Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zurich, hlavné mesto veľkokapitálu. Caroline sa po infarkte, ktorý utrpel jej otec, aj napriek tomu, že boli dlhé roky odcudzení, zo dňa na deň ocitne vo vedení jeho privátnej banky. Spočiatku sa zdráha v tomto smere angažovať, zmení však názor, keď zistí, že jej brat sa chystá banku predať proti vôli otca, ktorý je stále v kóme. Caroline sa rozhodne, že tomu zabráni a banku zachráni, postupne je však vťahovaná do víru pochybných obchodov a nebezpečných intríg... (RTVS)

(více)

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Poutavý film nechávající nahlédnout do světa švýcarského bankovnictví potácejícího se mezi diskrétností a povinnostmi nenapomáhat šedé až černé zóně podnikání. Na rozdíl od amerických bratranců poevropsku nemilosrdný. ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdné a drsné nahlédnutí do světa financí, velkých peněz a taky finančních machinací, korupce a podobných nekalostí, které jsou s tímto byznysem často spojovány. Přestože těch 190 minut bylo možná až moc a občas tomu chyběl větší spád, působilo na mně dílo velice opravdově a věrohodně, stejně jako projevy zúčastněných herců a docela mne to bavilo. 65%. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Napínavý dvoudílný film, který dává nahlédnout za oponu rádoby bohulibých aktivit, zastírajících skutečnou podstatu privátních švýcarských bank: prachy nesmrdí - a pokud ano, my to necítíme. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama