Reklama

Reklama

Recenze (14)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 20%, ale ta srdceryvná scéna na konci s černou sračkou a blonďatou holčičkou mne dorazila!!! Dvě hodiny trapných stříleček a děsivě tahnoucího děje o ničem! 💩💩💩💩💩 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se zdálo, že se bude jednat o zábavnou jednohubku na pomezí kategorií B a C, která v sobě mixuje všechy možné motivy napříč zombie žánrem. Sice to bylo sešité hodně horkou jehlou, ale hodně se střílelo a v krvi se cachtajících vnitřností bylo docela dost. Jenže to časem omrzí a tak si člověk začne všímat všech neduhů debilním scénářem počínaje a mizernými herci hrajícími idiotské postavy konče. Navíc dvě hodiny jsou na obyčejnou zombie rubanici fakt moc. Bída. 30% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj tie hviezdy sú veľa, ale na druhú stranu existujú ďaleko ale fakt ďaleko horšie sračky... :) Najviac tomu uškodila jednak dĺžka a jednak pokusy o srdceryvné scény, ktoré nie, že by nemali šancu uspieť, ale v tom scenári fakt že nie. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Utahana dlouhá stopáž z tohoto beckoveho filmu dela nesnesitelnou sračku. Což je škoda, protože úplný odpad to není. Existují mnohem větší sračky. Jednu hvězdu dávám za vizuální pracovní, naopak naprosto otřesná je závěrečná scéna, která se táhne jak smrad z nevětrané místnosti 17% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Po vypuknutí smrtícím virové epidemie musí určitý elitní tým vojáků speciálních sil proniknout do karanténní zóny v rámci nalezení vědce majícího jediný lék na záchranu lidstva. Nízkorozpočtový snímek britské kinematografie patří k těm, kde jsou použity scény a motivy z různých postarších snímků, takže filmoví znalci si mohou mezi sebou opět zasoutěžit, kdo jich pozná nejvíce. Jedno by se prozradit mohlo. Hlavní motiv striktně připomíná snímek z roku 2002 ´28 dní poté´. Jako ucelený zombie film tento počin tedy nijak zvlášť nenadchne. Scénář je značně děravý a navozující (známé) scény mají problém se pohromadě udržet. Tkví tak z toho nemalá tvůrčí naivita. Postupující elitní tým mající i mezi sebou konflikty velmi brzy unaví a stává se nezajímavým. O akci samozřejmě nouze není, ale když chybí silný příběh a hlavně nějaká ta logika, ani to divácký zájem nezachrání. Nízkorozpočtový apokalyptický zombie žánr má v kinematografii další zářez a byť se na National Film Awards v kategorii Best Thriller stal vítězem, po divácké stránce nijak zvlášť nenadchne. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

I keď žáner zombi nie je mojim najobľúbenejším spomedzi scifi, musím uznať, že tento film z tejto tematiky sa vydaril réžii aj scenaristovi, i hercom dobre. Nesúhlasím s tak zlým hodnotením filmu! Okrem toho 4 hviezdy dávam i za zaujímavé myšlienky, ktoré v ňom odzneli, ako vernosť svojim pre živším priateľom počas obdobia rozšírenia zombi, obetavosť za ostatných, vzájomná pomoc medzi bojovou jednotkou i záchrana obyvateľstva pred zombi, psychologický súboj medzi členmi jednotky a ku podivu aj odmaskovanie armádneho veliteľa, ktorý nakoniec zradil svojich občanov. Dokonca má film i mierne kresťanské pozadie. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Občasný cedníkový scénář, lehce dementní chování. Přesto natočeno s láskou k zombie žánru. Povedené masky i gore. Dětské oběti. ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

..čo k tomuto dodať..? X-krát prevarená voda ala zombie killing. Toto však nemá nič. Ani minimálne napätie, dialógy oničom, herci nesympatickí, CGI takmer celý film otrasné, sem-tam možno malá výnimka, film sa velmi snažím na niečo hrať, možno na akúsi serióznosť, ale proste sa nedarí. Ako tu už bolo spomenuté, presne takto sa TO nerobí.. ()

Bombaznebe odpad!

všechny recenze uživatele

Uprimne nechapu, jak ma Netflix odvahu si za tohle rikat o nejake penize. Ten film nema doslova nic. Scenar, herce, rezii, produkci poradnou, proste nic. ()

jardas 

všechny recenze uživatele

Až příliš mnoho krve, často bezúčelně. Až příliš málo alespoň trochu uvěřitelného příběhu....Kamera je něco mezi dokumentem a amatérem. Texty nesmyslné nemluvě o chování hlavních hrdinů. Zápletka předvídatelná a mnohokráte viděná. Musel jsem hodně hledat, abych ocenil alespoň něco.... ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé o cestě tam a zase zpátky. Celkově chaotické uspořádání s cílem "nacpat" tam všechno možný (at už je to spec.jednotka vyslaná na záchranu vědce, nebo gang přeživších terorizujíc okolí, nebo zombíky, kteří se dokáží ovládat a umí i myslet!!). Bohužel ikdyž by to relativně mohlo fungovat, je tam i dost zbytečných prostojů a polemik včetně pasáží s malou školačkou, které "jen tak něco" nevyvede z míry ;-) Samozřejmě tu musí být zastoupen černoch - dobrák, který jako jediný není z jednotky "zkorumpovaný", protože dneska musí být všechno -vyvážené- ;-) 90% se tam "prostřílelo" až by jeden nevěřil, kde všude museli ti maníci mít poschovávaný náboje (protože zásobování v daném území zřejmě nefungovalo a pokud "něco" z obchodů se střelivem zbylo, tak gangy se asi o to postaraly), bohužel však to za chvíli celkem nudilo, bo tomu chyběla atmosféra. Od cca poloviny už jsem to sledoval pouze jako kulisu, což je škoda, bo mít to nějaký schopnější rejža, tak by se z toho dalo vytřískat víc. BOD navíc je za oběti z řad dítek, což je dáno původem filmařského teamu, protože v hyper-ultra korektní a morální Americe by toto nebylo vůbec myslitelné ani v ratingu X (to je výše než R :-)) nad 30let. Takze 2 a ani o chlup víc. ()

Reklama

Reklama