Reklama

Reklama

Koulovačka

(festivalový název)
  • Kanada Snowtime! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V jedné zasněžené kanadské vesničce právě začaly prázdniny. Je to krásné a příjemné místo, které si člověk zamiluje, obzvlášť když je mladý chlapec. Je tady obrovské množství sněhu, skvělí lidé, spousta kamarádů a málo otravných děvčat. Co vše se s tím dá počít? Místní parta studentů má vcelku jasno! Rozhodnou se rozdělit do dvou skupin s tím, že jedna postaví skvělou sněhovou pevnost a ta druhá se ji pak bude během prázdnin snažit dobýt. Týmy jsou rozděleny, pravidla pevně určena. Má však válka nějaká pravidla? A jak se vše zamotá, když se do konfliktu připlete všemi oblíbený bernardýn Cleo a také dvě mladé dívky, které se právě přistěhovaly do města a z nichž jedna zamotala hlavu jednomu z generálů a nyní stojí na opačném konci barikády? (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Megahead 

všechny recenze uživatele

Za plus považujem celkom schopnú animáciu, avšak jedno pozretie mi určite postačuje. Dej je pozerateľný, avšak nezaujal ma ničím výnimočným a ani výrazným + je predvídateľný. Dialógy sú skôr priemerné, aj keď občas som sa na niečom pobavil. Určite je lepšie a zábavnejšie guľovačku zažiť na vlastnej koži, než si ju v tomto prípade pozrieť :) ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, i když jsem to jak film skončí tak nějak očekával už od chvíle, kdy se v úvodních titulcích objevil název filmu, kterého je to remake. Prostě už jen ten název napověděl, jaká bude pointa a to jsem ten původní film ani neviděl. Animace nebyla úplně marná, hudební stránka se mi docela líbila. Charaktery mě nijak neštvaly a dokonce i ta dětská romantická linie nebyla vysloveně stupidní (ovšem ani nebyla nijak oslnivá). Jistě spoustu věcí tam páni autoři přeháněli a docela bych se s géniem který dokáže postavit takovouhle mechanickou sněhovou pevnost chtěl někdy v reálu setkat, nebo možná něco takového vidět, ale je to film hlavně pro děti, takže nad tím dokážu přivřít oči. Stejně tak humor byl vcelku nenáročný a za mě jsem ho tam vlastně ani příliš nezaznamenal. Když si to shrnu, je to u mě jasný film z kategorie "nepotěší, neurazí". 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn animovaný film, který nijak nepřekvapí svým vývojem, ale naštěstí zaujme humorem, který je zde místy opravdu povedený, i když i pointy jsou někdy očekávané až moc brzy. To ale až tak nevadí, protože se trochu zasmějete, trochu potrápíte emoce - opravdu jen trochu - no a nakonec to skončí a vy z toho nebudete dělat vědu. Prostě fajn průměr. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama