správně přepálená motohnička a samozřejmě velké bum. Humorný prvek tu zastupuje Faisal z pořadatelské služby a ten mi sem sedl. Ačkoliv v podobných případech na herce příliš nežehrám, tak tady udělám výjimku, protože Bautista je nesympatická opice a jeho postava navíc nemá ráda fotbal. Celkový dojem mi dost pokazil. 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko s bitkami hromotĺkov z WWE a posilky. Potešila aj úloha Martyna Forda, ten chlap má chrbát a ramená ako letisko. Neskutočná figúra. Z neho by sa posral aj komixový hrdina. :) Dave je fajn herec. Síce nemá šancu sám utiahnuť celý film, ale dobre mu sekundoval Ray Stevenson, ktorý je sympatický, nech hrá akúkoľvek úlohu. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že díky tomuhle a filmu Mrakodrap ještě akční žánr žije. V době kdy do kin valí různé nereálné sračky jako Mission Impossible 50 a Rychle a zběsile 30 je tohle jako zázrak. Poctivě dělaný akční film , který sice body za originalitu nezíská, ale účel splní. Plusové body za jednu vtipnou scénu (alláh akbar). Lepších 60 procent. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když vypnete mozek a přestane řešit nelogické a přemrštěné scény, vyjde vám z toho průměrný akční kousek, na který se podívat určitě dá. Příběh samotný je plný blbostí a nereálných situací, ale pokud do toho půjdete s tím, že chcete vidět pár solidních bojových scén a akčních přestřelek, možná budete i spokojení. Po této stránce jsem byl spokojený já sám, navíc Dave Bautista nikdy nebude prvotřídní herec, nad jehož výkonem vám poklesne brada a tady odvedl své maximum. Pierce Brosnan tu měl jen malou roli a před kamerou se moc neohřál, Alexandra Dinu byla pěkná ruská mrška a Martyn Ford nechutně namakané obrovské hovado. Hlavní záporák Ray Stevenson taky neodvedl špatnou práci. Inu prostě průměrný akční kousek s debilně udělaným závěrem, který se inspiroval, kde se dalo, ale co už… ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama