Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající dívka Reagan Willisová sní o tom, že bude jednou hrát fotbal jako její hrdinka Alex Morganová. Její pokoj ve skutečnosti vypadá jako svatyně plná nejrůznějších věcí s Alex, včetně plakátu této zlaté olympijské medailistky v životní velikosti. V domě Willisových však Reagan žije ve stínu svého velice úspěšného bratra Logana, nejužitečnějšího hráče středoškolského fotbalového týmu. Když se Reagan na druhém stupni nedostane do školního fotbalového klubu a je ponížena svou rivalkou Claire, je si jistá, že její loď už odplula. Když pak ale utrží ránu do hlavy, její plakát s Alex Morganovou náhle ožije a všechno se změní! Komedie Alex & Me vypráví povznášející příběh o vášni a úsilí vedoucím k úspěchu a síle rodiny, s jejíž pomocí můžete uskutečnit své sny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět něco nenáročnýho na pohodu a přesně tohle mě vyplnil film Alex a já, je to sice velmi ohrané téma, ale minimálně za poznání Alex Morgan jsem rád, vypadá to na zajímavou ženu co jsem si o ní ted přečetl a ještě jedna zajímavost i když to ani zajímavý není, ale četl jsem že hráčka Alex nastupuje s číslem 13 no a Reagan má ve filmu taky 13. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"SNY OBČAS UMÍRAJÍ." A občas se jich chopí bezpohlavní-odevzdané-zombie-námezdní-pracovní-síly od WB a jedou podle šablony, hlavně ať to moc nestojí a máme něco jako výplň do hluchých pásem... Kupodivu to není tak strašidelné, jak člověk automaticky čeká: fotbal samozřejmě hrozný, vedlejší postavy obsazeny herci třetí cenové, scénář odbytý, režie v rezignaci, ale hlavní hrdinka celkem sympatická a slavná Alex for real :-) 40% ()

Reklama

jimik13 

všechny recenze uživatele

Film, na který jsem koukal čistě kvůli Alex Morgan. Film je pro mě až příliš jednoduchý, herecké výkony slabé, nápad dobrý, ale provedení zlé. Fotbalové scény holek, které neumí hrát fotbal byly přímo otřesné. Vývoj postavy otce je až komický. Vše je až příliš přitažené za vlasy a změna hlavní záporné postavy Claire v dobrou je najednou až trapně vtipná. Opravdu za mě nepovedený film a nevyužitý potenciál. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taký bežný športový motivačný teen film. Prostredie ženského/dievčenského futbalu so sebou priniesol aspoň nejaký závan originality, ale kto by čakal nejakú drámu plnú zlomov a nepredvídateľných okolností, tak zostane dosť sklamaný. Mňa tiež tento film ničím obzvlášť neočaril, ale na druhú stranu, ani som sa nenudil. Škoda, že všetko bolo tak strašne predvídateľné a nalinkované. Ale aspoň že dialógy boli celkom fajn (tá motivačná zložka sa mi naozaj páčila), aj keď v konečnom dôsledku vyznievali ako typické klišé... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V roce 1994 vznikl film Malý obři. Byla to rodinná, příjemná komedie z prostředí amerického fotbalu. Ničím neohromila, ale byla natočena s grácií a radostí, že dokáže pobavit i dneska. Alex a já jsou přesně takový film, jako přes kopírák, jen s tím detailem, že vynecháte všechna pozitiva Obrů. Všichni se tu chovají jako naprostý dementi, nejhorší holka je pěkná blondýna, která musí dostat pohlavek, aby se napravila. Po 10 minutách chcete všechny odprásknout, protože je vám trapně za ty (ne)herce a Alex Morgan tu dohromady stráví asi 10 minut. To už dneska nikdo nedokáže natočit příjemnou rodinnou komedii? Alex a já jí rozhodně není. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama