Reklama

Reklama

Film Nenávist, kterou jsi probudil vznikl podle románového bestselleru spisovatelky Angie Thomas a vypráví příběh studentky Starr Carter, která žije ve dvou odlišných světech: v chudé komunitě tvořené převážně černošskými sousedy a v bělošské škole, kterou navštěvuje. Ve chvíli, kdy se Starr stane svědkem vraždy svého nejlepšího přítele, kterého chladnokrevně zastřelí policista, ocitá se pod tlakem z obou stran. Je jen na Starr, aby pozvedla svůj hlas a postavila se za pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

kesinaa

kesinaa (hodnocení, recenze)

Dost mě zaujal konec filmu - měl King u sebe při hádce s Maverickem pistoli? Nějak mi to ve filmu uteklo.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Protestuji-v tom traileru jsou všichni černí, to je rasismus:))

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Už jak ten trailer začal, jsem si uvědomila svoji averzi (neplést z rasismem) vůči těmto druhům filmů. Zase se tváří jak frajeři, chodí výhradně houpavou chůzí, máchají rukama jak postižení, poslouchají výhradně mňoukání koček  a zase se jim chudákům ubližuje.

Pár filmů o rasismu a nebo o napjaté atmosféře, či beznaději v hnusným světě, jsem už viděla a byly třeba i zajímavé, ale tohle už přehání. Přijde mi to jako by se Hollywood poslední dobou až moc vracel do minulosti a film ve kterém je víc jak 5 černých, musí být o tom jak to mají těžký a jak je pořád bílí nensnáší.

 

No abych jen nehajlovala a nepálila kříže ve špičaté kukle, tak už v traileru jde vidět že ten kluk je evidentně debil, protože je zastaví policajti, je naprosto jasné že kvůli tomu že jsou černí, a on udělá "srandu" jako že něco bere z auta, a pak se stane to co se stát musí a pak budeme sledovat hon na čarodějnice, protože ho sejmul, ne kvůli tomu že něco bral z auta, ale proto že je černý.

Už trailer mě fakt od filmu dokázal spolehlivě odradit. A to mi podobné filmy nijak nevadí.

Reklama

Reklama