Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Recenze (108)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA $83,140,306║Tržby Celosvetovo $111,173,598▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,071,282║ Tržby za predaj DVD v USA $3,941,174║ Svet detí, ich pohľad na vec ich očami v trošku takom drsnejšom "zvrhlom" móde ale dobre, občas to troška ustrelí mimo ale ináč pobavilo. /65%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Film o šesťácích, který chvilku vypadal, že nebude jen pro šesťáky...bohužel opravdu jen chvilku...pak se z něj vyklubal obyčejný ,,muzikál ze základní"... poměrně promarněná příležitost natočit povedenou nekorektní komedii... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je letošní trefa do černého a jasná Komedie roku! Po všech těch Teen komedií ze střední přichází Tween komedie ze základky a nejen, že Vás to přenese nostalgicky o 20 let zpátky, ale taky se budete smát, usmívat se, dojímat se a na konci možná i slza ukápne. Jacob Tremblay za takových 10 let velká hvězda Hollywoodu ( ve 13 letech 13 slušných filmů na kontě Ty bláho!!). Má to poměrně vtipně podaný příběh, kde nechybí první porno ( This is what happens when i get a step mom ?? !), první kissing party a první nákup a prodej drog ( Scéna v drogovém doupěti patří k vrcholu). Nečekaná pecka, ke které se určitě ještě vrátím. 85% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se tesil jak malej a jak uz to tak bejva, asi jsem se tesil moc a cekal jsem zkratka vic. Vetsina foru je totiz uz provarena v ukazkach a bohuzel prostor mezi jednotlivejma forama je obcas vyplnenej jen takovou vatou. Tim nechci rict, ze by to nebylo vtipny, furt tu je spousta kulervoucich foru, i kdyz samozrejme vetsina vychazi z toho, ze hlavni particka jsou total vymlety maly deti, ktery ale resi problemy, ktery v podobnejch filmech resej hovada tak dvojnasobne starsi. Sem tam jsou ty fory sice na stejny brdo, scenarista ma asi nejakou uchylku na sexualni pomucky, ale nic hroznyho. Takze za me super komedie, ktera se neboji do mrtve vyuzit erkovej rating, ale mohlo to bejt jeste lepsi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemá smysl u coming-of-age filmů zapškle blábolit, jak se mění doba a kam to všechno spěje, prostě dřív se při někom stálo a teď se stříká.. Rogenovy producentské prsty uhnětly komedii, co je uječenější než Zed z Policejní akademie a která z proti dívkám tradičně duševně opožděných chlapců dělá obhroublé primitivy, aby vzápětí do jejich úst kromě cizího pubického ochlupení vložila i oduševnělé věty dospělých. Sledování provázel pocit zbytečnosti, který lehce zmizel jen u muzikálového čísla s Foreigner.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Odjakživa nemám rád samoúčelne sprosté a hanebné spôsoby podania obsahu. Good Boys sa môže zdať ako stelesnením spomenutých spôsobov. Paradoxne v ňom ale nacházam niečo viac vo forme nadhľadu, originalite a schopnosti prekvapiť. Prenesené vlastnosti dospelých debilných ludí na deti môže z prvu pôsobiť pejoratívne a totálne nemiestne, ale hodinársky presná réžia a majstrovské herectvo detského obsadenia robí z Good Boys nalepšiu "podpsovú" komédiu roku 2019. Ps: Priznávam, že som film videl s dabingom z kmeňa finnugorského, takže výsledný dojem je značne ovplyvnený. Tento kus tak tvorý 2 percentá ročného objemu zhliadnutých snímkov, ktoré som nevidel v originálnom jazyku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vždy rád ocením povedenou komedii. Původně jsem se k filmu dostal jen přes Setha Rogena a přestože mám důvěru v jeho značku, puštění filmu jsem dlouho odkládal. Nedávno jsem se však odhodlal a nestačil jsem se divit. V průběhu děje, jako bych se spolu s hlavními hrdiny vrátil zpět do dětských let, do dob, kdy jsem měl nastavené úplně jiné priority. Stejně jako je tomu například u seriálu South Parku, dětská naivita a její uplatnění ve světě dospělých je také hlavní myšlenkou celého příběhu. Film není vůbec tak trapný jak jsem se z počátku obával a zažil jsem nespočet záchvatů smíchu. Proto hodnotím velice kladně a momentálně se jedná o jednu z mých nejoblíbenějších komedií. 95% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie od... Pařby ve Vegas?? Totální náhul, po půlhodině sem ty záchvaty smíchu přestal počítat. A ne, tvůrci ke kvalitnímu sebepoškozování vašich bránic opravdu nepotřebují nechutný fórky s [doplňte libovolnou intimní část těla anebo tekutinu]. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

O generaciu mladsi Superbad. A je to rovnako super ako eskapady McLovina and co. Velmi vtipny a zaroven velmi pekny film o konci detstva. Krasne odkukane momenty z dospievania, niekolko paradnych komedialnych vrcholov, velke tlcuce srdiecko a mimoriadne sympaticka herecka zostava, s ktorou by som sa pokojne este raz stretol. Obrovske prekvapenie. 9/10 ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Fajnová jednohubka, která je místy až moc přitažená za vlasy, ale ve výsledku funguje dobře. Hlavní postavy jsou dobře napsané, děj odsýpá... nenáročná podívaná o kamarádství a první "líbací párty". ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne jasná priemerná záležitosť. Mladí herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Hlavne teda od polovice to začalo upadať. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl tupého humoru radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Je to taká nevyvážená snímka. Všetko je v prvej polovici a v druhej je pomenej humoru aj dobrého napredovania. Takže niekto to možno aj po polovici vzdá a nedopozerá. Rozhodne sú aj lepšie snímky tohto druhu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bol som milo prekvapený, tým čo som videl. Príbeh je o tom, že je partička sopliakov pozvaná na bozkávajúcu party, no problém je v tom, že túto "disciplínu" ešte nikto neovláda a tak spoločnými silami vypracujú plán, aby sa to naučili. Herecké trio mi naozaj sadlo a veľmi ma bavili tí sopliaci, humor je niekedy až prekvapivo ostrý, no to je pravé to, čo ma bavilo najviac. Za projektom ako producenti stoja Evan Goldberg a Seth Rogen, ktorí nám už niekoľko divokých filmov dodali (Apokalypsa v Hollywoodu, Interview). No a tento tiež stoji za to. Pokial mate radi ich tvorbu, tak Dobrých chlapcov nevynechajte. 80% - 4* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

České distribuci se občas nějaký ten film vyhne a je to ve finále občas škoda. Good Boys od prvního traileru působili jako zábavná a originální komedie, která má potenciál. O to více mě mrzelo, že jsme Good Boys neměli ve finále šanci v naších kinech vidět. A o to více mě to mrzí když jsem Good Boys viděl a opravdu se povedli a mrzí mě, že jsem je neměl šanci vidět v kině. Good Boys ani náhodou nejsou komedie roku a ani komedie dekády, rozhodně jsou ale v žánru komedie neskutečně svěžím přírůstkem, která je zároveň strašně milá a roztomilá, zároveň ale strašně vulgární. Čemu se ve finále není divit když za ní produkčně stojí Seth Rogen, hvězda komedií Zbouchnutá nebo Sousedi. Stejně jako třeba u Zbouchnuté ale dokáží Good Boys střídat onen vulgární (ovšem zábavný) humor s momenty, kteří se berou vážněji a přesto fungují. Režisér a scénárista Lee Stupnitsky si zvládl sehnat parádní hlavní hereckou trojici- pravděpodobně nejšikovnějšího dětského herce současnosti Jacoba Tremblayho a méně známé Keitha L. Williamse a Bradyho Noona. Rozhodně se ale nedá říct, že by si Tremblay kradl scény pro sebe, především díky tomu, že jsou Williams a Noon opravdu schopní spolu-protagonisté a každý z nich je jiný. Nejhlavnějším hrdinou je Tremblayův Max, který je z hlavní trojice někde mezi mezi nejvulgárnějším Noonovým Thorem a nejslušnějším Williamsovým Lucasem. Spolu se parádně doplňují a zvládají opravdu prodat jednu hlášku za druhou. Zároveň se ale podaří opravdu prodat ty vážné momenty o síle přátelství, veškeré hádky a dohady. Hlavní konflikt mezi hlavními hrdiny funguje neskutečně a dojme i závěrečná pětiminutovka, která je následně trochu ulehčena závěrečným lehce k smíchu fórem. Přesto to celé funguje. Potěší i cameo Stephena Merchanta, který sice vypadá na 100% jako pedofil, rozhodně ale není pedofil.... možná! Merchant je jedním z mých nejoblíbenějších komiků současnosti a i v rámci camea se dokáže parádně vyřádit. A hodně slušně se i v rámci camea vyřádí Sam Richardson jako policajt. Naštěstí si ale všichni uvědomili, že tohle je příběh především dětských tváří a necpou se ony dospělé tváře do popředí. Humor se jinak možná až příliš občas zvrtne do až tak silné vulgarity, která k hlavním hrdinům tak úplně nesedne, právě jejich dětská naivita a nechápavost ale vede k dalším vtipným situacím a gagům, které opět fungují náramně. Humor je povedený dost. Good Boys jsou opravdu zábavná komedie s parádní hlavní trojkou, která krom trefných vtipů a gagů zároveň servíruje krásnou ukázku síly přátelství a svým způsobem parádně vypráví o životním vývoji a dospívání. Obaleno sice klasickým humorem Setha Rogena, rozhodně ale v rámci možností přesahovým. Ani komedie roku a už vůbec ne komedie dekády, rozhodně ale komedie, která je vulgárně vtipná a zároveň má co říct... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po ženskej verzii Superbad v podobe Booksmart sme dostali aj detskú. Má to niekoľko úplne famóznych scén, ale aj kopec vaty a na rozdiel od Superbad a Booksmart je film postavený na detských hercoch, ktorí nedokážu tak dobre improvizovať, takže na pľaci nebolo možno dotiahnuť medzery v scenári. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Není to žádný žánrový přelom, nicméně to nic nemění na faktu, že je to neskutečně vtipná a nagagovaná záležitost, kde si herci neskutečně užívají svoje role (Tremblay je s každou rolí prostě lepší a sebejistější - což je vcelku mega, když vezmeme v potaz, jak neskutečnej výkon podal v Room) a je to na nich vidět. Scénář pak vcelku obyčejný "american musical-meets-stand by me" průměr, kterej ovšem vytahujou do silnýho nadprůměru vtipy, který zní z úst šesťáků poměrně nekorektně a neskutečně sednou a sotva si myslíte, že už nemůže přijít žádnej další, chytne vaše bránice další křeč (pokud samozřejmě holdujete podobnému typu humoru). Jediný, co tam chci lehce zkritizovat je hudba, která působí až moc sterilně a tvůrci očividně chtěli jít na jistotu, což zamrzí. Ale bavil jsem se... o dost víc, než jsem čekal. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komédia s niekoľkými originálnymi vtipmi a zároveň aj s trochou klišé, ktoré ale taktiež pobavilo. A keď som si na tých malých smradov zvykol, uvedomil som si, že mladému Maxovi v jeho misii naozaj fandím. P.S. záverečná časť bola na prekvapenie celkom úsmevná, ba priam emotívna. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Superbad potkává Goonies. Většina nejvtipnějších momentů je v traileru a ve filmu vyplňuje čas mezi nimi i dost nepříjemně cringe momentů kde už ta trapnost působí spíš nuceně než vtipně, není snadné se přes ně dostat - ale to platí hlavně o první polovině. Čím blíž do finále, tím víc se krom pouhého vršení bizarních scének soustředí na vyprávění skutečného příběhu o vyrůstání, prvních láskách, a koncích i začátcích dětských přátelství, a to překvapivě funguje o dost líp. A závěrečná koláž je geniální. Jen v té vážné rovině tomu kupodivu těžce nakopává prdel právě parta ze Superbad, tedy konkrétně Jonah Hill (nevěřím že to píšu, jak ho nemám rád) se svými Devadesátkami, kterými to dospívání zachytil mnohem lépe a ostřeji. Akorát už to není tak "třeskutě" vtipný a nemá tam anal beads místo nunčaků. 7/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

80/100 Niečo na spôsob Denník poseroutky, no menej detinské a lepšie mapujúce bežné problémy chlapčenstva a niektoré situácie s tým súvisiace. A dosť často som sa aj z chuti zasmial. Príjemné, pohodové pozeranie a určite milé prekvapenie. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama