Reklama

Reklama

Sněhová královna: V zemi zrcadel

  • Rusko Sněžnaja koroleva. Zazerkale (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství. Ve svém novém dobrodružství se Gerda bude opět moci spolehnout na pomoc trollích kamarádů a jejich krále Arroga a také na doprovod statečného mladíka Rollana. Podpoří ji i parta pirátů, v níž nemůže chybět její kamarádka Alfida. A nečekanou pomoc Gerda najde i na straně svého protivníka. Haraldův syn, princ Anders, totiž skrývá nečekané tajemství, kterým tatínka určitě nepotěší. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi to přišlo lepší než předchozí díl. Ze začátku jsem se sice ocitl v jakési podivné variaci na steampunk, a děsil jsem se, že už to bude úplný nesmysl, ale kupodivu se to docela přehledně rozjelo. Jasně, občas na sílu nucené snahy o humor pouze pro malé děti tu zůstaly, ale už u toho netrpí ani starší divák. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický koncept založený na americkej Frozen po štvrtý krát. Animácie opäť vypiplané, dejovo to nie je až také terno ako predošlé diely, ale jednotlivé postavičky proste bavia. Na vianočné posedenie určite poteší a deti sa budú určite vytešovať, takže účel to plní. A nemusí to byť ani rýdzo americký produkt. 60 % ()

Reklama

darius1706 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě to nízké hodnocení, když si vezmu, jak vysoká mívají ty animované stupidity bez děje, které jdou do kin po desítkách z druhé strany světa. Filmu nemám co vytknout, děti si odnesly svoje, my dospělí zase to své, jeden a kus hvězdy srážím za tu marvelovskou valkýru, nebo co to vlastně bylo, na závěr. Je fajn hned prvního vidět něco pěkného s takhle pozitivním koncem. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Takže Rusi z Wizard animation a pomocný scenárista s Pixaru konečne našli spoločnú reč ktorá už nevyzerá ako Rusko americká zlátanina, film si myslím že si zaslúži 4 hviezdy (ale je to nahrane ale započítal som aj to že nie som cieľová skupina), sú tu však problémy ktoré režisér nevychytal a to napríklad že si divák neuvedomuje skutočnú vážnosť situácie a koniec v niektorých momentoch divne natočený ale reálne sa jedná o dobrý film u ktorého na plné pochopenie jeho posolstva je potrebné vydieť celú sériu. 70%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $10,137,872▐ Ruská kinematografia až tak moc nezaostáva a dá sa povedať že aj v animačnej tvorbe dosahujú taký slušný priemer, porovnateľný z európou. Príbeh znesiteľný, v pohode rozprávka. /60%/ ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama