Reklama

Reklama

Lego DC Super hrdinové: Aquaman

  • Česko LEGO DC: Aquaman - hněv Atlantidy (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hle, Atlantida, magické a mocné království ukryté pod mořskou hladinou, kterému vládne jeden z Ligy spravedlivých a po všech stránkách dokonalý Atlantiďan Aquaman! S milovanou královnou Merou a spolehlivým nevlastním bratrem Ormem po boku to vypadá, že neexistuje nic, co by si Aquaman nedokázal podmanit. Jenže když se rozezní poplašná siréna Ligy spravedlivých, vládce hlubin zamíří na pevninu, kde ho čekají Batman, Superman, Wonder Woman a Jessica Cruz jako nová Green Lantern. Tváří v tvář vesmírnému nebezpečí, které ohrožuje Zemi a její okolí, Aquaman brzy zjistí, že je rybou na suchu a králem bez koruny! (Magic Box)

(více)

Recenze (9)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto LEGO DC animáky ma bavia musím priznať. Je to krátke, ale hlavne je to vtipné, ma to zaujímavé nápady, akcie, postavy a ako vždy perfektného Batmana, no a to všetko dostaneme samozrejme v lego prevedení. Mám rád lego (alebo skôr mal som) a mám rád DC svet na čele s Batmanom a táto kombinácia mi celkom sedí. Vtipná, nenáročná a príjemná jedohúbka. 65% - 3* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Aquaman je tady sice za takového docela blbečka a celá Justice Leaque chvílem působí jak Rychlá Rota, ale rozhodně tyhle lego blbinky mají potenciál. Nejlepší postava asi Lobo a potěšil i Ocean Master a samozřejmě Atrocitus, o kterém jsem třeba slyšel poprvé. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Co říct, tenhle reklamní animák na Lego jsem přetrpěl a byl jsem rád, že tvůrcům zbyl “materiál” jen na něco málo přes hodinu. Děti byly ale nadšený, proto o * víc😉 ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to v pohodě, Aquaman mi připadal ze začátku jako hňup, ale pak se dal do kupy a dokázal, že je právoplatným králem Atlantidy a zachránil s ostatními Zemi. Jen ta Osvěžovna mi připadala jako ta hospoda ve Star Wars :-). ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Více než fajn dobrodružství. Kdyby třeba nějak takhle vypadal i hrany film (samozřejmě v rámci hraných filmů s méně humoru a celkově více přizpůsobením se i dospělejšímu a fanouškovskému publiku), návštěvě kina bych se nebránil. ()

Reklama

Reklama