Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (122)

Igy007 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hustý. Myslím, že by administrátoři měli přidat další žánr : guilty pleasure. Musela jsem tento skvost dokoukat, strašně mě zajímalo, jak ta trpasličí šaráda dopadne. Ne že by na tom v celkovém kontextu příliš záleželo, ale chemie mezi ústředním párem je směšně otřesná. Horší než v nějakém německém seriálu. Připadá mi, že se Jitka v té roli moc necítí. A ta spisovná čeština mi k ní nesedí, úplně se ošívám. Ona je skvělá v rolích jako třeba v seriálu Most; tam exceluje. Dvě hvězdičky jsou jednak za námět, protože mě "Donutil" sledovat (jedním očkem) se zájmem až do konce a jednak za Topinku, který je světlým bodem filmu i celého seriálu. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Celkově teda nic moc... vtipy vyzněly do prázdna, doktor autista ve věku dědy otcem malého dítěte, vyzdvihování neschopnosti policie, nesmyslná honba za pokladem...2. * dávám jenom za nápad předhánět se čí sochu hodí z letadla dřív. :) Takové československé věčné handrkování, kdo znamená víc... :) ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

první série seriálu mne bavila, druhá prudila a tohle je děs běs, nevím, čím se sjeli scénáristé, ale musela to být síla. Ten mix motivů je popsán již kdysi dávno - Jak si pejsek a kočička atd dort. Smíchat to takhle vede k jedinému, nepoživatelnosti, ovšem sesadit indiánské zlato, A V Friče, Masaříka, MIlana Rastislava, gentlemana od STB a trpaslíka, který smrtelně zraněn běží a pod každou paží nese 50 kg sochu, honění golfového vozíka na koni, to musela bejt dobrá lajna. Vše je umocněno podivným barevnými laděním scén, několik záběry opravdu krásné krajiny, záměnou letadla za balón (/vyhodít zátěž a hned se vznesu, Jules Verne by jásal), podivnými snímáními jízd a zejména letů (to, jak dělá letadélko jako že nemůže a už už se propadne je opravdu komyycké). Různí herci jako mimoši z různých galaxií, pan Bartoška hraje otcovsky a vznešeně jak v Andělech páně, Marek Taclík zhruba jako v reklamě na ČSOB / STOB nebo čím se to živí, ta dívka má pěkné oči, Robert Mikluš - no škoda řečí, přehrává co mu postava dovolí. Paní Čvančarová je jako kus ledu atd. Rád jsem ještě uviděl paní Štěpánkovou, a zasmál jsem se Vítězslavu Nezvalovi, to je dobrý vtip, ale jen jeden na celý film je trochu málo. Nemám rád takové ty pokřiky co se totočí za naše koncesionářské poplatky, ale tady by byly skoro na místě. Jako upoutávka na nový seriál Jak si strážník Topinka nakouřil pěnovku nebo podrazil starostovy botičky nebo co to bude je to trochu dlouhé a drahé. Navíc ty odkazy na to co vše již TT vyřešil nevyřešil atd vypadají jako by byl sestříhán nějaký delší kus a po cestě do střižny týmu zapomněl, co tam dát. Fakt hrozný a když si představím, že bych to viděl v kině a za svoje peníze, ugh. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Často si říkám, že je pro něco takového škoda takových herců, jako Miroslav Donutil a spol. Kdo je donutil hrát v něčem co je skoro odpad?... První série doktora Martina mne místy ještě bavila ikdyž na ta místra si už ani nevzpomenu, ale rychle to opadlo postupně až na dvě*. Tímto filmem je vrchol pádu dovršen až téměř na dno. Jako na burze, ale u tohoto se trend už neobrátí. Další pokusy by byly marné. Ale vlastně má to u mne ještě jednu příčku (odpad), takže proč ne, když to nasype nějaké peníze, že? Často totiž přemýšlím, proč se takové filmy točí. Opravdu ale odpad může aspoň pokrýt náklady? ()

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Sklonek roku s českou tvorbou v (České) televizi mi přinesl nečekaně nejeden negativní zážitek, takže jsem rozdala pár odpadů, což mne vůbec netěší. Tento film také nechápu: jak je možné na to dát peníze? Jak je možné to pustit do kin? Formou je to spíš natažený díl seriálu vpuštěný do kin jako návnada na spin-off Topinka. Duo Donutil-Čvančarová jsou profíci, ale vztah jim prostě nevěřím ani v seriálu (a nevěřím ani v britské verzi). Seriál ani v britské verzi není můj šálek čaje, ale je to neškodné a své fandy si našel. Nemám vůbec nic proti crazy komediím, parodiím, právě naopak. Ale ať je to tedy udělané pořádně, ne takto neumětelsky. Topinkův představitel nemá charisma, které potřebuje na to, aby utáhl celý film. Celé je to takové slátané, závěr absurdní. Chybí tomu řemeslo, elegance, švih, vtip. Už mne nebaví dávat hvězdičku za to, že tam byla krásná příroda, to by snad mělo být samo sebou. Česká televize by měla zrušit koncesionářské poplatky a začít platit nám divákům za to, že jsme vůbec ochotni některé pořady sledovat. ()

kodwin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je o smutnější o to víc, že na roli kývli tak bezvadní herci jako Bartoška, Taclík či Lichý. Proč? Já sa ptám proč? Tady nefunguje opravdu vůbec nic. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Jsem vážně rád, že jsem se nedokopal k tomu, abych zvedl svoje pozadí z gauče u bedny a dovlekl ho na své sedadýlko v sále. Řídká tv-epizodka bez překvapení a se záhadou, kterou rozluští každý, kdo se zeptá. Sorry jako, ani kočka ani pes, beskyde, beskyde, kdo to na tě vlez... ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

tak Mirkova kariéra od dob Nikoli Šuhaje přes Ptejte se mě na co chcete kazety a Sluhy dvou pánů z vrcholu strmě spadla až do pekla plného odpadu...netuším,v čem vidí ostatní ty hvězdičky,já je nevidím nikde...od hudby,přes neuvěřitelně ale už opravdu neuvěřitelně stupidní,debilní a kretenský scénář po herecké výkony,kdy herce snad museli ožrat,protože včetně Čvančarové je to opravdu peklo je sledovat...o nějaké logice postav či děje ani nemluvím...další odpadový zářez v českém filmu... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ať žije Topinka, který je fakt exot, doktor Martin se vůbec nezměnil a Lída se zakulatila + má krásně vnady.... Hledání trpaslíka a jeho pokladu je vtipné... Ta manželská poradna i ordinace je krásně natočená i vtipná... "Letadlo je přetížené tak musíme něco vyhodit.." :))) Kde jsou ty busty...?! :P lol tohle prostě nemá chybu PS:Elizaveta Maximová je opravdu krásná a pořádná kočka, která byla bonusem.... ()

5tipes odpad!

všechny recenze uživatele

Řemeslně, tady filmově o něco lepší, než seriál. Ovšem obsahově místy zase slabší. Zahrádka se sice hlídal, aby přemýšlel více filmověji, ale scenáristicky se to Končinskému trochu vymklo z rukou. Nebo to měl spíchnuté za týden. Škoda. Dobrý je ale Mikluš, Bartoška i Jeřábek stojí za to. Donutil už hraje jako svůj dvojník. ()

aliki78 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem včera shlédla v kině. Za mě dávám pouze 2* víc prostě ne. Pár scén u kterých se zasmějete, ale defakto se tam mihne 2x sestřička Irena 1x starej Brázda.. jinak je tam jen Topinka, Martin a Lída a 2x jeho teta. Tím je výčet známých osob hotov. Pokud se těšíte na to co bylo v seriálu, tak rychle zapomeňte. Řekla bych, že to se seriálem nemá nic poslečného a myslím, že kdo seriál neviděl, tak to nevadí, protože to nenavazuje nijak. Za mě bych na to opět do kina nešla a kdybych to věděla, tak ani nejdu a počkám si až na tv. ()

calleboy 

všechny recenze uživatele

Celý seriál,tedy dily ktere jsem viděl považoval za reklamu na Beskydy a velmi lehkou zábavu ktera neurazí,ale tohle se skutečně nepovedlo no nic.. ()

tuzemsky_um odpad!

všechny recenze uživatele

Jak dlouho si národ nechá, od veřejnoprávních médií placených daňovým poplatníkem, tohle líbit? Něco mezi Tajemným hradem v Karpatech, Pytlákovou schovankou a Vichrem z hor. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Děsivě vykonstruovaná pitomost, která se seriálem nemá moc společného - objevuje se mnoho nových postav, které případného diváka mají připravit na seriál Strážmistr Topinka. I ta díra vypadá jinak, jiné baráky, jiná ordinace... Kdo by řekl, že lze celou vesnici za rok přestavět! ()

Takaru 

všechny recenze uživatele

Smutné, hloupé, odporné, daleko za hranicí trapnosti. Zcela zbytečný počin, zřejmě na to padly nějaké ty evropské dotace. Škoda dalších slov. Seriál se mi líbil, tohle je bohužel zcela jiná odpadová kategorie. ()

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama