Reklama

Reklama

Výstřední společnost

(seriál)
  • USA Tales of the City
Trailer 1
USA, 2019, 9 h 15 min (Minutáž: 46–60 min)

Tvůrci:

Lauren Morelli

Předloha:

Armistead Maupin (kniha)

Kamera:

Federico Cesca

Hudba:

Jay Wadley

Hrají:

Elliot Page, Laura Linney, Charlie Barnett, Olympia Dukakis, Murray Bartlett, Paul Gross, Christopher Larkin, Ashley Park, Molly Ringwald, May Hong (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mary Ann Singleton se vrací po dlouhé době do San Francisca a zase se shledává se společenstvím postaviček v Barbary Lane č. 28. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený LGBTQ seriál z prostředí liberálního San Francisca. Prolínající se historická a současná storyline, tvůrci tak perfektně odkrývají kontrast mezi lety šedesátými a dneškem, který je pro LGBTQ+ komunitu, zvláště transexuály, diametrální. Tleskám. Něco tak vkusného a přitom zábavného z prostředí gay komunity jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

CheryLka 

všechny recenze uživatele

I když to není úplně můj žánr, tak tento počin není rozhodně na 1 či dvě hvězdy... Seriál je příjemným nakouknutím do životů jedné komunity, kde slovo queer není ničím nuceným a uměle tlačeným do děje. Ano, je to právě o queer komunitě, která nepůsobí nuceně, bizarně a především ze seriálu není cítit dnešní trend politické korektnosti, problematiky genderu a všech menšin, kdy musí být nutně v každém projektu zástupce všech možných menšin od rasových po sexuální, i když to je právě o tom. Seriál je příjemnou oddechovkou. Trocha paradoxem je, že mne vytáčela především hlavní postava staré dámy, o které to tak trocha celé je a která je hlava a duše celé komunity. Ta nikdy nic moc zásadního neudělala, neřekla, jen seděla a tetelila se ve své "moudrosti" a "nepostradatelnosti" a byla děsně nesympatická. A ještě postava Mary Ann, která byla zase příšerně nudná a unylá, i když se její role celkem posunula dál a nakonec našla štěstí, tak štvala asi všechny. Naopak, možná na první pohled iritující postavy, byly hnacím motorem děje  a pokud šlo o vtipné scény, tak 5hvězd získá Michael - "Armand" z Bílého lotusu.,... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výstřední společnost je přesně ten typ seriálu, který není můj šálek kávy. Herci nezajímavý, není takřka žádný, který by dokázal aspoň v jednom díle upoutat mou pozornost. Ellen Page je má oblíbená herečka, ale její roli by zvládla kde jaká cirkusová herečka, absolutně mi její role neseděla. Abych nemluvil jen negativně, tak jako velmi pozitivní a zajímavý vidím osmý díl, který jako jediný dokázal mou pozornost naplno upoutat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama