Reklama

Reklama

Roxana (Luna Wedler) je inteligentní citlivá rebelka, Právě ji vyloučili z internátní školy v Anglii. Musí začít chodit do obyčejné třídy v Německu. Hned první den se jede na školní exkurzi do Berlína. Roxy se líbí několika spolužákům. Ona obdivuje vítěze rapových battlů Goldenmaska. Kdo se skrývá pod jeho tajemnou zlatou maskou? (hygienik)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Vtipná a príjemná teen komédia s príchuťou rapu. Je dobré vidieť zlatú Lunu Wedler zase raz v optimistickej úlohe. Napriek skvelému rozbehu sa Nemcom ani tentokrát nepodarilo vyhnúť istej miere scenáristickej naivity. ()

Polik_ 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě (ne)konečným cyklem, kdy údiv nad dobře postaveným příběhem střídala nechuť k otevřeně moralizujícím výlevům, při kterých mi bylo stydno, jak konkrétně a absolutně scénárista pojmenovává a rozebírá to, co by mělo přirozeně vyplynout z kontextu a mých vlastních úvah. Tohle nefunkční moralizovaní „shora“  je však velmi dobře vyváženo nápaditostí a nekonformitou viditelnou především při výstavbě děje. Nejeden romanticko-komediální film pohořel na tom, s čím si zde tvůrci poradili velmi elegantně. Úroveň rap battlů si s ohledem na zhlédnutí s anglickými titulky a mojí znalost němčiny hodnotit nedovolím, nicméně právě ony souboje mohou být něčím, co podporuje můj předchozí argument, co se dílčí originality týče. ()

Reklama

Reklama