Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl nového komediálního seriálu. Televizní moderátor Jan Krejza má narozeniny a ze všeho nejvíc nenávidí narozeninová překvapení.  Jeho čtyři zrzavé dcery se svými partnery mu ale každoročně nějaké to překvapení připraví. Letos se sice rozhodnou tátu nemučit, ale život přináší překvapení sám o sobě. Honzův zeť Petr je veterinář a z ordinace mu v pravidelných intervalech uteče nějaké zvíře do rodinné vily. Jeho manželka Anna je rozhodnutá změnit od základu svůj život. Druhá z dcer Bára se zase se svým manželem Ondrou dostali do velkých finančních problémů a zbylé dvě dcery jsou jedna praštěnější než druhá. Korunu všemu ale nepochybně nasadí jejich vlezlý soused Čumpelík. (TV Prima)

(více)

Recenze (39)

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi serial u ktereho vice nez jeden dil nema smysl sledovat - bohuzel v ramci ceske (slovenske) produkce jich je nejak moc..... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je tam tolik epizodních rolí pro zdejší "pětkující"jelita? Čsfd je v hodnocení téměř rovno bolševickým zaplaceným novinkářům.na diskuzích. Tohle je ovšem hovno knězovo, EDIT: 13.9. Ty pičo, takže Prima má píár větší, než Soukup Jan... tedy je k hovnu relativně objektivně(ano subjektivně) hodnotit konkrétně tohle velehovno, neb je dané, že pětkující neexistující hovada vytáhli tuhle sračku do modrých čísel. ČESKOSLOVENSKO alespoň již nemusí hledat kokota/y ... taková je zkrátka další estráda téhle vyjebané televize evidentně pod záštitou súdruha horolezca HOMA. No,snad tomu lidé alespoň s pravým mozkovým lalokem nevěří. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je všechno špatně, snad jen Postránecký a Révai se trochu snaží, ale zase oni hrají, takže to rádoby křepčení ostatních vedle toho vyznívá o to trapněji. Samotné situace někdo vymýšlel opilý nebo zfetovaný ve tři ráno po diskošce v FX Radost nebo nějaké karlínské továrně, a muselo jim to tehdy přijít děsně vtipné. Režisér stojí taky za houno, protože nedokáže herce utáhnout, aby uhráli nějaký ten rádoby vtip nebo gag, takže se zas blížíme k té trapnosti. A kamera jim v tom taky moc nepomáhá. Největším vrcholem trapnosti je gay/transgender/kdovíco v podání Novotného. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Že je česká televizní seriálová tvorba u samého dna vím už dávno. Ale že se tvůrci budou předhánět, kdo se dokáže dostat ještě pod to dno, to už je na pováženou. Osoby, které se před kamerou vyskytují a označují se za herce bych zbavil veškerých lidských práv. Tohle je totiž strašná prasárna. ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Další rádoby prima komedie u které se jakože máme smát a říkat si jaký skvělý seriál nám to prima připravila. ODPAD!!! ()

herr_carter

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Krejzovi nejde komplexně ohodnotit, ani okomentovat, proč? zrovna tady bych dopřál volnost mým nejtemnějším a nejhnusnějším myšlenkovým pochodům. Možná místní cenzurenti, cenzurentiérové a další banneři raději nepovolili komentovat, protože by se mohlo stát, že by celá filmová databáze shnila pod tíhou vulgarismů........... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krejzovi asi mají evokovat slovní spojení crazy komedie, ale něco zábavného nebo aspoň vtipného, aby člověk hledal lupou - já nic nenašel. Je to barevné, dobře bohatě obsazené ( dokonce žolík z Boty jménem Melichar se mihne ) ale je to upištěné, trapné, nezábavné takže to nezachrání ani Revai a roztomilá zvířátka. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodu obsahu píšou, že je to komediální seriál. No, upřímně?, já fakt nevím. V první půl hodině jsem se nedozvěděla zhola nic a okamžiky, kdy jsem se opravdu zasmála by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Až v posledních dvaceti, co dvaceti, deseti minutách jsem se opravdu za břicho popadala, alespoň tedy v rámci možností. Doporučovat to asi nemá cenu, uvidím, co se z tohoto seriálu vyvine. Každopádně podle prvního dílu předpokládám, že tvůrci zase šlápli krapet vedle a vzali si na sebe příliš velké sousto. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká odpověď na Hru o trůny. Spousta různorodých postav, několik dějových linií a divák nestíhá vstřebávat vše, co se děje, ale na konci dílu vše do sebe zaklapne. Nabádá mě to k různým teoriím, podobně jako dračí seriál HBO. Teorie: Jejich otec zabil jejich matku, protože dcery nejsou jeho. Před smrtí ji donutil natočit několik kazet, které dcerám pouští, aby si myslely, že ještě žije. Na konci série Krejza zjistí, že otcem je soused a zabije ho. Teorie 2: V každém díle uteče po baráku jiné zvíře a pokaždé to bude velmi, ale velmi vtipné. Teorie 3: Matkou děti je Halina Pawlowská, což bylo naznačeno tím, že Krejza říkal nejtlustší dceři, že se nejvíce podobá matce. Teorie 4: Tento seriál se má sledovat na drogách, aby dával smysl. Teorie 5: Tvůrci to myslí vážně a opravdu se snažili natočit komediální seriál, ale takhle teorie se mi zdá až příliš nereálná. ()

holyterry odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsme jedna z obětí která viděla jeden díl této mýdlové opery. Seriál je naplněný rádoby slavnými herci které uznávají už jen lidi starší 60 let a lidi kteří sledují Ulici a podobné vyplachovače mozků. Seriál (tedy přesně ten jeden díl který jsem bohužel viděla) je jedna z nejhorších věcí v životě na které jsem mohla narazit. V seriálu je snad všechno špatně. V Krejzových můžete taky najít jeden z těch nejhorších a nejtrapnějších zobrazení gayů až po nepřirozené a abnormálně otřesné výkony našich milovaných a skoro už zapomenutých herců, scénáristů a režie. Po hodinovém zírání na televizi bez jednoho mrknutí jsem nevěřila svým očím a půl hodiny jsem si byla naprosto jistá že jsem se ocitla ve filmovém pekle za moje filmové hříchy které jsem se za svůj krátký život udělala.Čekala jsem ledacos ale toto mi pohnulo nejenom se žlučí ale i s žaludkem a psychikou. Doufám že mi můj psychiatr vystaví fakturu za moje léčení z traumatu z tohoto zážitku a televize Prima mi odškodní moji zničenou mysl a chuť k životu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jak říkali již blahých časů pliocénští Australopithecové: „zkusit se má všechno“….tak jsem to zkusil. Jo a taky říkávali: „špatného pomálu“….a tak děkuji, již nechci. ()

anitae

všechny recenze uživatele

Náhrada za Ohnivé kuře, to už ke konci hodně ztrácelo dech tak uvidíme jak se poperou tvůrci s tímto kouskem. Určitě mi tenhle typ humoru sedne víc než Tátové na tahu. A ano, vím, je to desně jednoduchý a místy trapný, ale ničím mě to neštve. ()

Reklama

Reklama