Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako standartní prodloužený (čti nudnější) díl s detektivní, ale poněkud nezajímavou zápletkou. Není to ani nějak vyloženě špatné, ani nějak vyloženě dobré, prostě průměr..Určitě potěšila postava Elizavety Maximové (která se jmenovala Volná :-) ), naopak Jiří Bartoška se tu prakticky nezjevuje..Nápad s letadlem byl fajn...50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na dvě série Doktora Martina sem nekoukal,a ani sem neměl nikdy v úmyslu,navíc většinou tyhle předělaný úspěšný seriály mě nechávaj ledové klidnym.U celovečerního filmu sem ale udělal vyjímku.Běželo to v kinech,šla na to jen kritika,a vlastně se to poměrně brzo dostalo na televizní obrazovku.Přiznám se,že sem to i přes děsnou kvalitu dokoukal do konce.A jestli někdo chtěl za tejden sledovat Topinku v jeho vlastnim seriálu,tak ho tohle muselo vyléčit.Je to totiž hrozně idiotská postava.A film.Hovadina se spoustou až parodickejch,ale trapnejch scén,která padá opravdu hodně do černý barvy,a jen moje shovívavost tomu nepošle odpad.10%. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dovolím si několik postřehů, jež jsou trochu - ale ospravedlnitelně - mimo film. Seriál doktor Martin se mi nelíbil, ale v programové bídě byl večer puštěn. Troufám si tvrdit, že i tím vznikl fenomén vysoké sledovanosti. Nicméně to tvůrce nemělo vést mylně k závěru, že pustí do kin film, na který přijdou (TV truc) diváci. I dle Mirky Spáčilové se tento mylný předpoklad naplnil. Měsíc po premiéře v kině premiéra v televizi? Nebylo se čemu divit. Příběh nejen slabý, ale po polovině se přehoupl v parodii. V té hrála hlavní roli figurka místního policisty. Ovšem špatné počty pokračují. Strážmistr bude mít svůj seriál a nejen tento film naznačuje, že bude ještě slabší, než původní Martin. I na televizi slabý film mě odrazuje od následujícího seriálu. Hvězdička za krásnou krajinu a druhá za pár vtipů a na počest paní Štěpánkové. ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Slovy génia... Vycházíme-li ze seriálu, je to taková „pěkná tečka, za tím naším příběhem“, ale zároveň něco úplně mimoňovského, co má se seriálem společné jen osoby a obsazení. Není to rozhodně Agatha Christie, spíš spaghetti detektivka, kde dějovou logiku nahrazuje série pseudoakčních skečů a zjevení pravd ve stylu: „Já nejsem tvůj otec, ale tvoje babička“. Kdo přistoupí na tuto hru, může se i pobavit. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Seriál nemusím a i první Martinův film bych oželel a dělal raději něco jiného. Naneštěstí jsem se dívat musel, ale vydržet se dalo. Občas je film zajímavý i pro tatínky, když se do děje vmísí mimino. Tatínci ocení i pohled na Maximovou. Za trest je Donutil, to je postava příšerná a herecký projev, nevím no. Což ale vychází už ze seriálu, takže nešlo čekat žádné změny. Topinku mám rád a přesně do lehce ujetého seriálu se známými ksichty ale nic moc kvalitami, přesně zapadá. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Služební vůz Volkswagen Tiguan, se kterým jezdí slovenský policista Lubomír Ostrý (Marek Geišberg), má poznávací značku BA-496YZ. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama