Reklama

Reklama

Malicious

Trailer

Mladý učitel Adam (Josh Stewart) a jeho manželka Lisa (Bojana Novakovic) čekají na dokončení rodiny. V okamžiku se idyla šťastného páru zhroutí. Čelí neznámému zlu, které změní jejich životy v peklo. V naději, že se zbaví hrůzy, která je pronásleduje, prosí Adam o pomoc parapsychologa Clarka (Delroy Lindo). Když začne pracovat, Clark si uvědomí, že zlověstná entita, se kterou se setkali, je mnohem nebezpečnější, než si představoval. A pak se manželům odhalí strašná pravda o této noční můře. (Flekoun58)

(více)

Recenze (27)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nič, režiséri dnešných duchárskych hororov by si mali čím skôr uvedomiť, že pár výjavov s "desivými" ksichtami už stačiť nebude, pokiaľ sa ten viac presýtený divák nedokáže ani zľaknúť, a pokiaľ stojí scenár za hovno. Ľakačky na mňa vôbec nefungovali, obyčajnosť a sterilnosť som cítil na každom kroku a bolo tu ťažké nájsť aspoň niečo zaujímavé. Dokonca aj ten Josh Stewart sa celú dobu tváril tak znudene, až ma pomaly bolelo na neho pozerať. Ako som sa mal potom cítiť ja? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Adam, je vysokoškolský profesor. Lisa, jeho tehotná manželka. Po nasťahovaní do nového príbytku, spočiatku všetko nasvedčuje tomu, že ich čaká šťastné obdobie, plné lásky i porozumenia. Lenže hneď v prvý večer, sa Lisa stáva svedkom veľmi podivnej skúsenosti, na základe ktorej prichádza o svoje vytúžené dieťa. Bohužiaľ, tento nepríjemný okamih, je len predzvesťou niečoho, čo bude mať na oboch partnerov, omnoho horší dopad. Pokiaľ chcú zachrániť svoje duše, budú potrebovať pomoc niekoho, kto nemá strach, postaviť sa temným silám .. Spočiatku pomalšia, následne miestami nie príliš výrazná ducharinka pre nenáročných, ktorá napriek všemožnej snahe, akosi nedokáže plnohodnotne zaujať. Je to taký milý film, s množstvom obohraného klišé, natočený - "aby sa nepovedalo". Hudba dobrá, pár záberov vydarených, no zásah emócie žiadny. Fanúšikov si ale "Malicious" nájde. Napríklad už za rok, na JOJ PLUS. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Adam, učitel matematiky, a jeho žena, momentálně v pátém měsíci, Lisa získají krásný dům, když Adam dostane nové místo na fakultě. A pak je tu ještě záhadná skříňka plodnosti, co nejde otevřít, kterou jako dárek zaslala své sestře Becky. A taky se hned v závěsu k manželům nakýbluje. Skříňka přirozeně otevřít jde, ale jen tomu, respektive té, co je v jiném stavu.  No a pak už všichni čelí nevýslovným hrůzám pekelným. Tak dobře, ty hrůzy zas takové nejsou, jde spíše o komorní snímek, v němž démonická bytost začne pronásledovat nejen manžele. Adam, vědec, skeptik a racionalista, nakonec připustí, že jsou věci, které nelze vysvětlit logikou, a tak svolí, aby jim pomohl jeho kolega z fakulty, co se mimo jiné zabývá parapsychologickými jevy. Samozřejmě nic nového, ale motiv skříňky byl fajn. A pak ta zrcadla. Škoda, že už jsou okoukaná a stává se z nich hororové klišé. Nejhorší je, že čekáte, jako by měla explodovat bomba, ale pořád nic. Kamera slušná, herci obstojní, byť Adam je poněkud unylý, tak asi špatná hudba, která atmosféře moc nepomáhá. V podstatě dvouhvězdičkový film, ale za šťastný konec a finální dovětek zvedám na tři. Škoda, že snímek neměl větší říz... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slabý námet s neobjasnenými cieľmi záporáka. Navyše som za celú hodinu a pol nestihol pocítiť strach, čo je pri horore veľká chyba. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na to, aké sa dnes točia duchárske horory, to nebolo až tak márne. Za celý film sme síce videli možno tak dva desivé ksichty, myslím že jeden ženský prsník a jedného starého slepého černocha, ale hlavne v druhej polovici príde aj určita atmosféra. Film nielen pre gerontofobikov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kombinace bafání a tíživé atmosféry. Zrovna jsem si říkal, že hodnocení by se slušelo průměr 50% a koukám tady je přesně 50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Usměvavej optimistickej sangvinickej manžílek, neboli stádní hovádko, k Stewartově ciferníku fakt nesedne. Proto jsem se těšil až jeho stará abortuje a on nasadí ten svůj klasickej výraz vnitřně rozervanýho trpitele. Ovšem vzápětí se na scéně objevila jeho švagrová a já okamžitě věděl, že film půjde do kopru. Nechápu, proč měli tvůrci zapotřebí už beztak slabej a neoriginální příběh ještě víc domrvit touhle příšernou postavou a její ještě příšernější představitelkou. Zeus je mi svědkem, že kdyby se podobná kreatura nalifrovala do mýho baráku, hned první den ji naporcuju širočinou. Na druhou stranu je to slušně natočený (kamera, interiéry domu), slepej černej psychotronik (chodící klišé) je taky fajn, duchové (vlastně duchyně) mají zajímavý držtičky, docela dobrá hudba... A scéna se švagrovou před zrcadlem by bývala mohla být nezapomenutelná, kdyby už se ovšem v minulosti neobjevila v minimálně třech filmech o kterých vím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Natočený je film moc hezky, slabinu nemá ani po herecké stránce a i když se tu najde slušná řádka duchařských klišé, samotná charekteristika strašidla mi přišla celkem neokoukaná. Ale je to celé zoufale nenapínavé. Najde se tu jediná jakž takž fungující lekačka, atmosféricky také nic moc a ani samotný vizuál bubáků nebyl příliš nápaditý. Hrátky s obrazem byly spíš jen němým výkřikem. Přesto hodnotím lehce pozitivně, protože vzdor zmíněným negativům se bylo pořád na co dívat a Winnick se konečně někam posunul. Ale pocit promarněné příležitosti zůstává. 60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně standardní horor, který ale krom hromady klišé má i celkem fajn atmosféru a v první polovině dokáže solidně napnout. Bojana Novakovic je fajna mamina, navíc s dobrým trpitelským výrazivem, takže okamžitě zaktivuje ochranářský komplex. Jen ten scénář je prostě takový eeeh a docela mi tam chybělo nějaké prokreslení záporáka a jeho motivů. "Nejdřív ti terminuju děcko, pak tě lišácky potrollim a nakonec s velkou pompou kuchnu tebe a všechny okolo" mi asi úplně nestačí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sú aj horšie horory a nakoľko vďaka filmu Zrkadlá scény v ktorých "odraz" robí niečo iné ako samotný človek nepatria k mojim najobľúbenejším pár nepríjemných zimomraviek mi po chrbte prešlo. Potom som si však vybavil, ako by asi vyzeralo Adamova trojka s Lizinou sestrou a duchom prababky Trosku z babovreskotov a atmosféra bola nenávratne preč. Svalnatý biely študent s intelektom na úrovni gumy na eskalátoroch do bodky plniaci pokyny čierneho slepého profesora ma iba utvrdili v tom, aby som sa sústredil skôr na seriály či staršie filmy, pretože rasizmus vo filmoch neznášam. Vzdialene to pripomína Stiahni ma do pekla či Druhu stranu dverí, avšak je to ešte horšie. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Po hororové stránce je to hodně klišovité a neuvidíme zde nic nového. Atmosféra ale fungovala dobře, a ikdyž zde není moc funkčních lekaček, bojavé prostředí je zobrazeno skvěle. Herci byli tou světlejší stránkou filmu, tedy až na Joshe Stewarta a jeho poker face po celou dobu filmu. Námět zaměřený na potraty a duchy dětí mi přišel vskutku zajímavý, a koukalo se mi na to příjemně. Hodnotím tedy lehkým nadprůměrem, 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Skoro neni,co k tomu psát.Zvuky,zrcadla,dveře,přízraky.Pořád to samý,ale jen některý kousky maj ještě navíc atmosféru,třeba i zápletku.tenhle ale ne.40%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Učitel matematiky a těhule se přestěhují do nového domu.Od sestry ,která se věnuje paranormálním jevům dostanou skříňku plodnosti, kterou, když ta těhule otevře přijde o děcko a něco z té skříňky vypustí. Klasická duchařina, kterých vychází ročně desítky navíc chybí zde hororové prvky a minimálně 40 minut se skoro nic nestane jen uvidí děcko s upířími zuby. Nedá se říct, že bych se nudil, ale zase, že bych to chtěl vidět zase to taky ne. 40 procent ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Těhule + manžel vs. kouzelná krabička se zlým duchem, kterou když těhule otevře, tak už není těhule. Pak začíná vidět duchy děvčat, které nás straší děsivými ksichty z instastories (jakože černý oči a ostrý zuby). Manžílek jí to samozřejmě nevěří a tak to jde furt dokola a je to nuda bez špetky originality. P.S.: Těhule co paak není těhule má pěknou ségru! ..... 2* ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Přísloví, že v jednoduchosti je síla, se zde zcela míjí pravdivostí, neboť zde schází vše potřebné a přebývá vše pět set a jedenkrát obehrané... Prostoduchý scénář, nepřesvědčivě zahrané role hlavních postav, logiku postrádající a skutečnosti zcela obcházející démonické "bafání" a ne právě vyvedené masky, děj potácející se na hliněných nohou... Ne, zde nepomůže ani přimhouření obou očí. 20% a jedna hvězda za snahu.... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda a veľmi ma mrzí, že z toho nebol lepší horor.Pozeralo sa nato naozaj výborne , herci sympatický a nakrútené je to pekne.Celková zápletka nie je originálna ale vôbec nevadila.Ubehlo to riadne rýchlo a ja osobne by som bol za dlhšie trvanie.Malo to však veľký mínus a to že po strašidelnej stránke sa báť naozaj nebudete.Lakačky boli a určite niekoho vystrašia ale pre hororového fanúšika pomerne slabé.Akurát ta starena sa celkom dala. Celkový koniec mi prišiel nevýrazný a za mňa to mohli zakončiť radšej happyendom.Priemer avšak nenudil som sa a film si užil. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem měl tento film ve svém CHCI VIDĚT , protože se mi zalíbil obsah filmu. Teď jsem si tento film pustil , a byl jsem dost zklamaný. Ve filmu nebylo nic co by upoutalo mou pozornost nebo by mě jen trochu zaujalo. Herci nebyli špatný , ale to je tak vše. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Děti jsou dar z nebes? Další snímek snažící se přesvědčit, že z pekla. Mysteriózní hororové snímky jíž moc na růžích ustláno nemají a je to dost škoda. Není nad to vybudovat děsivou atmosféru nevysvětlitelných jevů zanechávající následky. Musí se ale vědět, jak na to. Asi největší omšelostí tohoto nenáročného snímků je použití již nesčíslněkrát provařené dějové šablony. Mladý pár, čekající miminko, se nastěhuje do velkého domu, kde se začnou dít věci vskutku podivné. Tím se dané události stávající předvídatelné, což kazí budování divácké mysteriózní atmosféry a děsu. To se buduje, jako obvykle, postupně, pomalu a přímočaře. Od začátku se vyskytují určitě záhady, se kterými se samozřejmě nadále pracuje. Tím se dopomáhalo impozantně takřka Hitchcockovsky nasnímanou kamerou, což znamená, že se využívaly nejrůznější zajímavé obrazové úhly. A dokonce i Hitchcockovým soundtrackem, tedy opakujícími houslovými zářezy. Leč marně. Mysteriózní atmosféra jakoby se někde zasekla, emoce postav nefungují a mnohá herecká úskalí v určitých scénách spíše vypadají směšně než vážně. Myšlenka v námětu nebyla špatná, ale když je nízký rozpočet, vždy je o něco velkolepějšího marná snaha. Ale jo, snímek  shlédnutelný je, ale velmi rychle z paměti vyšumí. ()

Reklama

Reklama