Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V říjnu 2014 obdrží NASA první varování o ničemné planetě cestující kolem Jupiteru. Nikdo nebere apokalyptické zprávy vážně. Nastává konec světa, ale lidé tomu nevěří. Až když začnou padat satelity, a to dokonce na jejich domovy, panika je zasáhne plnou parou. Budovy padají, slunce zapadá v 1 hodinu odpoledne. Tam, kde býval Manhattan je najednou inferno. Gravitace ničemné planety nás odhodila z naší oběžné dráhy a Země se tak vydává na dlouhou cestu vesmírem. Civilizace je trhána na kusy. Pokud bude Země odtržena od Slunce, bude bezcílně plout pustým vesmírem. Jedinou záchranou pro přeživší této katastrofy je, pokud Slunce dokáže Zemi znovu zachytit. (Universal Channel)

(více)

Recenze (32)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No taky jsem to vydržel sledovat až do závěrečných titulek, ale byl to hodně těžký boj. Příběh hrozný, ty digitální efekty naprosto katastrofální, až se mi z toho chtělo málem brečet – smát se tomu nedalo. Herecké výkony naštěstí v rámci přijatelnosti, ale co s tím, když zbytek je stupidní jak prase. Pár pěkných hereček to nezachrání. Takže tohle céčko řadím i já mezi ty nejhorší katastrofické kousky. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Z nebe začnou padat kamínky a někdo zapne obrovskej fén na vlasy. To je pohroma. A ten poster je taky dobrej nesmysl. Od kdy je saturn takhle blízko zemi? Halo? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové klasické béčkové sci-fi, kde jde jen o ten jeden katastrofický nápad, ale pak už se sleduje jenom celkem nudný - i když by měl být dramatický - příběh, a to s postavami, které nejsou vyloženě odpudivé, ale jsou nezajímavé, stejně jako způsob, jakým je to celé natáčeno. Tohle vám prostě nic nedá. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa, keby sa planéta takto vychýlila, stačilo by, aby všetci Činania naraz podskočili a bolo by šecko v porádku. Ale ani tie atómovky by nemuseli byť od veci. No ale vždy keď Zemi niečo hrozí, Kanada o tom natočí film. Žiaľ. 1 z 5 ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Ostro protestujem proti tomu, ze vo filme nehral Casper Van Dien! Alebo bol obsadeny v inom Eckovom filme? Jednu hviezdicku si udelujem za osobnu statocnost (ako uz aj napisal jeden komentujuci), ze som film dopozeral do konca, resp. tuto parodiu na sci-fi a parodiu na efekty. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hned v prvních minutách ve vypjatých situacích dojde benzín a to hned dvakrát...tolik o práci režie a scénaristy v oblasti šroubování napětí v tomto "napínavém" veledíle akčního žánru. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Nic naplat, je to snímek plný nelogičností a bohapusté naivity. Amatérismus doslova září z každičkého záběru. Nejde jen o katastrofální herecké projevy, ale o ztvárněné scény jako celek. Scenáristicky, režijně, výprava či pixelové triky absolutně nezvládnuté. Ukázkový snímek pro ostudu. ()

n0ty odpad!

všechny recenze uživatele

Po 30 minutách jsem to musel vypnout, jinak by mi asi explodovala hlova, protože horší shit jsem dlouho neviděl... To ani není odpad, to je -1 odpad... Naprosto zbytečný film a režiséra by měli pověsit za uši do průvanu... :-! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pred očami sa odohráva masaker obludných rozmerov, pretože o život pôjde matičke Zemi. A že ju (ne)zachráni spisovateľ? čert to vezmi. Ale tak do polky je dojem, že najlepšie frázy a reči hádže neoholený, prepotený chlpa čo pľuje a strieľa amerických vojakov. Ináč je to klasika tohto žánru, roztrasenou kamerou a mizernými efektami sa sanží budovať atmosféru, ktorá nie a nie prísť. Ide však o dogmu, že nikdy nepríde a všetko to vyfučí do stratena, neznáma. Bludný kruh filmovej katastrofy. (videné 18.03.2016, JOJ archív) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Vážně stačilo málo a film by měl výrazně vyšší hodnocení. Scénář a dialogy jsou na úrovni velkorozpočtových snímků dnešní doby, ale ty efekty... zkrátka vystihují rozpočet. Přijde mi to jako dílo Abramse či Camerona, kdyby neměli k dispozici rozpočet malé země. Dalo se na to koukat, mělo to vcelku nápad a určitě to není pod průměrem, ale po dlouhé době jsem skutečně přál smrt hlavním hrdinům. Jejich blbost byla přímo hmatatelná a to i na americké poměry. K dobru můžeme přičíst, že nakonec zemřou v bolestech z ozáření. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Ztráta času i pro masochisty. Není tu doslova NIC. Co je horšího než kanadský film? Kanadský katastrofický film. ()

Reklama

Reklama