Reklama

Reklama

Krejzovi - Série 1

(série)
Česko, (2018–2019), 81 h 44 min (Minutáž: 58–73 min)

Hrají:

Václav Postránecký, Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Jan Šťastný, Filip Blažek, Ivana Korolová, Lucie Polišenská, Michal Novotný, Pavla Tomicová, Jan Révai, Natálie Halouzková, Kryštof Zapletal (více)
(další profese)

Epizody(80)

Recenze (3)

dogrose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděla jsem všechny díly první série. Zpočátku mne silně zhnusil motiv fingované svatby, jehož podání doslova vyzývalo diváky: Určitě se dívejte na další díl, jak si z toho blbýho gaye zas uděláme prču! I všechny děti byly dost napřesdržku, otravné a uječené. Po prvních dílech však seriál nabral do plachet nečekanou kvalitu: vtipy a zápletky nebyly trapné, ale vcelku vtipné, že se divák opravdu odreagoval a ze srdce zasmál. Považuju za dobrou i znělku a úvodní písničku, stejně jako slovní hříčku, že Krejzovi jsou crazy. A taky závěrečné kutilské tipy v titulcích. Byli obsazeni kvalitní herci a kupodivu seriál netrpěl tím, že malé role hráli deklamující amatéři, jak je to dneska běžné. Je mi líto pana Postráneckého, bylo vidět, že mu zdraví nedovoluje, protože postupně role ubývala, až v podstatě pouze statoval; velmi akceptuju obsazení pana Navrátila, který hraje jinak, ale dobře. Výborná byla držka Anička (Vanda Hybnerová) a slepicoidní snobka Flanderková (Kateřina Hrachovcová). I děti se nakonec rozehrály, i když bohužel pro Viki byl jen slabý part, zato Aneta a hlavně všeználek Lukáš Dam byli senzační. Za dobře sehrané, nikoli podbízivé, považuju i zapojení zvířat na veterině. Ano, řešení pár motivů se zbytečně vleklo (třeba, že Aniččin přítel je lump), ale v zásadě tvrdím, že první série byla v českých poměrech nadprůměrná a zařazení do odpadu si určitě nezaslouží. ()

Galerie (908)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně telefonuje Anna Vymešová (Vanda Hybnerová) s nemocnicí a ptá se na informace o své budoucí tchyni, která se má v nemocnici nacházet. Od operátorky dostane informaci, že nikdo takový v nemocnici není. Správně by ale žádné informace kvůli ochraně osobních údajů neměly být sdělovány. (David7)

Reklama

Reklama