Reklama

Reklama

Prázdno

(seriál)
  • Kanada The Hollow
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Když se tři teenageři probudí ve zvláštní říši plné kouzelných bran, matoucích hádanek a zlověstných monster, spojí síly, aby našli cestu domů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku nezaujalo a za celou dobu nepřesvědčilo. Animace mi moc nesedla, ale jedná se spíš o otázku osobního vkusu, nevím zda se jí dá něco objektivně vytknout. Problémy jsem ale viděl spíš jinde. Hlavně mi vadili všechny hlavní (a v podstatě i vedlejší) postavy a vůbec se mi nelíbilo, jak to bylo napsané. Ústřední trojice, hlavně její mužská část byla příšerně nesympatická, přehnaná a pro mě osobně neuvěřitelná, protože většina jejich vlastností byla dohnaná do extrémů a protagonisté působili pak spíš jako karikatury sama sebe. Adama bych ještě teď nejraději nacpal do kanonu a vystřelil někam hodně daleko. Navíc seriál se chvílemi tvářil relativně vážně a jindy zase dost humorně, ale dle mého nebyly obě části dobře skloubené, nefungovaly spolu, dost se vzájemně bily a srážely celkovou kvalitu. Zároveň ani samotný příběh mě za celou dobu nevtáhl a naneštěstí jsem už asi ve třetí epizodě odhadl, o co že se jedná a v 5. se mi v podstatě vše potvrdilo a upřesnilo. Za mě nepovedená zkušenost a slabší 2*. ()

Reklama

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Zajimava premisa (trojice pubertaku uvnitr VR hry), vizualne to neni spatne, ale to je tak vsechno. Hlavni postavy nestoji za nic, obzvlast Kai trpi typickym sidekick syndromem - je to hlupak, co se vseho boji, vsechno zkazi, a chrli ze sebe jednu radoby vtipnou hlasku za druhou. S lepsim scenarem by to mohlo byt super, takhle je to jen lepsi prumer. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Slabučké, veľmi slabučké. Možno by ma to s dabingom upútalo a keby som mal 10 rokov. Teraz to bola len podpriemerná animovaná seriálová rozprávka. Animácia celkovo nič moc. Druhú radu nemám v plane pozerať, to si skôr pozriem sračkový big mouth, kde ešte klesne ten netflix. Alebo radšej kvalitnejších mužov z karavanu, ktorí mi boli odporúčaní. 2* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré pasáže putovania trojice Kai, Adam a Mira sú celkom vydarené čo sa zápletky aj animácie prostredia týka, problémom su však dosť nevyvážené momenty - chvíľami to naozaj zaujme a o pár minút čakate kedy epizóda skončí. Rozhodne to nie je zlý nápad a mne vyhovovala aj animácia ale určite to chcelo trochu viac napätia či humoru. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama