Reklama

Reklama

Plevel

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podvodník se složitou minulostí, který s adoptivní matkou vede pochybný malý podnik, napravuje svoje hříchy jako mentor skupiny problematických studentů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Francouzská komedie, která pobaví, dojme i překvapí. Hlavní hrdina má na starost skupinu nenapravitelných žáků a poměrně zábavnou formou s němi bude trávit dny. Na velké záchvaty smíchu sice nedojde, ale úsměv na tváři film bez problémů vykouzlí. Kheiron jako režisér i hlavní herec slušný. 75% ()

Eluin

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, u nějž označení "komedie" zprvu asi moc nechápete, nicméně na humor samozřejmě dojde. Nejedná se však o nějakou ztřeštěnou komedii, ale o poměrně citlivý lidský příběh, pro jehož přesvědčivější vyznění by se možná hodila o krapet delší minutáž. I tak je to ale za mě za 5 hvězd, částečně i proto, že příběhy z džungle před tabulí  se někdy píší úplně samy. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Nejprve bych rád upozornil potencionální diváky, že tenhle film není „jen“ komedie, jak tu anoncují. Co se týče příběhu, tak je to hezky napsaná pohádka pro dospělé, což nemyslím ve zlém. Optimistický a pozitivní pohled na svět je potřeba, ale nic se nesmí přehánět a tady jsem si nevšiml jediného nezdaru a všechno prostě vycházelo bez ztráty kytičky. Tohle bych chápal u čistokrevné komedie, ale tady se najde i dost dramatických a vážných scén. A díky tomuhle pro mě nepřirozenému kontrastu mu nedokážu dát čtyři hvězdičky, i když by si je za snahu určitě zasloužil. Vtipnější scény jdou na vrub zejména hlavní nesourodé dvojici – adoptivní matky se synem, kteří mají svojský životní postoj. Film jsem si docela užil a nezbývá mi než doporučit dál, protože je ve své podstatě poučný a má myšlenku. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Velmi komediální a povedený francouzský film.  Obsazení úplně nějak nedokážu posoudit, myslím, že to podle mě ušlo. Našli se samozřejmě tací, kteří mi byli nesympatičtí, ale to se najde vždycky.  Hudba byla občas úplně mimo, ale jinak docela ušla.  Příběh byl velmi zajímavý a flashbacky povedené.  Postavy byly nadmíru promyšlené, moc mě bavily :).  Doporučuji pustit ve francouzštině, pokud ji studujete. Hodně se toho přiučíte a pochytíte. Nakonec dávám pět hvězdiček :). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dojemně pitomá šou či chcete-li sladkobolná černobílá pohádka.  Zlí vlci a beránci se v Kheironově světě přes veškerou snahu o alespoň zaprášení bělostné vlny beránčího kožíšku (zloděj, fuj, fuj) nijak nekříží, nemísí, neprolínají v klubko hadů, kde nevíte co je ocas a co hlava. A tak stačí si s problémovými teenagery  zahrát na Nebezpečné myšlenky a ony pak Panu učiteli s láskou nebudou předvádět jen Džungli před tabulí.  Nicméně pro všechny sociální inženýry tu mám jeden argument.  Plevel je komedie, typ ždímačka.  Tři, ten kýbl cukrové vaty byl i na mě moc velkej. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama