Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další díl nového komediálního seriálu. Bára s Ondrou se stěhují do rodinné vily. Kromě nich se tam ale ještě stěhuje nečekaný návštěvník. Cindin kamarád Márty. Soud mu uložil domácí vězení a Márty má u Krejzů trvalé bydliště… Petrova máma se dozví o rozvodu a okamžitě začne jednat. Má spoustu rozvedených kamarádek. Petra ožení rychle a rozhodně líp.  Celá rodina ví, že Petr má v ordinaci králíka šampióna. Aneta jednoho králíka přejede autem, Krejza zase sekačkou. Najednou se u nich začnou králíci podezřele množit. V rádiu je blázinec. Michal objednal dvoudenní kurz osobnostního rozvoje, pro všechny zaměstnance. Jejich kouč je ale absolutní břídil… (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předpokladům jsem dal i druhý díl krejzyseriálu Primy.. akce s králíkama by nějaký zdravý zábavný základ měla, upřímně jsem se poprvé i zasmál, když se smáli stěhováci Martin Hub a spol. ale jinak podtrženo sečteno - dokonce účast celebrity Boučka nepomohla, věci kolem přednášky v rádiu byly neskutečně trapné. Všiml jsem si zvláštního jevu - časté scény, kdy se kolektiv směje až se za břicho popadá jednotlivcům, taková zlá legrace smát se v přesile proti slabšímu, zdá se že scénáristu v dětství šikanovali, tak si to kompenzuje podvědomě tímto. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze zvědavosti a při bídě programu jsem se chtěl přesvědčit, zda bude druhý díl komediálního seriálu stejně slabý, jako ten úvodní. Musím konstatovat, že scénáristé mají spoustu nápadů. Bohužel pro komedii...nejsou vtipné. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl byl příšerný. Druhý díl je ještě horší, což indikuje několik věcí. Tvůrci seriálu nás budou každým novým dílem překvapovat, mají v hlavě plno krejzy nápadů, budou v té příšernosti překonávat vždy ten předcházející díl a sledování posledních dílů série může být až zdraví nebezpečné, to je naprosto skvělý. To vzrušení z toho, že vám každou vteřinou umírají mozkové buňky a znenadání můžete být úplně vypatlaní, to je aspoň adrenalin. Když nemáte rádi extrémní sporty, tak Krejzovi jsou to místo, kde si hladinu adrenalinu můžete zvýšit. Boučkovo herecké vystoupení je předčasným vyvrcholením podzimní seriálové sezóny na českých obrazovkách. Aktualizace teorií: Soused má šedý vlasy, aby se až na konci řady pomocí nalezené staré fotografie odhalilo, že je měl v mládí zrzavé (potvrzení teorie, že je on skutečným otcem všech dcer). Teorie 2: Starej Krejza řekl: "Jsem vrah" - myslel to na králíka, ale pozorný divák ví, že se tím odkazuje na to, že svou manželku zabil. #krejzygang ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto dílu jsem se o poznání více bavila. Vtipy to tady v porovnání s tím především jenom hýřilo a o zábavu tudíž bylo, alespoň tedy z části, postaráno. Stále více mě baví Danka a její práce v rádiu, ale ani to nedorozumění s králíkem nebylo úplně k zahození. Domácí vinárnička to dokonale doplnila a zábava byla na světě, alespoň tedy pro část tohoto dílu. Pokud to půjde podobným pozitivním tempem, seriál nemusí být tak strašný, jak se na první pohled zdá. ()

Reklama

Reklama