Reklama

Reklama

Take Two

(seriál)
  • Slovensko Vtierka Sam
USA, 2018, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Rachel Bilson, Jordan Gavaris, Eddie Cibrian, Heather Doerksen, Fraser Aitcheson, Farrah Aviva, Kylee Bush, Chelsea Hobbs, Jesse Hutch, Alice Lee (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Televízna hviezda Samantha sa po návrate z liečenia pripravuje na veľkolepý návrat. V rámci hereckej prípravy na novú úlohu sleduje pri práci súkromného detektíva z Los Angeles. Vďaka prirodzenému talentu a skúsenostiam získaných z nedávnej postavy policajnej dôstojníčky v televíznom seriáli dokáže byť mimoriadne užitočná pri vyšetrovaní. A tak náhoda zariadi, že dve celkom odlišné osobnosti - herečka a detektív - sa musia spojiť do jedného profesionálneho tímu. (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá spotřební detektivka s neúspěšnými pokusy o humor. Normálně bych si občas nějaký díl něčeho podobného klidně pustil, ale tohle se nedá, vzdávám to ve 2. dílu. Nedokážu poslouchat nadmíru intenzivní tlachání té protivné hyperaktivní paní. (11%) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naivní, hodně klišovitá záležitost, která má velmi sympatickou ústřední dvojici, dostatek humorných scén, není moc sladkobolná (až na poslední díl). Stejně tak s potěšením kvituji ostatní stálé postavy. Nejde o nic světoborného, vlastně jde o stokrát obehranou písničku v trochu jiném provedení. Jednotlivé díly nenudí, děj rychle odsýpá. 13 díl končí velmi napínavě a dává tušit, jakým směrem se bude ubírat druhá řada. Za mne oddychových 70%. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Je to tu každou sezónu podobný seriál a potom co skončil Castle a R&I je trochu díra na trhu. Rachel Bilson už je ostřílená herečka a vždy ji rád vidim. Tady opět kouzelná. Eddie mě moc nezaujal. Případy mě taky nijak nechytly. Celkově je to velmi koukatelná odpočinková záležitost na pobavení, ale že bych musel viděl všechny díly, na to mi tam něco chybělo. 60% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Take Two je klasická, popcornová a pohodová záležitost, čistící mozkové závity. Případy samy o sobě nejsou originální, ale v tomhle případě mně to vůbec nevadilo. Navrch ústřední dvojka je jak ze žurnálu, hlavně ta mužská polovina a chemie fungovala na jedničku, to považuji za velké plus. A to drama bych nebrala vážně, protože u každého dílu jsem se musela culit, obzvlášť u konce třetího a dvanáctého dílu. Ale ten konec, ten konec, ouvejs. Původně jsem dala trojku, ale za Eddieho a tu chemii přihazuji na plac jednu hvězdu navíc. ()

Galerie (655)

Zajímavosti (1)

  • Seriál se natáčel ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Los Angeles (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama