Reklama

Reklama

Sačiiro no One Room

(seriál)
  • Japonsko 幸色のワンルーム (více)
Trailer

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Děj celkem ujde, ale sráží ho až moc patetických prohlášení a až moc předstírané hraní učitele. ■ Jedna holčina je týraná vlastní mámou, přičemž otec všemu přihlíží. Aby toho nebylo málo, tak jí navíc ve škole šikanují spolužačky a sexuálně obtěžuje učitel. (Tak jako například v Raifu či Zeni geba je vše hnané téměř na maximální úroveň krutosti k dané osobě.) Tato dívka se rozhodne jednoho dne ukončit vlastní život, nicméně jí v tom zabrání zahalený kluk, který jí nechá bydlet u sebe. Tímto začíná jejich budování pokřiveného vztahu. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Spin na stockholmský syndrom, kde nic není, jak se zprvu jeví. Osvěžující zápletka ob díl kolísá: dějové díly jsou prokládané jakousi rozvleklou rekapitulací, stravovačkou, která nepřinese nic nového a jen dává divákovi prostor si vše vnitřně utřídit. Ne úplně špatný nápad, vzhledem k tomu, že jde o tvrdá témata, ale kvůli krátkosti dílů to působilo jako plýtvání drahocenným časem. Bývala bych si taky přála, aby postava slizkého senseie tak debilně nepřehrávala. Nedalo se na to dívat bez rajčatoházecích pudů. Ostatním výkonům nemůžu nic vytknout. Z posledního dílu jsem nejprve byla rozmrzelá, protože to vypadalo, že se nikam nedohrabe, ale nakonec se to vytáhlo zpátky a opět to obrátilo moje očekávání. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

No ... uff ... a ještě jednou uff. Těžko hodnotit. Doopravdy prázdnota. Dát míň, než maximum, bych se styděl - věc, která toto dokáže, si bez ohledu na cokoli maximum zaslouží. ■ K této recenzi http://www.asianstar.cz/videa/36384-sachiiro-no-one-room-recenzia?fbclid=IwAR1rhMdIB2Ho7sputBFi0UVplqWXPgTA5ogQA_dg-MoGbOrIM8EKGEtYQbM : Souhlasím, že drama zůstane v hlavě, souhlasím, že to příliš nepatří do kategorie romance, souhlasím, že byl závěr nečekaný, souhlasím, že ani jedna postava (mimo detektivů) není celkem psychicky v pořádku. Z ústřední dvojice je pro mě ale méně uchopitelná Sachi - postavě Onii-sana celkem rozumím co dělá a proč to dělá. Nemyslím, že je pedofil a ani jsem nijak nepřemýšlel o stalkingu jako diagnóze (právě tím je zřejmě tato drama zajímavá, že se dá interpretovat a nahlížet různě). Mám, názor, že je tam postava ještě zrůdnější, než učitel - nebudu ale spoilerovat kdo. MV https://m.youtube.com/watch?v=Z2kLcTBcvB0 ()

Reklama

Reklama