Reklama

Reklama

VOD (1)

Po řadě tajemných vražd žen v areálu vysoké školy se detektiv z oddělení vražd a otec až přehnaně chránící svou dceru Johnatan Cole pouští do jejich vyšetřování, aby zachránil svou dceru a studentky, které studují na škole s dlouho pohřbeným temným tajemstvím. (Filmbox)

Recenze (19)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rozpočet na kečup byl minimální, takže se s ním šetřilo víc než je zdrávo. Vraždy se tak odehrávaly víceméně v náznacích a že se něco děje člověk poznal jen podle vyděšených ksichtů mizerných hereček. Na to, kdo je vrah, také nebylo těžké přijít už jen z toho důvodu, že bylo celkem jasné, kdo jím není. Beckerman se snažil tu bídu prokládat holkama v bikinách, ale ani tady se mu zase tak moc nevedlo. Za zmínku stojí jakž takž hrající Lala Kent a relativně nápaditý vrah, jehož talent byl ale trestuhodně nevyužit. 15% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako Frndy z Fí Lambda z produkce Reality Kings, ale krom jedné méně cudnější scény to má k pornu daleko. Má to být snad slasher? S tou třesoucí se kamerou, prostřihy tmy a blažkou cákající po zrcadlech asi jo, ale koho to proboha v téhle diletantské formě může bavit? Když Couturemu uříznete uši, obalíte je ve strouhance a uděláte ve friťáku, je to smažený květák? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po kampusu běhá šílený maniak v masce. Jenže krve, pořádné brutality i dynamiky se mu nedostává, tudíž je nucen zahrát své vražedné rejdy na diváka invenčně a učinit z něj detektiva, který odhalí jeho identitu. Že to výsledné odhalení bude až tak snadné, tomu se mně ani nechtělo věřit. Což o to, příběh není úplně nemotorný a bez invence. Je zde všechno, z čeho by americká studentka přijíždějící na studia měla mít potěšení i obavy: sexem nabití studenti, bujaré mejdany a tradičně arogantní sesterstvo, k němuž se váže záhadná mobilní aplikace. A pak menší porce zvrácených vražd zdejších studentek, načež kořeny těchto (zlo)činů sahají do dávné minulosti zdejšího studentského života. Kdyby film dostal dynamičtější fazonu pomocí dobrého střihu a zručné režijní finesy, určitě by rázem zabojoval o víc než jen průměrný dojem. Neokoukaná Lala Kent a spol. se skví ve svých rolích adekvátně, navíc jim záda hlídá zkušený Randy Couture v roli drsného detektiva. Scénář byl psán ženskou rukou, takže režisér Matty Beckerman tu zjemnělost respektoval natolik, až se to smrsklo na běžně uplatněnou "televizní" brutalitu. Je tedy sice hezké, že si maniak ponechává různé tělesné partie zavražděných studentek, nicméně to spíše budí nechtěný úsměv, než aby to šokovalo. Maniak moc na scéně nepobývá, masku zvolil celkem ok, a když už, tak jeho práci s nožem nelze dost dobře ocenit, neb vidíme z jeho akce většinou jen krvavé cákance, což v žádném případě není dostačující. Film je kapánek více užvaněný, na scénu vrhne dost postav, každá podezřelá, ovšem vraha jsem odhalil bez problémů. A to jsem si přál, abych se mýlil a přišel závěrečný zvrat. Ne, na zvrat si to netrouflo. Od dob Vřískotů se maniaci v maskách vracejí v hororových příbězích pod různými záminkami i z různých pohnutek. Dejme tomu, že zabiják tentokrát měl celkem srozumitelný důvod, proč kampus zbavit několika fiflen. Po vizuální stránce fajn, po stránce gore to nikoho neuspokojí a z hlediska hry na detektiva nebude třeba být majitelem zázračné dedukce. 6/10 ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

"The Row" je pre mňa ukážkou toho, že lacné techniky absolútne nevedia spraviť dobrý film. Nie je jediná vec, čo by som tu dokázal vyzdvihnúť. Príbeh je priehľadný, postavy sú tuctové a miliónkrát videné, práca s kamerou neprináša absolútne nič, hudba v tomto filme je to absolútne najhoršie, čo som počul za celý rok a možno jediné, čo by som dokázal aspoň trošku vyzdvihnúť na filme je jeho myšlienka. Na výške pri vstupe do sesterstva sa vždy musia plniť úlohy na vstup a má to byť obrovská zábava, no niekedy sa to môže zvrnúť a potom sa po rokoch veci dajú do pohybu. Videli sme to miliónkrát a jediné čo ostáva zistiť je vraha. Lenže kým v iných filmoch môže byť odhalenie vraha aspoň trošku prekvapivé, tak v tomto filme nefunguje ani to. Je to viac-menej jednoduché a ku koncu si už budete absolútne istí, že viete, kto je vrahom. Plus ako som povedal, film má absolútne najhorší soundtrack za celý rok. Vôbec nevie vybrať správnu hudbu do jednotlivých scénok a jedno sa bije s druhým. Scénky to viac pribíja na kríž, než im dáva nejaké posolstvo. A potom je tu strih filmu, ktorý dokopy chce asi spôsobiť, aby sme nič dokopy nevideli a mali zo všetkého ohromný chaos. Vraždy vyzerajú tak otrasne, ako som asi nevidel nikdy. Kopec čiernych obrazoviek, ako keby niekto z toho povystrihoval materiál. Na to sa skutočne nedá pozerať. A okrem toho sú tu 2x scénky východu a západu sklnka, ktoré vyzerajú tak, ako keby mal čoskoro ísť spievať Elton John "Circle Of Life". To je tragédia. Ako som povedal, možno je hlavná myšlienka celkom okey, no v prvom rade sme to už videli spracované aj v niečom inom, a v druhom rade to na nás doslova film vystrelí ako keby chcel len ukázať, že má aj nejakú reálnu pointu. Môžete argumentovať síce, že Riley sa snaží počas celého filmu zistiť, čo sa vlastne stalo a dozvieme sa to o niečo skôr, než reálne budeme mať záverečné scénky, no film to absolútne nevie spracovať v čase, ktorý má reálne k dispozícii. Najprv riešime kraviny, pijeme, potom je tu sex a drogy a jedno s druhým. A tiež záverečné odhalenie vraha je tak prostoducho vysvetlené, že to neprináša filmu absolútne nič. Neviem čo viac ešte dodať. Pôsobí to lacno, je to napísané absolútne lacno, neprináša to divákom absolútne nič a vo filme alebo seriáloch určite existuje niečo iné, ktoré by spracovalo túto hlavnú myšlienku lepšie. Nie je jediný dôvod na to, aby ste toto videli, nie je jediný dôvod na to, aby ste mrhali svojim časom s týmto filmom. Hodnotenie: F ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem dostal chuť na nějaký ten slasher a náhodná volba padla na tento nepříliš oblíbený kousek. Rozpočet na něj nebyl příliš velký, nízké hodnocení napříč internetem bylo rovněž varováním, že tady se asi příliš záživné podívané nedočkám, ale vědom si všech rizik jsem do něj přesto šel. A jestli lituji? Ani ne, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Tento subžánr za poslední roky moc zajímavé a originální podívané nenabídl, takže zde máme podprůměrnou vyvražďovačku, plnou polonahých dívek, nadržených studentů a vražd odehrávajících se ve valné většině mimo záběr kamery.    Vzhledem k „materiálu“ před kamerou bych očekával alespoň slušnou porci nahoty, ale kromě jedné scény jsme ochuzeni i o ni. Většinu času se dívky producírují v plavkách nebo spodním prádle a tak nezbývalo vsadit vše alespoň na zajímavé vraždy. Ale i tady většina diváků tvrdě narazí. Vrah s maskou na tváři a parukou na hlavě, většinu obětí ubodá mimo záběr a pak už jsou k vidění pouze naaranžovaná těla v podobě „panenek“, kterým vždy chybí určité části těla nahrazená plastovými kusy figurín, přišité k torzu těla. Hm žádná originalita ani po této stránce. Kde už jsem to jenom viděl?    Kredit tomu mělo navýšit angažování Randyho Coutureho, ale ten zase nedostal tolik prostoru, kolik bych očekával. Ten by se měl věnovat raději akčním filmům, ty jsou pro něj mnohem přirozenější. Atmosféra až na několik chabých záchvěvů tu byla téměř nulová, odhalení vrahovy identity pro pozornější diváky moc překvapivé nebude. A po-titulková scéna mi přišla rovněž zbytečná. Inu zázraky se nekonali a podprůměrné ohodnocení je zde zcela oprávněné. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kozy a zadky prostě nezachráni film pokuď není většina hereček pěkná a trochu má něco v hlavě, protože nápad možná dobrý na vraždy které měli, ale bohužel předělávku na panenky neukázaly největší chyba. Herci slabý a příběh něco by do sebe měl ale nebyl využit naplno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Row“ je dokonale zralý k tomu, aby zapadnul. Není na něm nic zajímavého, proč by stál zas zapamatování, z hlediska slasheru nenabízí nic speciálního, prostě jen další vraždění, mladé holky a nic navíc k tomu. Je zde pár dobrých prvků, třeba jedna z mrtvol je vizuálně zajímavá, ale tím to v podstatě hasne. Standardní film, na který si už druhý den nevzpomenete. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

K hodnoteniu odpad som sa nepriklonil iba preto, aj keď to spmínam pomerne často, aby sa z jeho udeľovania nestalo nejaké klišé a hodnotím ním iba ozaj obrovské skvosty. The Row od neho nemá ďaleko, ale pár scénok je vydarených a najmä vďaka vyobrazeniu intelektu amerických študentiek vysokých škôl pri vstupe do sesterstva si film zaslúži hodnotenie 0,01% a preto nie je odpadom. Matty Beckerman však ostane v mojom hľadáčiku, pretože som zvedavý, aké hlboké dno až dokáže americká kinematografia dosiahnuť. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem něco nenáročného k žehlení, ale tohle bylo fakt naprosto dementní. Nejde ani o to, že vraha jsem uhádla okamžitě - žádný jiný chlap tam ani nehrál, ale mnohem děsivější než ty vraždy, bylo to samotné prostředí kampusu. Všechna ta odporná "Sesterstva", brr... jestli to tam vážně takhle nějak probíhá - a ještě jsou na to ty holky pyšné, tak zaplať pánbu za naše introvertní české školství. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak dementný film som už dlho nevidel. Neide ani tak o ten záver a motiváciu vraha, čo scenáristi nedomysleli a hlavne si uleteli s rokmi, ale proste kým sa to rozbehne, kým niekoho zabijú, kým sa niečo udeje, no pol roka snaď ubehlo. Do telky s tým po desiatej, keď už fakt nie je čo dávať. Len a tie ženské, že tam chodili skoro stále v plavkách 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Riley nastupuje do nové školy tam ji zaujme sesterstvo delta pí kde se dozví, že zde dříve byla její mrtvá matka, kterou nepoznala. V sesterstvu, ale někdo v masce ženské vraždí ženské a Rileyin otec policista se snaží vraha chytnout. Hodně slabý slasher kde nejde žádná vražda ani vidět většinou máchne nožem slyšíme zvuky a pak najdou tělo a to se opakuje. Zůstává tak jen otázka kdo tam vraždí takže je to buď maník,kterého na začátku odkopla holka případně maník, který dělá taxikáře pro ožralé a zfetované členky sesterstva nebo jakýsi psycholog případně vedoucí sesterstva. 10 procent za hlášku, že má jeden maník mikropenis to pobavilo :-) a za slušné dilema co si vybrat jestli kouřit robertka nebo si dat drogu přičemž kdo zvolí to první z sesterstva ho vyhodí :-) a za hlavní herečku na kterou se dá dívat . Odpad tomu nedám jelikož jsem viděl horší filmy a 2 hvězdy mě zase přijde moc jelikož jsem se nudil. ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatný film. Režisér působí, že dosud točil maximálně porno. Strašlivý filmový odpad. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

K tomuto béčkovému slasheru som sa dostal len vďaka menu Randyho Couturea z Expendables. Ten tu má vedľajšiu úlohu a naplno ukázal ako nevie hrať normálne postavy. Príbeh je stokrát obohraná platňa ( vrah vraždí študentky v kampuse) ale aby som len nekritizoval, tak po technickej stránke je The Row na béčko za pár šupov lepšie ako som čakal, baby sú pekné a dĺžka 80 minút tak akurát. Najväčším problémom je, že väčšina vrážd je mimo záber, čiže aj napriek pár pozitívam zaujme Row asi málokoho z hororových fanúšikov. Vo výsledku rutina vhodná na vysielanie tak o 23:30 na filmové kanály druhého sledu typu Filmbox, Film + a podobne. 35% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal medzi „*“ a „**“. Nakoniec je to „dvojka“. A to z jedného dôvodu: stále verím, že film môže slúžiť k tomu, aby dnešná mládež „pochopila“, že ako by sa nemala chovať. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, že niekoho baví vôbec niečo takéto natočiť. V subžánri, by to snáď malo hodnotenie (F -). Iste, videl som už aj podstatne horšie kúsky, ale to už bola potom úplne škoda reči. Len sa divím, že niekto takéto niečo vôbec zafinancuje.. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Tohle se vůbec nepovedlo. Na to že to má být slasher, tak to více připomíná kriminálku a to dost špatnou kriminálku, kde se navíc hlavního padoucha podařilo odhalit celkem snadno a většinu času se mluví a mluví a mluví. Herecky to není zajímavé, prostřihy tmy vypadají příšerně a jediné důvody proč tomu dám hvězdičku jsou Randy Couture, který dostal dost prostoru, a napínavá scéna ve sprše. ()

collector 

všechny recenze uživatele

Zbytočné prestrihy kamery, nestabilita kamier a nepotrebné scény. Toto tomuto filmu rozhodne nechýbalo. Pri prvom pohľade na ''milého'' chlapca z ktorého sa nakoniec vykľul vrah som vedel, že ním bude. Filmu okrem mnohých vecí chýbali aj scény, pri ktorých by som mohol vidieť nejaké dobré vražedné efekty ktoré by mu mohli vybojovať ešte aspoň jednu hviezdičku. Rovnako dobré neboli ani výkony hercov, ktorý si mysleli, že ak zakričia tak si každý bude myslieť ako sa boja o svoj život. Napriek tomuto všetkému, keď prihliadnem na to, že som tento film zvládol dopozerať dávam aspoň 1 hviezdičku. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Boze moj, tolko talentov v jednom filme uz asi nikdy nezazijeme. A budme za to radi. Este dnes ma mataju tie hrozitanske uši čo ma herec Randy Couture, to je ako co? to vazne ? To ma nejake zmutovane usi? ()

Reklama

Reklama