Reklama

Reklama

Sněhová královna: V zemi zrcadel

  • Rusko Sněžnaja koroleva. Zazerkale (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství. Ve svém novém dobrodružství se Gerda bude opět moci spolehnout na pomoc trollích kamarádů a jejich krále Arroga a také na doprovod statečného mladíka Rollana. Podpoří ji i parta pirátů, v níž nemůže chybět její kamarádka Alfida. A nečekanou pomoc Gerda najde i na straně svého protivníka. Haraldův syn, princ Anders, totiž skrývá nečekané tajemství, kterým tatínka určitě nepotěší. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

silentname 

všechny recenze uživatele

Po poslednom filme je "Snow Queen: Mirrorlands" trošku sklamanie. Ale opäť to má určité elementy, ktoré fungujú. Mám tak trošku pocit, že toto je záverečná kapitola v tejto filmovej sérii. Po tom konci si neviem predstaviť, že by sme sa ešte k týmto postavám vrátili, ale nechám sa prekvapiť. Ak bude piaty film, tak si ho opätovne pozriem. Teraz si povedzme niečo o tomto. Na jednej strane sú tu veci, ktoré ma bavia. Ako fakt, že Gerda bude so snehovou kráľovnou tentokrát spolupracovať. To je celkom zaujímavé. Takisto super je vidieť film, kde sledujeme zloducha, ktorý sa chce zbaviť mágie a namiesto toho len tlačiť dopredu vedu a techniku. V závere je jeden skvelý moment s jeho synom, ktorý nebudem spoilovať. No dal tomu filmu skutočne skvelý moment na záver. Je fajn, že sa vráti opäť Rollan, ktorý je v tomto filme dosť vtipný a hlavne má možnosť napraviť si po poslednom filme reputáciu a aj Alfida ma vie pobaviť. Ostatné postavy sú trošku do počtu, ale okey. A okrem toho sú tu ešte aj animácie. A je super vidieť, že sa Rusko v každom filme posúva vyššie a vyššie. Stačí si porovnať kde začínali a kam sa im podarilo vyšplhať. No mám s filmom 2 závažné problémy, ktoré ho vysoko ťahajú späť. V prvom rade je to naša hlavná hrdinka Gerda. V tomto filme mi fakt liezla na nervy. To sa počas minulých filmov nedialo. Ale jej strata sebavedomia a fňukanie tu fakt nefunguje. Však dokázala neuveriteľné veci, no najviac ju štve, že neovláda magickú moc. A hoci sa to tvorcovia snažia obhajovať, tak v tomto ma fakt otravovala. Pôsobí úplne inak. A nepomáha jej to. A druhým problémom je pre mňa finálna bitka, ktorá pôsobí skutočne vystrihnutá ako z nejakého Marvel filmu. Prečo? Ak chcem vidieť Marvel akciu, tak si pozrem Marvel film. No tu som očakával len obyčajnú rozprávku s magickým finále. Toto bolo skutočne moc. No to hovorím ako dospelý. Ak by som bol dieťaťom, tak by som asi povedal, že je to vynikajúce. Deťom môžem odporúčať. Tie si to užijú. U mňa je ten dojem trošku slabší. Hodnotenie: C+ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $10,137,872▐ Ruská kinematografia až tak moc nezaostáva a dá sa povedať že aj v animačnej tvorbe dosahujú taký slušný priemer, porovnateľný z európou. Príbeh znesiteľný, v pohode rozprávka. /60%/ ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi to přišlo lepší než předchozí díl. Ze začátku jsem se sice ocitl v jakési podivné variaci na steampunk, a děsil jsem se, že už to bude úplný nesmysl, ale kupodivu se to docela přehledně rozjelo. Jasně, občas na sílu nucené snahy o humor pouze pro malé děti tu zůstaly, ale už u toho netrpí ani starší divák. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě to nízké hodnocení, když si vezmu, jak vysoká mívají ty animované stupidity bez děje, které jdou do kin po desítkách z druhé strany světa. Filmu nemám co vytknout, děti si odnesly svoje, my dospělí zase to své, jeden a kus hvězdy srážím za tu marvelovskou valkýru, nebo co to vlastně bylo, na závěr. Je fajn hned prvního vidět něco pěkného s takhle pozitivním koncem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický koncept založený na americkej Frozen po štvrtý krát. Animácie opäť vypiplané, dejovo to nie je až také terno ako predošlé diely, ale jednotlivé postavičky proste bavia. Na vianočné posedenie určite poteší a deti sa budú určite vytešovať, takže účel to plní. A nemusí to byť ani rýdzo americký produkt. 60 % ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama