Reklama

Reklama

Krejzovi

(seriál)
Česko, (2018–2019), 116 h 10 min (Minutáž: 58–73 min)

Hrají:

Václav Postránecký, Oldřich Navrátil, Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Lucie Polišenská, Ivana Korolová, Jan Šťastný, Jindřich Žampa, Štěpán Tuček (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(114)

Obsahy(1)

Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě pokojů pro rodinu Krejzových nachází i veterinární klinika, kutilská dílna a z podkrovního bytu vysílá místní soukromé rádio. Hlavou rodiny a pánem vily je tu televizní kutil Jan Krejza, který má vždy dveře otevřené pro své čtyři dcery – Annu, Báru, Cindu a Danku – a jejich partnery. Krejzovi jsou sice trochu jiná, nejspíš i dost bláznivá, ale určitě šťastná rodina. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Henry007 k tomuto seriálu (2)

Narozeninová překvápka (2018) (S01E01) 

Česká odpověď na Hru o trůny. Spousta různorodých postav, několik dějových linií a divák nestíhá vstřebávat vše, co se děje, ale na konci dílu vše do sebe zaklapne. Nabádá mě to k různým teoriím, podobně jako dračí seriál HBO. Teorie: Jejich otec zabil jejich matku, protože dcery nejsou jeho. Před smrtí ji donutil natočit několik kazet, které dcerám pouští, aby si myslely, že ještě žije. Na konci série Krejza zjistí, že otcem je soused a zabije ho. Teorie 2: V každém díle uteče po baráku jiné zvíře a pokaždé to bude velmi, ale velmi vtipné. Teorie 3: Matkou děti je Halina Pawlowská, což bylo naznačeno tím, že Krejza říkal nejtlustší dceři, že se nejvíce podobá matce. Teorie 4: Tento seriál se má sledovat na drogách, aby dával smysl. Teorie 5: Tvůrci to myslí vážně a opravdu se snažili natočit komediální seriál, ale takhle teorie se mi zdá až příliš nereálná. ()

Množení králíků (2018) (S01E02) 

První díl byl příšerný. Druhý díl je ještě horší, což indikuje několik věcí. Tvůrci seriálu nás budou každým novým dílem překvapovat, mají v hlavě plno krejzy nápadů, budou v té příšernosti překonávat vždy ten předcházející díl a sledování posledních dílů série může být až zdraví nebezpečné, to je naprosto skvělý. To vzrušení z toho, že vám každou vteřinou umírají mozkové buňky a znenadání můžete být úplně vypatlaní, to je aspoň adrenalin. Když nemáte rádi extrémní sporty, tak Krejzovi jsou to místo, kde si hladinu adrenalinu můžete zvýšit. Boučkovo herecké vystoupení je předčasným vyvrcholením podzimní seriálové sezóny na českých obrazovkách. Aktualizace teorií: Soused má šedý vlasy, aby se až na konci řady pomocí nalezené staré fotografie odhalilo, že je měl v mládí zrzavé (potvrzení teorie, že je on skutečným otcem všech dcer). Teorie 2: Starej Krejza řekl: "Jsem vrah" - myslel to na králíka, ale pozorný divák ví, že se tím odkazuje na to, že svou manželku zabil. #krejzygang ()

Související novinky

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama