Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (107)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dle zdejších hodnocení jsm čekala bůhví co, přitom šlo jen o další předpubertální story. Jedinou změnu vidím v tom, že účastníkům nebylo sedmnáct, ale dvanáct. Naivní, nablblé a děsně americké. Kluci byli milý, ale vtipné mi to nepřišlo skoro vůbec. Dceři to nepustím, nechci aby si v tomto věku dělala takového kraviny. na to má čas v těch sedmnácti.. Za mne 40%. max. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Plakal jsem jak želva, fakt asi měknu a stárnu. Teda asi posledních 10 minut. Je to parádně vymyšlený. I když to zpočátku vypadá jako jen snůška sexo-fekálních drsných vtípků, tak se během toho výčtu WTF scén a WTF dialogů třech dětských protagonistů začnou objevovat emoce, hodnoty, životní moudra atd. Hodně mi to připomínalo moje dospívání, kdy je kluk zahlcenej najednou hormonama, emocema, sex vidí všude a ve všem, chce vypadat rádoby drsně a namachrovaně (no i když to chci pořád i ve dvaačtyřiceti), ... a má v tom všem prostě chaos, nemá náhled, nemá informace, nemá zkušenosti. A prostě se v tom všem plácá a působí roztomile trapně... Je to krásně úžasně realisticky naivní, kdy dát pusu holce byl vrchol všeho úplně. Zatímco uběhne pár desítek let a chlap má v sobě jen zvířecí představy a dominantním sexu všech možných poloh a způsobů ... No to je život. Je to krásnej film, kde je na konci fakt dokonale zpracována hodnota přátelství a vlastní cesty a životního progressu. Není někdy nutný být prostě pořád spolu, někdy se kámoši holt musí na čas rozejít, aby se pak setkali o pár levlů lepší... No a některý scény jsem se fakt řezal smíchy, naprosto TOP OF ALL bylo darování náhrdelníku svojí vyvolené na "pusinkové párty", tak to jsem šel opravdu do kolen ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemá smysl u coming-of-age filmů zapškle blábolit, jak se mění doba a kam to všechno spěje, prostě dřív se při někom stálo a teď se stříká.. Rogenovy producentské prsty uhnětly komedii, co je uječenější než Zed z Policejní akademie a která z proti dívkám tradičně duševně opožděných chlapců dělá obhroublé primitivy, aby vzápětí do jejich úst kromě cizího pubického ochlupení vložila i oduševnělé věty dospělých. Sledování provázel pocit zbytečnosti, který lehce zmizel jen u muzikálového čísla s Foreigner.. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se další oplzlé pubertální komedie typu Prcičky a dostal jsem milý film s příjemným humorem. Zapnul jsem si to původně jen jako kulisu, ale po pár vtípcích a scéně s pitím piva, jsem film začal plnohodnotně sledovat. Jistě, občas tam nějaká oplzlá hláška zazněla, ale už jen fakt, že tady se nikdo nehrne k prvnímu sexu, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů jen k první puse, nad průjmy typu Prcičky vítězí. Celý ten koncept filmu, kdy se malí kluci snaží být dospělí a házet dospělá moudra, přičemž se ve své dětské naivitě spíš shazují, mi přišel moc sympatický a nejedenkrát jsem u toho vybuchl smíchy. Scéna s konkurzem moc hezká! Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • V úvodním logu Point Grey je na školní lavici mimo jiné napsáno: „Thor=Sippy Cup,“ což se později stane pointou filmu. (KGBelik)
  • Tři dětští herci často dostávali repliky a slova, která měli říkat bez kontextu nebo vysvětlení, co znamenají. Režisér Gene Stupnitsky a producent Lee Eisenberg odmítali dětem odpovídat na jakékoli otázky a říkali jim, aby se raději zeptaly svých matek. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama