Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ghoul Shuu Tsukiyama známý jako "Gourmet" si právě pečlivě vyhlédl a úspěšně ulovil další oběť. Ovládnut nadšením nad delikátností svého pečlivě vybraného pokrmu si ani nepovšiml, že při své večeři není sám. V okamžiku, kdy se chtěl s chutí pustit do stolování, je vyfocen. Někdo právě udělal osudovou chybu! Jen blázen se může pouštět mezi predátora a jeho kořist a rušit pro vyznavače gastronomie posvátný okamžik prvního sousta. Fotografka, mladá dívka, však neprchá, ani se nesnaží potichu zmizet, naopak hlasitě slaví svůj úspěch. V momentě, kdy se predátor chystá zaútočit na tuto pošetilou dívku, je mu však ukázán výsledek jejího snažení - fotka, která je tak působivá, že i Tsukiyama je výsledkem ohromen... Takto se rodí velmi zvláštní vztah mezi strašlivým excentrickým Ghoulem Tsukiyamou posedlým dokonalým kulinářským zážitkem a Chie, nevýraznou a velmi zvláštní dívkou, která ráda zachycuje svým fotoaparátem unikátní okamžiky. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Cukijama alias "Gourmet" byl už od první série jednou z mých oblíbených postav. Jeho posedlost dokonalým jídlem a obsese Kanekim (nebo spíš jeho pozřením) se mi opravdu hodně líbila. Já sám si libuji v dobrém jídle a tak ho vlastně i dost chápu... Takže i tahle episoda v které má hlavní roli je pro mě osobně hodně zajímavá. No a když si k tomu přihodím nový charakter, který je svým způsobem také hodně zvláštní a zajímavý tak prostě nemůžu být zklamán. Vzájemná interakce Cukijami a Čie je prostě skvělá a jediné co mě napadalo je, že ti se asi hledali, až se našli... Příběh je také zajímavý a líbila se mi i hudba. Když si to shrnu, tak jsem asi viděl pro mě osobně nejzajímavější věc s názvem "Tokyo ghoul" od úvodu první série a docela rád bych se oddával pozorování tohohle hodně divného páru v nějakém rozsáhlejším provedení, než je jen jeden speciální díl. Prostě hodně svérázné a unikátní charaktery já docela můžu. 8/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, kterak se Tsukiyama neboli Gurmán seznámil s neobyčejnou fotografkou Chie. Opět OVA bez hlavních hrdinů TG, která je sice víceméně fajn, ale nebylo to úplně ono. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Trochu ujeté a dosť nechutné ako to je už zvykom. Tsukiyama je jednoducho dobre zvládnutá postava na hranici šialenstva a zvrátenosti. Dobre mu asistuje nová postava malej fotografky bez zábran a strachu. ()

Reklama

Reklama