Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Myslíte si, že je cesta do školy jen nudnou a zdlouhavou štrekou, během které se nemůže stát nic zajímavého? Studentka střední školy Chio Miyamo by s vámi rozhodně nesouhlasila! Až příliš často se jí totiž stává, že díky svým koníčkům, jako je třeba hraní videoher, chodí pozdě spát a ráno stěží stíhá dostat se včas do školy. Navíc jako by se jí smůla lepila na paty, a tak se často dostává do velmi zvláštních a někdy až absurdních situací. Chio je však zvládá s nečekaným přehledem, stejně tak, jako si dokáže poradit i s obyčejným studentským životem, protože ani v doprovodu svých kamarádek není cesta do školy pro Chio snazší a středoškolská dramata se mohou odehrát opravdu kdekoli... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Sympatická podívaná s příjemným humorem, troškou přehánění a nejrůznějších nadsázek přináší přesně to, co jsem si sliboval. Umírněnější a poklidnější, než druhá školní šílenost této sezóny (Asobi Asobase), přesto milé, občas ztřeštěné, často zábavné a originální... Navíc se spoustou zajímavých postav, kde jen trošku lituji, že Čio a Andó nedostávají víc prostoru, protože tahle rádoby romantická linie mě hodně bavila. Ideální letní anime, protože je prostě (stejně jako třeba Grand Blue) svým způsobem velmi osvěžující. 8/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavá a svým způsobem inovativní podívaná. Nejsou tu takové ty úplně typické tsukkomi nebo přiblblý několikrát omílaný japonský humor. Je tu vidět inspirace západem, kterou přizpůsobily pro své vlastní potřeby, což vede ke zlepšení. Chio je herní maniak a snaží se nebýt středem pozornosti, takže se drží v průměrné zóně v každém aspektu, i když má na víc. Je tu tedy spousta herních narážek a situací, kdy se kvůli své filosofii dostane do dilematu co udělat, aby si udržela svojí tvář. Je tu celkem i zajímavá směsice postav až na pár výjimek. Bavil jsem se dobře u každého dílu a tentokrát mi ani nevadilo rozdělení epizody na několik podepizod, protože tady tp má celkem zjevný důvod, kdy se autor zaměřil především na cestování do školy a že každý den se může stát něco jiného. Animace je velice slušná a po hudební stránce nemůže člověk očekávat mnohé, protože vysloveně komedie nemůžou toho moc nabídnout. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions 1EP] Chiina cesta do školy. A opravdu, o ničem jiném 1. episoda ani nebyla. No, jmenuje se to tak, tak proč ne :-) Jedno z dalších "day in life" anime, podobné k Nichijou a dalším podobným. Vydržím pár dalších episod, pak se rozhodnu dál. Beware of the Asašin 60 % ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama