Reklama

Reklama

Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem

  • USA 10 Things We Should Do Before We Break Up
Trailer 1

Obsahy(1)

Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejhnusnější pár co kdy byl v romantických komediích to snad i páry co bylo v Prcičkách 1 až 8 nebo kolik jich už bylo měly nějakou chemii a pasovaly k sobě na rozdíl od tohoto. Abigail jde s kámoškou jako doprovod na její rande. Kámoška tam nedorazí nebo ani nešla a ten chlap ji sbalí a hned ten den se spolu vyspí a světe div se Abigail je těhotná. Chlap se chová jak postižený (pravděpodobně i je mentálně určitě) a vypadá jak kudrnatý Ted Bundy (pro ty kdo to neví byl to americký vrah, který zabil nejméně 32 žen https://cs.wikipedia.org/wiki/Ted_Bundy) ženská není o nic lepší (už to, že spí s chlápkem, který ji sbalí na řeči typu chcete se mazlit a ani se jí nepředstaví jménem o ní moc dobře nevypovídá). Tak si dají pravidla před rozchodem , které jsou tak debilní, že nestojí ani za zmínku (některé jsou například dát si rande na kole a u mostu, procházet se po vypuštěném bazénu, mít spolu děcko, číst si spolu nedělní noviny atd.). Tak, že celý film řeší jestli si to děcko nechá nebo ne jelikož už 2 má z předchozího manželství chvílema přemýšlí o potratu chvílema , že si nechá a to je celý film zhruba. Můžou si za to oba dva to, že ta ženská roztahuje nohy na prvním rande (ještě navíc ani její rande to nebylo) ačkoliv už má dvě děcka z ní svatou nedělá dokonce bych řekl, že větší vina je na její straně, ale tady je to prezentované tak, že největší hajzl je ten chlap (asi na to přispěla Me Too a feministky). Odpad. P.s. tohle jsou reálné situace asi tak moc jako jakýkoliv díl Ordinace. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, toto bolo tak strašné, že som rád, že to nemalo dve hodiny. To by som nedal. Nie len že sú nesympatický, ale riešia tam úplne elementárne veci, ktoré sa djaú vybaviť za 10 minút hlbším rozhovorom alebo hádkou. Niekto veľmi sklamaný si toto natočil, aby si vylial srdiečko a zároveň upozornil na existenciu gúm. Desné. ODPAD! ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ono to tak nějak vizuálně působí civilně a fajn, akorát pořád čekáte, kdy se něco začne dít a ono nezačne. Vůbec. Takže je to film, který na vás působí asi tak, jako když jdete každý den do krámu, koupíte 2 rohlíky, vlašák, limonádu a druhý den zase, akorát místo rohlíků koupíte housky a třetí den pochoutkový. Jako fajn. Ale koho to zajímá? Kdybyste aspoň jednou koupili maso.... ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu to nebolo nič nejako katastrofálne. Úprimne povedané, v dnešnej, totálne divnej a dosť "pokrivenej" dobe, to zasa nevidím, ako nič až tak úplne nereálne.. Dejú sa aj omnoho divnejšie, či zvláštnejšie, alebo snáď "zvrátenejšie (?)" veci.. Ľudia sú fakt rôzni a s rôznym zmýšľaním. A ten koniec.., ten išiel nejako úplne do stratena.. ()

T.E.Elf 

všechny recenze uživatele

A mě se to docela líbilo. Bylo to min. za 3,5. Jednu dávám za nohappyend a půl jako bonus jen tak. samozřejmě, že o nějaké romantice mluvit nelze a docela mne udivují zdejší kecy o nejnesympatičtějším páru. Trochu realismu by to chtělo, vážení, koukněte se na sebe. Prostě to tak v životě chodí, že se potkávají lidé, kteří se k sobě nehodí, skřípe to a stejně to spolu z nějakého důvodu zkouší tak dlouho, až je malér. Ale přeci jen, půl hvězdy uberu, protože na špatných vztazích nenese vinu vždy a jen muž. A druhou půli seberu za nepřímé navádění k rozmazlování dětí. Za to hašteření u stolu bychom se ségrou dostali oba baňu přes celou papulu bez ohledu na to, kdo začal. Ale každopádně doporučuji shlédnout. Ovšem místo lehkého růžového doporučuji popíjet bourbon. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V približne 20. minúte sa ústredná dvojica rozpráva pri vode. Môžte si všimnúť, že pohár s kolou jej mizne a opäť sa objavuje v rukách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama