Reklama

Reklama

Kluci z Bromley

Trailer

Obsahy(1)

Příběh o chlapci, dívce a nejhorším fotbalovém manšaftu na světě… to víte, člověk si nevybírá, do koho se zamiluje. Kluci z Bromley je humorný a zároveň dojemný příběhy o dospívání, který se odehrává na pozadí neligového fotbalu. Příběh jistě chytne za srdce každého fotbalového fanouška, ale film má i širší, univerzálnější téma a poselství. Ve svém jádru je to příběh o lásce, přesněji řečeno o první lásce a oné krásné rozpačitosti, která s ní jde ruku v ruce.

Film je adaptací vtipně napsaného románu Davea Robertse. Skvělé obsazení britskými herci zaručuje, že Kluci z Bromley je komedie, u které se divák od srdce zasměje a která mu zvedne náladu. Navíc si vizuálně i sluchově vychutná Británii 70. let minulého století. Film je totiž v neposlední řadě nostalgickou vzpomínkou a oslavou této éry, její módy, aut, hudby i knírů. (Skylink 7)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Suchý anglický humor vo filme o anglickom futbalovom klube. Jedna momentka, ktorá vyčarila úsmev, inak len pekný, aj keď otrepaný príbeh, ktorý neponúkne nič nové. 1 z 5 ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

no niak extra ma to nebavilo ten chalan je riadny fanatik do toho teamu to ma fakt nebavilo ale kazdy ma niaky konicek ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zase trochu jinak natočený příběh z fotbalového prostředí.Nic světoborného.Obyčejně vykreslený život na trávníku někde stranou.I tam se rodí hvězdy tak proč se nesnažit,že jo?Važme si toho co Británie točí.není zřejmě daleko doba kdy to EU zatrhne.Zase jen politika ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Filmy podla skutocnej udalosti vedia najviac cloveka zaujat,ved ako sa povie,najkrajsie pribehy pise sam zivot a vynimkou nie je ani tato zalezitost o jednom futbalovom muzstve Bromley z Anglicka,ktore sice nedosahuje takmer ziadne vysledky,no ma zopar skalnych fanusikov,ktori ich miluju a najviac jeden chlapec,ktory urobi vsetko preto,aby zachranil tim od zostupu do najnizsej divizie uz len tym,ze sleduje kazdy ich zapas,pre niekoho to bude nuda sledovat,lebo komedia to v podstate ani nie je,no mne sa to velmi pacilo,mile,pohodove,dojemne,hrejuce u srdca...:-) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Takové pěkně britské, navíc s příběhem motajícím se kolem fotbalu. Nic přelomového se tady nestane, ale nostalgicky to pohladí a to vlastně docela stačí. I když chudák Ruby, ta to neměla s Davem jednoduchý. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama