Reklama

Reklama

Agent Hamilton

(seriál)
  • Švédsko Hamilton
Trailer
Švédsko, (2020–2022), 12 h 59 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Jan Guillou (kniha)

Hrají:

Jakob Oftebro, Nina Zanjani, Krister Henriksson, Rowena King, Peter Andersson, Suzanne Reuter, Thomas Hanzon, Anna Sise, Jörgen Thorsson, Reimo Sagor (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Boj s mezinárodním terorismem si žádá toho nejlepšího švédského agenta... Elitní tajný agent Carl Hamilton (Jakob Oftebro) se vrací do Švédska z výcvikového programu CIA ve Spojených státech. Krátce po jeho příjezdu otřese Stockholmem série výbuchů a kyberútoků. Hamilton se pokusí zničující tragédii zastavit, ale marně. Mnoho lidí je zraněno či usmrceno, včetně asistenta ministryně Lindgrenové, která ihned volá po dopadení pachatelů. Rozkrýt síť teroristů, kteří mohou kdykoliv zaútočit znovu, je nemilosrdný boj s časem a žádá si ty nejlepší agenty Švédské tajné služby. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i Švédi mají svého špičkového agenta, který bojuje proti teroristům, celkem to šlapalo dobře, ale tak nějak jak se to snažilo kopírovat americký styl, tak to nějak vygumovalo rukopis severské filmařiny a ve výsledku to je prostě jen průměr a pro lidi, co mají s touto tématikou něco nakoukáno tak možná ani to ne. Jakob Oftebro je sice sympoš a na agenta zvláštní tip, ale celkový dojem nezachránil. ()

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Měl to být asi švédský Jason Bourne, ale to se nepovedlo. Nepřehledný děj a nezajímavé postavy, děj skákající od Donbasu přes Blízký východ a zase zpět, Säpo kontra CIA vs. Rusové, spousta klišé,  ajťák jak jinak než v kostkované košili s polepeným noťasem, agentka s mizerným rodinným životem, agent s traumatem z dětsví... ono to může fungovat, ale tohle není BRON a Hamilton není Sága.  Jakob Oftebro je nicméně fešák a místní celebrita, to je jisté. ()

Reklama

chamonix odpad!

všechny recenze uživatele

První díl jakž takž šel, ale pak to bylo jen špatné a ještě horší. Příšerná jakoamerická píčovina (sorry) o švédském superagentovi naverbovanem superpadoušskou buňkou uvnitř CIA. Možná kdyby to točil jeden člověk, byl by aspoň děj přehlednější, ale těch deset dílů točili na přeskáčku hned tři režiséři, kteří nad sebou evidentně neměli žádnou supervizi. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama