Reklama

Reklama

Krejzovi - Série 2

(série)
Česko, 2019, 34 h 26 min (Minutáž: 60–63 min)

Hrají:

Oldřich Navrátil, Vanda Hybnerová, Jan Šťastný, Ivana Korolová, Michal Novotný, Filip Blažek, Jaroslava Kretschmerová, Jan Dolanský, Michal Suchánek, Markéta Plánková, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(34)

Recenze (2)

dogrose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zajímavé, že zatímco první série je houfně posílána do odpadu, druhá série je hodnocena výše a některé její díly jsou v červených číslech. Možná kdyby všichni hodnotili seriál po více dílech než jednom, bylo by tomu jinak. Nicméně: já to vidím obráceně. Zatímco první série je na české poměry nadprůměrná a vybočuje z kolonky otravných komerčních seriálů, druhá série je daleko slabší a tvoří tak tradiční vycpávku mezi reklamními bloky. Scénář je propastně horší a dochází zde k tomu, proč podobné seriály házíme do odpadu: dějí se tu trapné trapasy, kdy se divák stydí za všechny tvůrce, a charaktery postav jsou násilně ohýbány podle toho, jak se to zrovna tvůrcům hodí. Nejmarkantnější je to u postavy Mártyho (aféry s Pivoňkovou), u Aničky (ubývá ráznosti a přibývá nerozhodnosti a podivných rozhodnutí) a Danky (z aktivní pracovité třešťandy je blbka, která se stará akorát o vztah s Honzou). Chemii mezi Dankou a Honzou by uvěřil málokdo, navíc Dolanský s knírem vypadá jak falešný hráč. A špatnou úroveň seriálu nezachrání ani dvojrole Honzy Šťastného, i když pro nás fanynky je to balzám. Ubylo zvířátek a mnozí herci nemají co hrát, např. Cinda se v druhé sérii neobjeví vůbec, Helena je opět jen na Skypu, role Čumpelíka se omezí jen na neustálé vykrádání ledničky, i Flanderkových ubývá. Zato je dosazen zloun Pavel Kříž, aby násilně vzniklo drama těsno před koncem. A takhle by se dalo pokračovat. Je velká škoda, že se na to tvůrci vykašlali, byl by to býval byl slušný zábavný seriál. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (11)

  • V čase 5:48 čte Petr Vymeš (Jan Šťastný) na monitoru článek o Alzheimerově chorobě. Je viditelné, že se jedná o článek z Wikipedie, ovšem logo Wikipedie zcela chybí. Podivuhodná je také webová adresa, která je: https:// Alzheimerova_choroba. (David7)
  • V čase 05:01, kdy Anna Vymešová (Vanda Hybnerová) telefonuje s Šenkovou, je vidět, že ve skutečnosti netelefonuje, protože délka telefonátu zobrazená na mobilu neodpovídá celkové délce rozhovoru. (David7)
  • V čase 2:53 jsou na monitoru v Rádiu Best noviny. Na levé straně je nadpis „Těhotná? Je to venku!“, ihned pod ním je ovšem text o zažalování sušické nemocnice. Na pravé straně novin je nadpis „Akce otevírání developerského projektu, reality Bystrý“, nicméně článek obsahuje text o pořadu Štiky (od r. 2018) a také o zraněních z manželské hádky. (David7)

Reklama

Reklama