Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dr. Hanover předvede moderní léčebný postup. Ratchedová zajde za mužem, který přežil jeden Edmundův masakr, a vyrazí si s Gwendolyn do Monterey. (Netflix)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sestra Ratched nekompromisne a tvrdo sleduje svoj ciel a odstranuje jednu prekazku za druhou. Nikto z nas by jej nechcel stat v ceste. ;) Nemesis incarnated. Som zvedavy, ako sa popasuje s rovnako "asertivnou" vrchnou sestrou. Inak lobotomia na nespiacom "pacientovi" chce ake "pevne ruky". Trosku slabsie stvorhviezdie. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krasojízda pokračuje ve stejném stylu, ale jako bonus přidáváme queer tématiku, jež mi opět přijde zbytečná... Čekám, kdy se Ratchedová transformuje na dvoumetrového černošského pansexuála bez jistoty pohlaví, náboženství, jména a volebních preferencí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda na mě působila lépe než první díl, ale na čtvrtou hvězdičku to nedotáhla, protože zase přišla s tématem homosexuality. Šlo sice o lesbičky, k nimž mám celkem hezký vztah, mně ale vadí, že to teď v každém seriálu probíhá jako podle učebnice. Pokud se budu chtít podívat na thriller o sériovém vrahovi, není vůbec jisté, zda půjde opravdu o thriller, není ani jisté, jestli bude ve filmu někdo zavražděn, jsem si ale naprosto jistý, že dojde na nějaký homosexuální vztah. To už je fakt trhlé... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborne, tak netflix dlho neotáľal a už do druhej časti zadrbal rovno homo agendu. Ako by Michal Suchánek povedal: "Čistá účelovka!" No áno, nič iné to nie je, pretože s dejom to nemá nič spoločné. Takže účelovka, propaganda, bez ktorej by sme sa radi obišli. Ale v pohode, čím viac budú tlačiť na pílu, tým to pôjde ľuďom stále viac cez uší. Pretože bežne sú ľudia tolerantní a neriešia, ale podsúvanie niečoho nasilu a všade, to je otravné. Ale aspoň sme si užili lobotómiu. To je zaujímavá téma a v tom čase bežná lekárska prax. Portugalský neurológ Antonio Egas Moniz dostal za lobotómiu v roku 1949 dokonca Nobelovu cenu! Ale inak táto časť bola dosť aj nechutná. Tĺčik do oka sa mi príliš nepáčil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama