Reklama

Reklama

Chronicles of the Ghostly Tribe

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

brasek 

všechny recenze uživatele

Niekedy platí, že menej je viac a v tomto snímku je to pravda až desaťnásobne. Zaujímavý začiatok sa premení neskôr na totálny zlepenec všetkého možného a nemožného... mimozemšťania, draci, príšery, duchovia a čo ja viem čo ešte. V príbehu som sa strácal a ten nejasný koniec tiež nepridáva pozitívne body. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tento dobrodružný fantasy film z čínské produkce měl rozhodně potenciál, který ale zůstal značně nevyčerpaný. Chvílemi jsem měl pocit, jako by tvůrci nevěděli, co chtějí vůbec divákům naservírovat. Mytologie okolo kmene duchů vypadala na první pohled dobře, nicméně v průběhu děje se našly trhliny a v závěru jsem poněkud netušil, na čem vlastně jsem a byl jsem ztracený v rozuzlení. Vizuální efekty byly ucházející a akční sekvence lidé vs. monstra jakž takž fungovaly. Nejvíce tomu všemu však podkopával nohy scénář. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak to s tím hodnocením asi přeháním, ale já jsem z tohohle čínského filmu měl prostě dobrý pocit. Ten příběh sem tam hodně tlačí na pilu a chce z vás ždímat slzy, ale v první řadě je to vizuálně neskutečně zajímavý podívaná, která má něco z hororu, něco z fantasy a něco ze sci-fi, přitom je to napínavé a dobrodružné, a jsou zde krásné lokace, ať už skutečné, nebo digitální. CGI mimochodem celkově velmi kvalitní. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko z produkce číny. Je to čínsky ujeté, velkolepé a fantasy. Příběh je malinko zvláštní a určitě by přidalo na hodnotě, kdyby si k tomu sedl někdo více schopný, ale i tak se jedná o zajímavou podívanou která může bavit. Komu se líbí takové zvláštnost jako je Velká čínská zeď, Tygr a drak, nebo filmy jako je Hrdina a zakázané království, neudělá chybu když na to hodí okem. Číňani mají prostě svůj zajímavý styl natáčení a vyprávění. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kombinácia námetov, ktoré mám tak rád. Od série o Indiana Jonesovi, cez AKTY X až po LEGENDU O ZLATEJ PERLE. A predsa len, to nevyšlo na jedničku. Profesionalita týmu tvorcov je tu jasná, ale keby príbeh samotný skúšal ostať len pri tom, čo tento žáner ponúka, bolo by to lepšie. Dobrodružstvo, romantika, fantasy, to všetko tu je, ale nie v takom duchovnom rozpoložení, ako som sprvoti, po skvelej prvej dvadsaťminútovke čakal. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama