Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Námořník Ripley a Lula se vášnivě milují. Jenže matka Luly s tím nesouhlasí. Neustále je pronásleduje, až dožene oba milence ke krajnímu řešení... Jejich cesta je tou nejbizarnější road-movie všech dob, plná sexu, násilí a černého humoru. Brilantní kousek od režisérského mistra Davida Lynche! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
ad0lph

ad0lph (hodnocení, recenze)

BTW nie som fanúšik Lyncha, ale skutočne nechápem jeho podobizne.. hlavne v prvotnej predprodukcii >> Babička alebo Mravčia hlava [oba krátke filmy]. Podľa mňa precenený režisér, alebo len pre vyhradenú sortu.. 

ad0lph

ad0lph (hodnocení, recenze)

Ehm.. Mám rád podobizne (fakt podivuhodné slovo), ale u Lyncha mi to proste nefunguje [aspoň nie v tomto filme, ale je fakt, že som si ho pozrel v 2023] (asi trpím "lynchopotenciou":) .. na druhej strane, sám David sa vyjadril, v zaujímavostiach je to spomenuté - ohľadne "B" filmu.. >> some .. B movies in on one .. like a hive.. [neviem po anglicky tak ma nekamenujte] << 

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Kdo psal ten jakože oficiální text distributora. Ať se přizná ten marmeládovej chlapeček.

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Já nepochopila snad ani jednu scénu s matkou.... Ale vem to čert, byla to skvělá jízda! :)

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

co ten konec, to nemysli vazne... Love me tender? 

kazdopadne souhlas, do ppopisku by se spis hodilo komedie, psychokomedie :) 

eleintron

eleintron (hodnocení, recenze)

PetrVabruscak: Pravda.Dunu jsem nějak pozapomněla.U zběsilosti jsem si to asi pokazila sama až moc vysokým očekáváním.

Lou_DLy

Lou_DLy (hodnocení, recenze)

je pravda, že bod pro Cagea za účast, tady se mi poprvé líbil a docela dost

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

eleintron: Duna je několikanásobně horší. Mě se Zběsilost v srdci líbí, už jen proto, že Lynch ukázal, že dokáže natočit "normální" film.

eleintron

eleintron (hodnocení, recenze)

Pro mě zklamání a v žebříčku Lynchových počinů rozhodně nejnižší příčka

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

//milujem, ja ho proste milujem!// David Lynch zasa raz nesklamal...tak dlho som tento film odkladala a som celá vo vytržení.
-btw.-spomenula som si na Sunset Blvd. Billyho Wildera; vznáša sa tam opar tej šialenej atmosféry

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Protoplazma: Určitě. Je to moc zábavný a sposusta věcí rozesměje.... třeba jak Lula vypraví o svým bratranci - to bylo moc

Protoplazma

Protoplazma (hodnocení, recenze)

Řeknu to takhle. Cage v jiným pořádným filmu nehrál. Měl by se někdy po něčem kvalitním podívat, protože hraje v béčkách. Lynch v dokonalém tvaru. U označení filmu v databázi mi trochu chybí jedne žánr, a to komedie, protože si nemůžu pomoct, ale komedie tohle je rozhodně také!

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Možná sem pošahanej, ale na konci jsem měl slzy na krajíčku a to bez toho, aby Lynch tlačil jakkoli na pilu, jinak tohle je skutečný Masterpiece, u mě vede Dafoe a jeho Fuck me.

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Já tam zběsilost viděl skoro stále. Nuda, to ani náhodou. Nepochopení některých výrazových prvků režisera, ano. Ale jak už jsem psal v mém komentáři- Lynch je pocitový režiser a pocit za 75%. T apísnička od Isaka je nádherná a pěvecký výkon Cage 100%, barva hlasu zkoro jako Elvis.

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Tak mě ten film vzal za srdce, ale chápu, že to není až tak komerční záležitost, tak se to každému líbit nemusí.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Mno název napovídá,že by tam mělo jít snad o zběsilost,bohužel já jsem ji tam celej dlouhej film postrádala...ba skoro jsem usínala....já nevím,ten film připadal divnej a vlastně o ničem....a když k tomu připočtu sexy úsměv Willema Dafoe,tak vím,že se na to už nikdy dívat nebudu!

Baker

Baker (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to včera, teda vlastně dnes ve tři ráno:-) a čekal jsem od toho víc.. krásně udělaný konec ( moc hezký běhaní po autech:-) ale vyznění bylo debilní... docela mě rušili ´magické´ vsuvky( čarodějnice, křišťálová koule). četl jsem knihu ( film se jí dost drží) a tam nic takového nebylo. bohužel ani sako z hadí kůže, to je asi nejlepší změna oproti knize. Byla lepší...

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

25.06.2014

Možná si ještě pamatujete, jaké kontroverze mezi českými novináři loni vzduzovaly politické názory Olivera Stona. Letošní ročník nejznámějšího českého filmového festivalu by mohl být podobně… (více)

Reklama

Reklama