Reklama

Reklama

Krejzovi

(seriál)
Česko, (2018–2019), 116 h 10 min (Minutáž: 58–73 min)

Hrají:

Václav Postránecký, Oldřich Navrátil, Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Lucie Polišenská, Ivana Korolová, Jan Šťastný, Jindřich Žampa, Štěpán Tuček (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(114)

Obsahy(1)

Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě pokojů pro rodinu Krejzových nachází i veterinární klinika, kutilská dílna a z podkrovního bytu vysílá místní soukromé rádio. Hlavou rodiny a pánem vily je tu televizní kutil Jan Krejza, který má vždy dveře otevřené pro své čtyři dcery – Annu, Báru, Cindu a Danku – a jejich partnery. Krejzovi jsou sice trochu jiná, nejspíš i dost bláznivá, ale určitě šťastná rodina. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (25)

  • Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď však nastal čas, kdy se musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila odchod ze seriálu hercova manažerka Michaela Flenerová. [Zdroj: iDnes.cz] (SONY_)
  • Kostyméří se u shánění převleku medvěda pěkně zapotili. Musel se upravovat přímo na tělo herce, takže ho do obleku museli nejdříve nacpat a pak zašít. (SONY_)
  • Před kamerou se vystřídalo 570 herců. (SONY_)
  • Vila, kde rodina Krejzových žila, ve skutečnosti existuje a najdeme ji v ulici Kamenitá v Praze 4. Ovšem její interiéry tvůrci postavili v ateliérech v Malešicích. (SONY_)
  • Průměrný natáčecí den trval 12 hodin. (SONY_)

Krejzovi - Jsem opravdu vadnej? (2019) (epizoda) (S02E06)

  • V čase 5:48 čte Petr Vymeš (Jan Šťastný) na monitoru článek o Alzheimerově chorobě. Je viditelné, že se jedná o článek z Wikipedie, ovšem logo Wikipedie zcela chybí. Podivuhodná je také webová adresa, která je: https:// Alzheimerova_choroba. (David7)

Související novinky

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama