Reklama

Reklama

Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito

  • Japonsko 劇場版 七つの大罪 The Seven Deadly Sins 天空の囚われ人 (více)
TV spot 2

VOD (1)

Recenze (6)

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Svět Nanatsu má ohromný potenciál, ale zas a znovu nebyl naplněn. Generická zápletka, odfkláklé dialogy, předvídatelnost v každé sekundě, průměrná animace a k tomu všemu máte pocit, že sledujete scény z původního anime/mangy. Fakt je tak těžký přijít s něčím, co na první pohled nevypadá, jako že to vymýšlelo pětileté dítě? Nebo alespoň kopírka prvních arců v bledě modrém provedení? Ach jo... ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl jaksi, i když celkem příjemně ubíhal, se nedá srovnat s předchozími počiny. Začnu nejdříve plusy. Je to spíše trochu více dobrodružné, kdy především se nám tu představí nová rasa "Celestialů" a trochu se tu naznačí něco z pozadí vedlejších postav. Na druhou stranu negativa převyššují. Zaprvé je to zkopírované téma, kdy tentokrát tu není 10 přikázání, ale 6 rytířů a jako obvykle po prolomení pečeti se snaží získat duše, aby nabrali síly a mohli všechno zničit. Jenže očividně 7 smrtelných hříchů s nima nemá sebemenší problém jako v případě desatera přikázání. Což mě přivádí k druhému silnému mínusu a to je, že je to po akční stránce slabé z hlediska dramatičnosti. Obecně to tak nějak kopíruje druhej seriál, že to člověk nemůže brát jako originální pokračování, ale jako snahu za každou cenu ten příběh protáhnout dál. Animace se drží při tom samém a po hudební stránce trochu slabší oproti předchozím. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Dějově někde mezi první a duhou řadou seriálu. Pro obohacení povědomí o původu některých postav jako prasete výborné. Příběh je jednodušší, kdy se parta lidí čirou náhodou dostane do země nezemě. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Spíše komediální rozšíření první a druhé řady. Bitky jsou opět skvěle přehnané. Zápletka jednoduchá. Vše bezvadně utíká. Na konci se dočkáme velkolepého souboje. Prostě jsem se suprově bavil. První řadě jsem dal 4*, takže to zachovám i pro tento film. ()

Dejv007 

všechny recenze uživatele

Bylo to neoriginální, okoukané, chaotické, moc zběsilé, závěrečné souboje byly nelogické, v porovnání se sériemi celkově o ničem... ale vlastně jsem se u toho skvěle bavil. Protože ty pitomě ujeté OP souboje, kdy hlavní klaďas přemůže nejsilnějšího nepřítele nehtem na malíčku u levé nohy, se prostě neokoukají. ()

Reklama

Reklama