Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V obyčejném světě je Sakamoto Takuma nepříliš úspěšný mladý muž, který tráví většinu volného času doma, ale ve světě MMORPG Cross Reverie je legendou. Jeho charakter Diablo je tak silný a obávaný, že se mu málokdo odhodlá postavit a ve svém vlastním hradu je pro ostatní tím nejobávanějším bossem celé hry - strašlivým pánem démonů. Diablo je prostě neporazitelný a jeho představitel Sakamoto se v likvidaci odvážlivců, kteří se do jeho hradu vydají, doslova vyžívá. Ze všeho nejvíc nesnáší party hrdinů a především, když jde proti němu třeba nějaký zamilovaný pár, který spolu chce prožívat ve světě této fantasy hry nějaké to dobrodružství. Nejspíš to bude tím, že sám Sakamoto nemá žádné přátele a stejně tak není zvyklý na ženy, natož nějakou romantiku...
Jeho život se změní jednoho večera, když usne u počítače a když procitne, tak je jeho vědomí uvnitř někoho jiného a ve světě, který se tomu našemu rozhodně nepodobá, přesto je Sakamotovi z nějakého důvodu až velmi dobře známý. Ze Sakamota se totiž stal Diablo a byl vyvolán pomocí magického rituálu dvěma mladými dívkami, aby se stal jejich otrokem a pomohl jim v jejich společné misi. Dívky, které Diabla vyvolaly, se ho pokusily hned dalším kouzlem spoutat, ale kouzlo se díky Diablově obrovské magické moci odrazilo, a tak byly démonem zotročeny dívky. Tak se stal Sakamoto jejich pánem, ale v situaci v jaké je, absolutně neví, co si má nyní počít. Tím započíná magická pouť mladého muže v těle pána démonu, který se snaží dostat zpět domů, ale okolnostmi je přinucen nejen se dát na dráhu dobrodruha, ale i každý den trávit ve společnosti dvou mladých a velmi přitažlivých dívek... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (10)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říct o tomhle dílku, které jsem si pracovně překřtil na "Overlord Alternative: Boobies talks"? Tak rozhodně je to zážitek, nebo spíš je to plné zážitků... Kde jinde člověk uvidí několikaminutovou sekvenci, kdy dvě dívky vedou dialog a kamera střídá jen pohled na jejich hrudníky. To vám tu najednou mluví mála prsa s velkými prsy a já si říkám, že jsme zase s tím ecchi o něco dál. Když k tomu přidám místy i reálně erotické scény a pak i scénu u které stačí vypnout obraz a nevíte jestli koukáte na hentai (Jo, už cítím Diabla v sobě...) tak prostě musím uznat, že tohle je přeci jen "něco nového". Jasně, je to špatné, je to ale tak špatné až je to pro mě zábavné, někdy dokonce i zajímavé. Sakra vždyť i strašlivý Krebskulm musí mít obrovské nárazníky... Když si k tomu přidám všechnu tu ironii o tom, jak asociál co nemá rád lidi pomáhá ostatním, pán démonů chrání lidi před démony a totální beta samec co neumí komunikovat, tu předstírá, že je sebevědomý a alfa, tak nemůžu jinak, než se ještě jednou pobaveně pousmát a zakončit tohle putování i se všemi jeho obrovskými nedostatky na solidních 6/10 Proč? Prostě proto, že jsem se po dlouhé době u něčeho takového (isekai + ecchi) upřímně bavil... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nespolečenský samotářský nerd se záhadně dostane do fantasy světa vycházejícího z onlajnovky, kterou dlouhodobě ovládá, jako absurdně přelevelovaný Pán démonů Diablo. A tady už bude muset komunikovat (i v posteli spát) s jím náhodou "zotročenými"/připoutanými, samozřejmě povolnými dobrodružkami, elfí kozatkou a kočičí lolitkou. Opravdu výrazné ecchi (skoro hentai) prvky tu natolik vhodně doplňují povedený ulítlý i ironický humor a velké (jednoznačné) akční souboje, že jsem se u této odvázané klišovité blbiny až překvapivě bavil. Lepší 3* ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě z anime zpracování jsem celkem zklamán, protože je to zjemněno (jak už se bohužel stává při zfilmování) - i když je tu k tomu dodávaná necenzurovaná verze, která je ale pouze zaměřena na mlhu kolem poprsí -, charaktery nemají takovou hloubku a není tu vidět příliš jejich vnitřní souboj jakož tomu je u mangy, která mi přišla mnohem zajímavější (ale i u té bych maximálně dal tři hvězdy, protože obecně příběh není extra napínavý, je to předvídatelné a mnoho postav do určité míry je otravných). Navíc v manze bylo pár situací, které pomohou víceméně dokreslit něco z pozadí příběhu, ale jaksi byly zde opomenuty. Ono zpracování postav mi po animační stránce, tak i po hlasové či detailové nepřišlo zrovna dobré. Obecně celé anime působí přihlouple, takže si člověk neužije něco, z čeho by si odnesl nějaký hlubší zážitek než to, že se koukne, o čem to vlastně je. Humor je spíše úsměvnej, než nějaký hlubší zasmátí, ecchi situce si člověk neužije kvůli neschopné a stydlivé hlavní postavě, fantasy prvek - o přenesení do jiné světa, kdy je tu opět onen "overpowered" jedinec, takže napětí je rovnou zabité, a člověk si neužije moc odhalení historie světa a jedinců v něm. Animace je nic moc a po hudební stránce také slabší. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický japonský samotářský nerd se za svoji nalevlenou postavu dostane do reálného světa své oblíbené hry. Zde se mu tvoří harém a jde hlavně o kozy. Akce dobrá, animace dobrá. Trapné momenty nejsou. Trochu jako Overlord, ale zde nemá hrdina velké cíle a je sice silný, ale v podstatě nikdo pro své okolí. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Uplne šablonovitý scenár, videný niekoľkokrát, potešili ma hl. hrdina a to, že som mal možnosť počuť ako premýšľa aj vo svojej hlave a ako sa dokázal s jednotlivými situáciami vysporiadať. Miestami to bolo dokonca aj vtipné a dvojica hlavných protagonistiek nijako neurazila. Takže taký slabší priemer ale 3* to budú. ()

Galerie (320)

Reklama

Reklama