Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Man Vs. je nová TV reality show, v ktorej musí hlavný predstaviteľ prežiť niekoľko dní bez cudzej pomoci, vody a jedla, uprostred hlbokých hôr. Jeho jediná úloha spočíva v dokumentovaní svojho voľného pohybu divočinou za pomoci mnohých kamier. Keď sa prvej epizódy ujme samotný tvorca programu, Doug Woods, zdá sa že všetko prebehne podľa plánu. Bohužiaľ, nestane sa tak... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (15)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chlapík sa rozhodne stráviť pár dní v lese, vyzbrojí sa kamerami a nakrúca sympatickú one-man show, avšak zistí, že v tom lese nie je úplne sám. Je pravda, že väčšinou je to len také pobehovanie po lese, ale atmosféra tomu nechýbala. Bol som naozaj zvedavý, čo sa z toho vyvinie, a v závere som ostal milo prekvapený. Vzhľad príšerky vynikajúci. Je jasné, akým snímkom sa Adam nechal inšpirovať. Celkovo síce len priemer, ale od hororu, od ktorého som absolútne nič nečakal, je to celkom príjemné prekvapenie. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kvôli natáčaniu televíznej show sa herec vyberie do kanadských lesov a hodlá tu stráviť päť dní osamote a všetko zaznamenať na kameru. Postupne však zisťuje, že v lesoch niečo nie je v poriadku a je možné, že ho niekto sleduje a chce mu ublížiť. Taktiež je možné, že sa svojej televíznej slávy nikdy nedožije a z lesa sa už nikdy nevráti. - Vela som od toho nečakal, ale nakoniec som celkom spokojný. Nízky rozpočet je poznať hlavne na digitálnych efektoch, ale na druhej strane je predstavitel hlavnej postavy dosť sympatický, kanadské lesy sú pre takýto druh hororu ako stvorené a nájde sa tu aj zopár (ne)príjemných prekvapení, takže keďže je to celkom krátke, zvláda si to udržať svoje tempo a dokáže to byť celkom zaujímavé. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o kanadskou ukamkovanou, vykamkovanou, málem užvejkanou self shot kam šaśkárnu, je to celkom stráviteľné. Bolo ďaleko horšie. Ani pod, ani nad 2. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Schizofrenický survival, ktorý sa vo finále zmení na sci-fi survival. Bavilo ma to, napriek tomu, že hlavný hrdina mi príliš sympatický nebol a väčšinu času to bola len jeho one-man-show. Prečo jeho „protivníka“ ukázali až v záverečných 15tich minútach bolo následne jasné; keďže vyzeral hrozne - ako z dákej uletenej Syfy kraviny, pritom však ostatok filmu vôbec nepôsobí zle ani primitívne. Ako taký malý, komorný a nepriznaný bratranec PREDÁTORa (fuck my spoiler) to náhodou ušlo, dokonca to na ňom ani príliš neparazitovalo. Btw. found footage to nie je, aj keď sa to z niektorých info´s zdá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Man Vs" je nová TV reality show v ktorej musí hlavný predstaviteľ prežiť niekoľko dní bez cudzej pomoci, vody a jedla, uprostred hlbokých hôr. Jeho jediná úloha spočíva v dokumentovaní svojho voľného pohybu divočinou za pomoci mnohých kamier. Keď sa prvej epizódy ujme samotný tvorca programu, Doug Woods, zdá sa že všetko prebehne podľa plánu. Bohužiaľ, mýlil sa ... Napriek krátke stopáži, vďaka prvej polovici nijak mimoriadne záživná one-men show. Mňa osobne bohapusté pobehovanie po lese bez akéhokoľvek vzrúša len tak k emócií nenaštartuje, pričom nemusím byť fanúšik National Geographic, aby mi bolo jasné, že tamojšie obdobné projekty majú väčšiu hlavu aj pätu. Po zhruba 50 minútach sa konečne dej rozbehne, pričom sa nebude jednať len o strachom prenasledovaného hlavného hrdinu. Bohužiaľ, ani tento úsek nezachránil samotný snímok od suchej dvojky, aj keď musím uznať že za tie smiešne tri eurá, ktoré do toho bezhlavo za pomoci úveru natrieskali, sa snaha uprieť nedá. Záverečného počítačového protivník paskvila z poslednej série hier na "commodore 64" radšej nebudem ani hodnotiť (aj keď som to už asi urobil čo?), lebo to by som musel z hodnotením ešte nižšie - 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem přemýšlel jaké hodnocení filmu dát. První hodina je naprosto parádní a bavila mě a lehce dokázala i zamrazit. Bohužel ale poslední půl hodina je plná hodně špatných efektů a nezajímavých naháněček. Je to škoda kdyby místo aliena daly nějaké zvíře film by byl cítit mnohem autentičněji, takhle to vypadá jak kdyby tvůrci nevěděly co natočit tak vzaly levnýho trikaře a řekli aby něco hodily do filmu. Nicméně první hodina je dost silná a hlavní herec vypadá přesně jak Grylls. Takže za mě dobré byť to má nevyužitý potenciál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nápad dobrý, ale jeho provedení se nepovedlo. Ono se moc extra zábavy ani neděje ve směs tam bylo dost nudných a špatných věcí, tohle přežití v přírodě je chabé. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pomalu rozjíždějící se survival, kdy se z nesnesitelného hrdiny stává docela zábavný Rambo. Poslední půl hodinová pasáž teroru a přežívání, doplněná o skvělou hudbu prostě baví. Bohužel k mému zděšení nedojde ke konfrontaci s jiným lovcem, ale s příšernou digitální potvorou, která sahá Predátorovi asi tak po puchýř. Divákovi je podsouván apokalyptický závěr, který nefunguje......5/10 ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

To vůbec nebylo špatné. Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem byl smířen téměř se vším, ale nakonec jsem příjemně překvapen. Možná to bude tím, že si trochu ujíždím na hororech, které budují alespoň trochu atmosféru a po celou dobu se nemění prostředí. Přesně tak je tomu v Man Vs. Chlápek se snaží přežít v lese, ale jak se nakonec ukáže, není tak sám, jak si původně myslel. Čím déle je v lese, tím hutnější je atmosféra a tím víc víme, že to co je v lese, pravděpodobně usiluje Doughovi o život. Digitální zpracování mohlo být o chloupek lepší, ale co mě naprosto dostalo, byl samotný závěr. Trochu se to zvrhlo do sci-fi, ale takovým lehkým způsobem. Nechybělo ani pár překvapujících momentů, takže já jsem spokojen. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

lacny pokus napodobnit predatora :D bez Arnolda, bez predatora, bez dzungle. les, chlapik, a slaby digitalny mimozemstan. horor pri ktorom by som sa bal asi len keby som ho pozeral sam v noci v lese. 30% ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Dokud se film drží v mantinelech svojí ligy, tak vše klape, jak má. Jakmile se snaží být více, než na co má, tak to povážlivě skřípe. Za mě přesto spokojenost. Víc na Filmfanatic.cz. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Zpočátku příjemně děsivý lesní horor, který s postupným odhalováním útočníka ztrácí na přitažlivosti a napětí. Kromě toho, že digitální podoba mimozemšťana je vskutku strašlivá, vyvstávají otázky nad jeho podivným chováním - proč s naším hrdinou hraje šachy, zatímco opodál mu stahuje kolegy z kůže; proč se neúčastní invaze - je to dezertér? A podobné blbosti. ()

Jakub.Pernet odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvou nechutných scénách a hodině kecání sem to vzdal . Ačkoliv kanadský lesy sou úchvatný tak tohle byla šaškárna typu byl sem odvezen do lesa ,sebou sem měl kamery telefon a šachy teď musím přežít . Nemělo to nic čeho se divák chytne . Za mě odpad a režisér by si měl zaklepat na čelo . ()

Reklama

Reklama