Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

 Škoda že to zabili tím, že je Batman malej ještě, kdyby z toho udělali třeba trilogii a ve třetím díle by Joker Batmana sundal 

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já ti nerozporuju že takovej byl a zatím třeba i je plán, ale člověk míní a pěněženky mění...takže by mě vůbec nepřekvapilo kdyby se ten plán změnil.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Paul_cz

Sleduj novinky, joker je výsledkem zpracování zcela nové divize DC zaměřující se na dospělé originální snímky, zatímco Batman bude další superhero série kde se mluví o tom že joker bude MCulkin... Joker bude maximálně dvojka ale do žádných mainstream superhero pláštěnek se pouštět nebude

na příspěvěk reagoval Paul_cz

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Sigebert , Ratemus , kamigava13

kamigava: Na tohle člověk fakt nemusí bejt kdovíjak chytrej

 

ratemus: uvidíme. Vzhledem k vydělanej stamilionům mi přijde dost pravděpodobný, že se to budou snažit spojit. A nevim proč by nemohl jít pattinson proti staršímu Jokerovi.

 

Sigebert: come on, tak těm tupounům by se to vysvětlilo :)
 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Paul_cz

Toho nepotká, Batman je jiné univerzum, tam jokera bude hrát opět někdo jiný... Navíc Bruce v jokerovi je ještě malý anevim zda by proti Pattinsonsonovi šel 55 lety joker

na příspěvěk reagoval Paul_cz, Nathaniell

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Jo a jak tam dal Philips ten flashback aby i tomu největšímu idiotovi v publiku docvaklo, že si vztah se sousedkou Arthur vymyslel, tomu filmu u mě dost ublížilo. Působilo to hrozně lacině.

na příspěvěk reagoval Sigebert, kamigava13

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Joker...7/10? 
Kompetentně zvládnutá psychologická studie jednoho zlomenýho duševně nevyrovnanýho jedince. Mělo to dobrej soundtrack a skvělý herectví, ale kupodivu to ve mě nic moc nezanechalo a emocí taky moc nevyvolalo. Přijde mi že zrovna když jsem čekal že se to konečně rozjede, tak to skončilo.

S komiksem to kromě povrchností samozřejmě nic společnýho nemá, žádnej ten styl nebo poetiku, je to prostě sociální drama. Což..ok, ale nepřišlo mi to kdovíjak objevný, když jsem už viděl Taxi Drivera.

Nicméně, jsem zvědav jestli Pattinsonův Batman potká Phoenixovo Jokera. To by mohlo být zajímavější.

na příspěvěk reagoval Ratemus

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Po druhém shlédnutí ještě lepší. Stále uvažuji nad tím, zda je Thomas Arthurův otec nebo ne. Roky by odpovídaly a navíc Arthur nalezl fotky Penny podepsanou TW. Rozhodně by to bylo zajímavé, kdyby měl Wayne takového bratra.

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Meleš totální bullshity, ale nebudu ti brát iluze. Jen by možná neškodilo si něco zjistit o tom, jak vlastně psychologická stránka člověka funguje. Normální člověk si nemůže vybrat být zmrd, protože má do ****** normální emoce a ty by mu pak logicky zpusobovaly výčitky, vnější vlivy vytváří osobnost, ne vnitřní, vubec si nepochopil, co jsem psal. Jestli věříš na osud (předurčeni je to stejný) tak ti napíšu to co říkám každýmu, kdo v tohle věří. Tvým osudem může být to, že skončis jako vyfetovanej bezdak na ulici a nekdo si může říct, že tě poboda a rozkope ti držku. Takže věřit na předurčeni nebo na osud je kravina, protože stejně můžeš skoncit jako nula, ale jestli tohle beres v potaz, tak ok. Jen spousta lidí co znám furt blaboli o osudu jako kdyby to mělo být něco co tě zachrání, někoho možná ano, ale to by dotyčný stejně nemohl vědět :D

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To je jen tvoje představa, tvoje verze, že Joker chce bejt zmrd. Kdyby byl jen zmrd bez příčiny, o čem by ten film byl? Byl by to akorát další Michael Myers a jeho čisté zlo :D Sériových vrahů už bylo dost.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jsme předurčeni stat se tím čím jsme, né tím čím chceme být. ... To je asi poprvy, co jsem od tee cetl neco zajimavyho. Od koho jsi to opsal ?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kamigava13 , Horebled

 Hele, když se tak už narodíš... Tak je to jedno kdy to psichza.. u tebe propukne. Jsme předurčeni stat se tím čím jsme, né tím čím chceme být. Podobně je to i z herectvým... Víz zrovna role Jokera. Není to tak o tom... Jak se ze socipata stane psychopat... ale o tom jak se Phonix do té role dokazal zažrat a vždít se do ní... Jinak je film o ničem. Je to spíš divadlo... Než Jokerovo origin. Joker je a byl vždy Ganster..  hajzl co si rad pohraval z lidskyma emocema a dokazal každého jen využít... Nebyl to žadný ublížený hrdina, co prodělal svůj přerod, podobně jako Harwy Dent v BK. Prostě to byl zmrd, protože chtěl bejt zmrd. 

na příspěvěk reagoval Hekman, kamigava13, Horebled

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Tak o dětství Jokera se nikde nepíše pokud vím, ale to je jedno, v komiksech se to celkově moc neřeší. Tam jde právě o to, že nevíme a to se mi líbí. A z hlediska šílenství, magorem se přes den nestaneš, takže se nemusíš bát :D Na Jokerovi je podle mě děsivé to, že je schopný všeho, v podstatě ekvivalent toho nejhoršího, co člověk může dělat, proto mě ta emo verze v SS strašně sere.

Uživatel Horebled smazal svůj příspěvek.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

 Amíci se střílejí ve školách a pak odejdou z kina kdy tam střelí jednoho člověka do halvy a druhému omlátí hlavu o zeď :D 

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Poněkud nadnesený eufemismus! Leporela a omalovánky pro dyslektiky se spíše ožužlávají nebo se v nich slabikují bubliny s příhodně velkými písmeny, korektní úzus slovesa číst je výhradně ve spojení se souvislým textem a knihami.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Ale bylo to o fous. Malem jsem sel na to do kina taky. Nastesti jsem si pockal na recenze od divaku a ne od zaplacenych webek.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tak uz to hodnoceni zase pada umerne tomu, jak se snizuje navstevnost v kinech. Nekdo Cenik ? Kolik stoji vyprcani vsech uzivatelu CSFD najednou ?

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

kamigava13

Přesně tak. Ale s tím psychopatem a sociopatem to není rak lehký, ono je to totiž v podstatě to stejný, nikdo se nenarodi jako psychopat, může mít k tomu předpoklady to ano, ale společnost rozhoduje a tohle je fakt zjednodušeně napsaný, kdybych zabíhal do detailů, tak se tu úpisu. Někdy o tom napíšu článek na svůj blog. Nebo ty sám si o tom můžeš něco zjistit.

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Do prdele, od začátku bylo jasné, že ten se jen lehce inspiruje komiksem. Zbožňuju to, že šel tím směrem, jakým šel. JE to přece samostatný origin film o zrodu Jokera, tak se asi muselo vymyslet to, jak vzniknul. Naše společnost děnně tvoří sociopaty jako on. Bacha, v tom je malý rozdíl Psychopatem se člověk už narodí, ale sociopatem se stává. To společnost by se měla omluvit jim, protože je vytvořila. Joker je úchvátná metafora dnešní společnosti. Velmi aktuální i když se odehrává cca před 40 lety.

na příspěvěk reagoval Horebled, Prometheus69

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama