Reklama

Reklama

Tomb Invader: Poklad čínského císaře

(TV film)
  • USA Tomb Invader

Archeoložka Ally Channingová je rekrutována miliardářem, aby našla starověkou čínskou relikvii. Hledání se pro ni brzy stane osobním, protože její matka zmizela při hledání stejného artefaktu. (TV Prima)

Recenze (10)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý na film se čtyřmi procenty, ale zároveň jsem zdejšímu hodnocení nepřikládal velkou váhu, protože jak známo "hlas lidu, hlas dobytka". Ale tentokrát musím jít s proudem, nedá se svítit, tohle byla opravdu kolosální krávovina. A protože dělat si z takových filmových ohavností srandu a vyjmenovávat jejich nedostatky je snadné, zkusím to naopak: Coby televizní film pro mládež je to vcelku uspokojivý oddechový mozkovýplach. Drzé parodování první Jonesovky v prvních ca deseti patnácti minutách mi přišlo zajímavé. Sem tam se mihnou záběry na hezké exteriéry, často trikové (vede Velká zeď). Ve filmu je několik bizarních bojových scén, které jsou taky obrovsky zábavné, i když nechtěně (vede Alabamina halucinační akce na Blízkém Východě, natáčená samozřejmě někde v poušti za L.A.). No a to hlavní - představitelka Alabamy je sympatická kočka s pěknou figurou a výraznou mediteránní tváří. Takový Feidiás, něbo někdo mu podobný, by podle ní jistě rád vysochal třeba Artemidu, nebo někoho podobného. Ale jelikož zbytek hereckého ansámblu jsou nesympatická individua, jejich role trapné, 90% všech dialogů nudných a mozkorvoucích (stejně jako 90% děje), tak ani všechna tahle malá pozitiva nestačí na víc, než na jednu hvězdu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Aj keď názov evokuje, že pôjde o vykradačku série Tomb Rider, od prvej chvíle je jasné, že sprznená bude iná séria. Už samotné meno archeologičky - Alabama Channing hovorí zrozumiteľne že si tvorcovia vzali na paškál chudáka Indiana Jonesa a jeho dobrodružstvá. Ak by bol celý film naplnený rôznymi bizarnými pascami, útekmi na poslednú chvíľu a logickými hádankami, zavrel by som nad tou prílišnou podobou jedno oko. Ale okrem obstojného začiatku a konca je tu len okolo 70 minút nudného tárania, ktoré ma len utvrdilo v presvedčení, že azylácky mockbuster je dobrý len na jednu vec - po jeho zhliadnutí ma divák tendenciu ctiť si originál... ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Čeho jsem se to nedožil . Asylum zapojilo hnusný neschopný lesby aby okořenili svoji céčkovou produkci . A je to absolutně perfektní!! Nejasné vztahy mezi všemi ženskými postavami jsou třešnička na vrcholu jinak nudného a i jinak debilního filmu, kde chybí nekvalitní CGI a hezký ženy. Tak nějak veškeré důvody proč to přetrpět . ()

darius1706 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, to byla neskutečná kravina. Ale jen díky tomu by to nebylo na odpad, ale tak na 1-2 hvězdy. Ale co mě opravdu udivilo, byla neomylná ruka castingu, která dokázala vybrat extrémně nesympatické herce, a to úplně všechny. Co se týče scénáře, tak úplně stačí ukázka prvních 20ti minut, kdy si do úmoru postavy, při dalším mudrování, kladou otázku "Proč tu jsi?". Nestihl jsem vysledovat, jestli proběhly všechny kombinace, ale měl jsem dojem, že proběhly snad tisíckrát. Do toho ty debilní kecy. No a když se k tomu přidá ještě otřesný výkon herců, extrémně hnusné prostředí (večer mlha, asi, z nějakého nepovedeného vaření), opravdu hloupoučké dialogy, tak je na ten opravdový průšvih zaděláno. Jít na to do kina, byl bych fakt naštvaný. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra bola naplánovaná na 9.3.2018, aby sa v čo najvyššej miere zúžitkoval reboot série Tomb Raider, ktorý vychádzal o týždeň neskôr, a to 16.3 2018. (beso74)

Reklama

Reklama