Reklama

Reklama

Recenze (7)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

30% a víc ani ň! Nemám rád filmy s jedním hercem. Koukal jsem, koukal a čekal.... Čekal na ten thriller. Nepřišel. Ségra u filmu zaspala. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chlápek si vyrazí na výlet v člunu a narazí na opuštěnou loď. Tak se na ni vylodí nikoho tam nenajde a zůstane tam uvězněný a to je celý film. Docela by mě zajímalo kolik stránek měl scénář k této sračce 5 procent za delfíny. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Chlap si sedne do člunu a vypluje na širé moře, aby tam chytnul nějakou rybu nebo co. Tím jsem si ale nebyl úplně jistej, protože neměl udici. Navíc ten chlap plul docela daleko od břehu, takže spálil víc benzínu, než kolik by ta ryba stála v Tescu. Na tom širém moři se najednou udělala mlha jako prase a on plul bez mapy a bez kompasu stále dál (adrenalinu 3x zdar), až narazil na opuštěnou sportovní jachtu. Neváhal ani vteřinu a hned na ní vylezl. Mezitím, co zjišťoval, že na té jachtě neni ani noha, stihnul ztratit člun, na kterém k té jachtě připlul. Ale co také chcete po někom, kdo se vydá na rybu bez udice. Po chvíli se mu podařilo se na té jachtě zabouchnout na záchodě, asi proto, aby se to neodehrávalo na zbytečně velkém prostoru, protože to všechno bylo natočené za pár korun, z kterých Winston Azzopardi musel ještě něco dát svému synovi za to, že mu to celé mlčky odehrál s jediným výrazem ve tváři. Nebudu prozrazovat konec, protože jsem ho stejně vůbec nepochopil, ale abych jenom nekritizoval, určitou atmosféru to mělo a celkem v pohodě jsem to dokoukal. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tupý a všestranně nudný příběh o troubovi, kterého unesla prázdná loď. Absurdní, zcela nezáživné, blbé a bez jakéhokoli vysvětlení celé té kraviny na konci, ke kterému jsem se dotočil 8násobnou rychlostí. Blejt. ()

hurki 

všechny recenze uživatele

Zatímco Livingdedova sestra zaspala, tak já se docela bavil. Přišlo mi to docela v pohodě natočené, atmosféra se hezky budovala a to, že jsem nepochopil ten konec, je jen můj problém :) ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Proč že nedávám odpad? Protože ta "základní pointa" by byla skvělá! Stačilo jí prostě jen natočit jinak, přepsat scénář a vymazat tu ujetou mysteriózní myšlenku kde loď má svůj mozek" ... Je to tak jak to je a tím pádem je z toho totální "bullshit" s jedním jediným hercem, který po dobu celého filmu řekne cca 5-10 slov. Jak říkám, stačilo z toho udělat obyčejný survivor a nebylo by to tak marný. Bohužel a zřejmě pod dávkou nějaké drogy se tak nestalo a vzniklo toto ... 15-20% ... ;-) ()

Dzedzy odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy s touto tématikou, ale nic nudnějšího a trapnějšího jsem z tohoto prostředí ještě asi neviděla. Už v polovině filmu jsem si říkala ať už konečně zdechne a bude klid. Film naprosto o ničem. Tedy o něčem ano. O naprostý neschopnosti jednoho idiota. Za normálních okolností by bylo dávno po něm asi ve čtvrtině filmu. Ta loď je u mě větší hrdinka, než on. Hrála si s ním jak kočka s myší. Chvíli ho vraždila, chvíli zachraňovala. Asi jí bylo samotné smutno, tak si našla hračku. Šikovná holka. ()

Reklama

Reklama