Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (108)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Já už nevím, kde se laťka moderních komedií nastavila, že si z fakujících capartů postaví celý film. Rogenovic družinka, přesně postavená na humoru, téměř pro publikum kteří tenhle film budou i sledovat, což dospělý určitě nebudou, pokud mi rozumíte. Mně už to pitvoření a rozmazávání hoven už natolik nezajímá jak kdysy, tak pochopitelně, není mi 12.. hlavní trio “kids verze” Superbadu byla při nejhorším sympatická, což mě velice překvapilo, samozřejmě kluci, budou při svém dobrodružstvím věnovat se i hlubším problémům, jako je první pusa, rozvodem rodičů, přátelství mezi sebou a morálně prozřít a další klišé elementy, které se prostě hodí do r̶o̶d̶i̶n̶n̶é̶h̶o̶ f̶i̶l̶m̶u̶. Na konci to musí být velký happyend, po kterém vám možná ukápne i slzička. Nechápu tak moc dobré hodnocení u kritiků. Komedie roku? A nejlepší drama dostane Sandler ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Odjakživa nemám rád samoúčelne sprosté a hanebné spôsoby podania obsahu. Good Boys sa môže zdať ako stelesnením spomenutých spôsobov. Paradoxne v ňom ale nacházam niečo viac vo forme nadhľadu, originalite a schopnosti prekvapiť. Prenesené vlastnosti dospelých debilných ludí na deti môže z prvu pôsobiť pejoratívne a totálne nemiestne, ale hodinársky presná réžia a majstrovské herectvo detského obsadenia robí z Good Boys nalepšiu "podpsovú" komédiu roku 2019. Ps: Priznávam, že som film videl s dabingom z kmeňa finnugorského, takže výsledný dojem je značne ovplyvnený. Tento kus tak tvorý 2 percentá ročného objemu zhliadnutých snímkov, ktoré som nevidel v originálnom jazyku. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nato, že ide v podstate o komédiu s detskými hercami, tak je to pekne sprosté začo palec hore. Ústredná trojka je skvelá, je to presne taký ten goodfeeling film, kde sa miestami skvelo nasmejete a na ktorý sa dobre pozerá. Niektoré vtípky podarené, niektoré zas menej. Na plný mi chýbala ešte väčšia odviazanosť a šialenosť. Silné 4*. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, kedy sa zmenili pravidlá, ale v poslednom čase dávajú scenáre plné nadávok, sexu a drog malým deťom a my dospelí sa máme na tom smiať. Najhoršie na tom je, že celá komédia je postavená výlučne na tom, že oplzlé veci prichádzajú z úst malých chlapcov. Svet postupne degeneruje a tomu napomohol aj režisér tohto filmu, pán Stupnitsky, ktorého meno je pravdepodobne jednotkou stupidity. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • O roli Thora se ucházelo přibližně 300 dětských herců, ale Brady Noon přednesl repliku: „Four miles? How the fuck are we gonna get four miles?“, čímž vynikl. (KGBelik)
  • Hlavním konfliktem, kterému Lucas (Keith L. Williams) ve filmu čelí, je rozvod jeho rodičů. Na lavičce, na kterou narazí při útěku před Lily (Midori Francis), kvůli čemuž sletí z kola do autobusu a vykloubí si rameno, je reklama na rozvodové právníky, aby se ještě více ukázalo, jak mu rozvod ubližuje. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama