Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Steven (Garrett Clayton) plánuje spáchat sebevraždu, jelikož se stále nedokázal vyrovnat s tragickou ztrátou své matky, zatímco vztah s otcem (Bojesse Christopher) je na bodu mrazu a ve škole ho navíc šikanuje bývalý nejlepší kamarád Nick (Jordan Doww). Vše se změní s příchodem nového spolužáka Clarence (Johnny James Fiore), který se po smrti rodičů přistěhoval do sousedství ke svým prarodičům. Nově vzniklé přátelství má pozitivní vliv jak na Stevenovy deprese, tak na jeho vztah s otcem a ostatními spolužáky. Zdá se, že se vše začíná obracet k lepšímu. Avšak Steven není jediný, kdo bojuje s démony minulosti. (Stanislaus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

taibrek 

všechny recenze uživatele

V podstate dobrá myšlienka filmu, mno čakal som od tohto filmu viac. Hlavne po hereckej stránke. Zbytočne z tohto filmu spravili drámu. Vedel by som si predstaviť pozitívnejší koniec tohto filmu. Reach hodnotím skôr ako lepši priemer. LIVE FOR THE NOW :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Reach problematizuje dospívání, vyrovnávání se s minulostí, ztrátu blízkých a především sílu a zároveň křehkost přátelství. Zaujala mě struktura vyprávění, ve kterém byla linie ze současnosti prokládána střípky z minulosti, jež pomalu osvětlovaly chování a pozadí jednotlivých postav. Nicméně jsem očekával nějakou větší a hlubší pointu a v samotném závěru se tvůrci snažili hrát až příliš na city. Ve výsledku se jedná o snímek na jedno zhlédnutí, který sice neurazí, ale ani neohromí. ()

Reklama

Reklama

Reklama