Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Jako tenkrát (S13E27)

(epizoda)

Obsahy(1)

Chtělas hledat zapomenutou romantiku... Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1984. Manželka Věra Stárková (M. Dvorská) má dojem, že manželství zevšednělo a rozhodne se zopakovat si jejich první společnou dovolenou, aby to bylo jako tenkrát. Romantika se ale bohužel nedostaví – léta utekla a oni narážejí na tvrdou realitu. A tak raději jedou k babičce a pak na rekreaci. U stolu s dalšími rekreantkami (J. Dítětová a A. Vránová) se manžel Ladislav (S. Matyáš) začne chovat jako by k sobě nepatřili. A manželka se této hry ráda chytí... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stárek... Mládková...Nebudu Vám tady vadit? Ne, jsme přece všichni odboráři..." A scéna, kdy se Svatopluk Matyáš skládá do spacáku je prostě super. Jeden z povedenějších bakalářských příběhů. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tenkrát, se ti to venku líbilo." Letní příběh, natočený podle zadaného tématu "Za hranice všedních dnů", připomínající známou agitku o jednom revizorovi pražských elektrických drah s nadpozemským jménem a vyprávějící historku ze společné rekreace, která se změnila v manželskou terapii. ()

Reklama

Reklama