Reklama

Reklama

Sněhová královna: V zemi zrcadel

  • Rusko Sněžnaja koroleva. Zazerkale (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství. Ve svém novém dobrodružství se Gerda bude opět moci spolehnout na pomoc trollích kamarádů a jejich krále Arroga a také na doprovod statečného mladíka Rollana. Podpoří ji i parta pirátů, v níž nemůže chybět její kamarádka Alfida. A nečekanou pomoc Gerda najde i na straně svého protivníka. Haraldův syn, princ Anders, totiž skrývá nečekané tajemství, kterým tatínka určitě nepotěší. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Marius 

všechny recenze uživatele

No jasné, ruský animák takže to musí byť automaticky buď zlé (vykradnuté, klišé, jednoduché a pod.) alebo propaganda, že drahí užívatelia, veď Frozen je predsa nedostižný. Takže dosť bolo kokotkov a ich komentárov, choďte sa presvedčiť do kina. Moje päťročné dieťa odchované na Miyazakim a Dreamworks bolo nadšené, za mňa temer plná paľba. Prečo ? No, nepamätám si moc, že by som dlho videl tak dobrý animák. Nápad spojiť steampunk a klasickú postavu z Andersenovej tvorby je vynikajúci a už len kvôli tomu prostrediu, ktoré v najlepších častiach pripomína Miyazakiho alebo Gaimana sa film oplatí vidieť. Nosná myšlienka príbehu je podľa mňa hodne aktuálna (pri troche premýšľania neviem ako by som deťom vysvetlil lepšie, prečo sa zbavovať nejakej minority je zlé) a decká si z toho rozhodne niečo odnesú. Takže pre mňa to má len dve vady krásy, po prvé dizajn Gerdy po premene a po druhé prirýchly prerod kráľa. Inak super 9/10. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě to nízké hodnocení, když si vezmu, jak vysoká mívají ty animované stupidity bez děje, které jdou do kin po desítkách z druhé strany světa. Filmu nemám co vytknout, děti si odnesly svoje, my dospělí zase to své, jeden a kus hvězdy srážím za tu marvelovskou valkýru, nebo co to vlastně bylo, na závěr. Je fajn hned prvního vidět něco pěkného s takhle pozitivním koncem. ()

Reklama

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Předpremiéra 24.12. v náchodském kině Vesmír,... kam jsme vzdali děti, kterým se snímek líbil. Jelikož dospěláci nejsou cílová skupina, pak toto hodnotím kladně. Jinak je snímek plný klasických klišé, scénář jednoduchý, žádné překvapení se nekoná. Animace a hudba průměrná a za mě je velká škoda posledních 15 minut, kdy se rusové snaží velmi nepovedeně napodobit Transformery v bitvě mezi Mega-trolem a Mega-králem..... to mi přišlo hodně trapné.... a nevkusné.... Za sebe dávám jednu hvězdu, dětem se to líbilo, prý by daly hvězdy čtyři,....takže kompromis, dvě hvězdy a 28%... Za 600 Korun, které nás stáli lístky si dovedu představit o dost lépe strávené dopoledne... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $10,137,872▐ Ruská kinematografia až tak moc nezaostáva a dá sa povedať že aj v animačnej tvorbe dosahujú taký slušný priemer, porovnateľný z európou. Príbeh znesiteľný, v pohode rozprávka. /60%/ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi to přišlo lepší než předchozí díl. Ze začátku jsem se sice ocitl v jakési podivné variaci na steampunk, a děsil jsem se, že už to bude úplný nesmysl, ale kupodivu se to docela přehledně rozjelo. Jasně, občas na sílu nucené snahy o humor pouze pro malé děti tu zůstaly, ale už u toho netrpí ani starší divák. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama