Reklama

Reklama

Nulová alternativa

  • USA No Alternative
Trailer

Obsahy(1)

"Nulová alternativa" je drama o dospívajících dětech z předměstí, které se odehrává ve zlaté éře grunge na počátku devadesátých let minulého století. Thomas Harrison je po sebevraždě Kurta Cobaina odhodlaný založit vlastní alternativní kapelu. Tato posedlost jej činí zcela zaslepeným vůči mladší sestře Bridget, která buď prochází duševním zhroucením, nebo se u ní začaly projevovat známky hudební geniality. Bridget totiž troufale zavrhuje bratrovu hudbu - i hudbu celé generace flákačů – tím, že se staví do role drsné raperky jménem "Bri Da B." Snímek je sondou do života vzpurných teenagerů, kteří vstupují do dospělosti v době, kdy byl slogan sex, drogy a rokenrol pozměněn tak, aby zahrnoval také sebevraždu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh rodiny která se musí vyrovnat s maniodepresivní poruchou dcery,kdy syn je jakoby navenek vyléčený z něčeho podobného.Otec který udělal fatální rozhodnutí.Kdo si pamatuje na skandál v USA kdy lékaři po tunách předepisovali psychofarmaka?Pro mnohé je to film trochu nepochopený.Ale jde o příběh který se skutečně stal atady je podle něj napsaný scénář ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá coming-of-age dráma, ktorá nás privádza do turbulentných 90tych rokov, kedy vládla v USA búrlivá hudobná éra ovplyvnená grungeom a hip-hopom. A presne tieto fenomény tu hrali významnú rolu, vďaka čomu tento film prináša naozaj pôsobivú atmosféru. Partia tínedžerov, ktorí majú problém sami so sebou, sa pretĺkajú "bezproblémovou" mladosťou v skutočne svojskom štýle. A musím uznať, že tento film dosť zahral na moju strunu. Bavil ma najmä ten temný feeling, ktorý tu bol v pozadí prakticky počas celého filmu. No a ten záver... to bola sila! Btw. Trochu divné, že sa Jackie stratila z deju bez nejakej konkrétnej odozvy... ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama